- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?
cumartesileride randevu alıyo ramazan bey akşam 7 ye kadar sanırım hasta kabul ediyor.randevu almadan önce hamile oldugunu söylersen ileri bi tarihe de randevu veriyolar gününü saatini bile sen belirleyebiliyosun canım.ben tepebaşında oturuyorum sakarya hastanesine 2 otobüs degiştirerek gidiyorum.evet biraz zor oluyo gidip gelmesi özellikle 2 vasıta degiştirmek hayli zor ama dediğim gibi doktorumdan memnunum.yoksa katlanmazdım:)dogum zamanı gelincede otobüsle ugraşılmaz tabiki taksiye atlar gideriz:)senin evin çokmu uzak sakarya hastanesine.nerde oturuyosun
ben yenikentte oturuyorum canım işyerım de stadyum yakınlarında. asıl sorun işyerım zaten. ben onvak hastanesine gitmek için gün içinde 1 saat izin alıyorum işimi halledip işe dönüyorum bu şekilde sorun olmuyor. ama sakarya hastanesı duyduğuma göre çok yoğunmuş. benim hastaneye gitmem için kafadan yarım gün izin almam lazım. e bu ilerleyen gunlerde 2haftada bire kadar inecek. zırt pırt bukadar uzun süreli izin almam sıkıntı olur sonuçta özel sektör.. bunu düşünüyorum bende. keske anadoluhastanesınden ayrılmasaydı ramazasn bey
canım emine hanıma kuzenımın eşi gidiyor. daha önce de yazmıştım. sorunlu gebelıklerde uzman diye biliyorum. kuzenımın eşi hamile kalmaya çalısıyor çatlatma iğneleri falan yapıyorlar... ondan duyduğum kadarıyla çok ilgili ve anlayışlı bır doktormuşmuş. birçok doktor değiştirdiler onlar bu sorun dolayısıya. uzun bır süredir de emıne hanıma gidiyor. kontrollerde fazla beklemıyor. sekreterı de tanımış artık hemen içeri alıyormuş.
yanlız son muayenme tarıhınde emıne hanım izinlıymış teoman bey yapmış muayenesını. adam tam bir kasap ddedi kızcağızı mahvetmış. karsısındakı hastaya insan gözüyle bakmıyor diyor. çok canını yakmış. zaten çok asık suratlı odaya girer girmez gerildim dedi. emıne hanım önce sohbet eder rahatlatırmış sonra muayeneye gecer ve süreklı moral verirmiş.
kızlar selam nasısınız? haftaya doğuruyoruum, günü belli değil daha
SEZERYANMI OLACAK?
katara kaşıntı bir ara kısa süre bende de oldu, ama 3-4 kez çamaşır değiştirip, tuvaletlerden sonra ılık suyla duş alıp geçirdim.. Sanırım gebelikte akıntımız çok olduğu için daha hassas oluyor.. Bağırsak konusunu bence doktoruna sor..
:84: :111: :119: :122: :124:
Kızlar kaşıntısı olan varmı ben 1 haftadır çok kaşınıyorum hamilelikte oluyormuş,bide bağırsaklarım kafayı yedi günde 3-4 kere gittiğim oldu,bu aralar 2 kere falan gidiyorum ishal gi,bi karın ağrısı başlıyo koşa koşa gidiyorum