1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:99 ( kilo artışı: 13 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 3) / bebiş:Erkek -Doruk Efe/ doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Hulusi Göktuğ Gürer/kilo:85 (kilo artışı:2 ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de
16) SUMEYRA: Dr: Tanser Şenses / kilo:58 ( kilo artışı:7) / bebiş: kız / doğum: Temmuz'da
oh oh maşaşallh doğum ta temmuzda 4 ayda 7 kilo aldıysan sonunu merak ediyorum:)
of of bende eskişehirliyim sizi görünce bebişim olsun diye aş erdimbu sene mezun olcam da iş bulcam da benim ki beni babamdan istiycekte (babamda sanki beni vercek de ) hadi verdi diyelim biz evlencez de sonra bizim ki daha yeni evlendik ne çocuğu önce birbirimize doyalım sıkılınca yaparız diycekte taaaa o sıkılcakta ölm eşşeğim ölme
of of bende eskişehirliyim sizi görünce bebişim olsun diye aş erdimbu sene mezun olcam da iş bulcam da benim ki beni babamdan istiycekte (babamda sanki beni vercek de ) hadi verdi diyelim biz evlencez de sonra bizim ki daha yeni evlendik ne çocuğu önce birbirimize doyalım sıkılınca yaparız diycekte taaaa o sıkılcakta ölm eşşeğim ölme
inşallah chatlahk, iyi dileklerin için teşekkür ederim.. sağlıkla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırızaslında bazen tarlalarda , doğuda evde falan doğuranları da düşündükçe biz ne kadar şanslıyız diye düşünüyorum, hastaneler, doktorlar, ultrasonlar, ama belki de herşeyi bilmemiz bizi korkutuyor:18: ne kadar kaldı demişsin, 10-15 gün falan kaldı
bir de birbirimizin doktorlarını artık bence eleştirmeyelim, çünkü bizi bizden başkası anlamaz ama birbirimizi çok endişelendiriyoruz, acıbadem ve doğum anılarımı inşallah sağlıkla eve geleyim yazacağım sizesiz ne düşünüyorsunuz bu eleştirme konusunda? çünkü son günlerde herkes doktorumu mu değiştirsem, acaba hastane nasıl, şu doktor nasıl demeye başladı.. bence içinize siniyorsa değiştirmeyin.. tabii ki tecrübelerimizi paylaşalım ama çok eleştirmeyelim..
jem daha çok gençsin önünde uzun yıllar var geleceğe rakılma bugünün bu yaŞLArının sevgili döneminin tadını ççıkar,bugünler geri gelmiyo,hele evlenince sevgili olduğun günlerin romantikliği hiç gelmiyo:)
ilk zamanlar üzülüyodum kilo almıyorum diye,şimdide doktorum çok almışsın dedi.:85:ama napıyim..bebiş acıkıyo ben de yiyom
evlenmesek mi kiçok dip dibe durunca kavga ediyoruz Bi kaç gün görüşmeyelim ikimizin de yelkenler su da Evlensek sürekli dip dibe, yatakları ayırıp dururuz artık o zaman da bebiş zor
allah analı babalı büyütsün şansını bahtını kaderini açık etsin inşallah
ne güzwel ben ilk 4 ay 4kilo vermiştim,ama sen genede dikkat et bence nerdeyse 60la hamile kalmışsın,boyun uzunmu kaldırırmı kiloları bilmem ama çok kilo alrısan karnında çok büyür sonra sen sıkıntı çekersin yatak kalakmak i,çin vinç çağırın diye dalga geçen arkadaşlar var,ben az kilo aldığım için bide içim genişimiş kRNIM ÇOK BÜYÜMEDİ 8AYLIĞIM AM HALA HER İŞİMİ YAPABİLİYORUM DİNÇİM HANTALLAMŞMADIM
aman maşallahson ayınız da böyle kolay geçer inşallah..benim boyum 1,57 falan.ama kilomu göstermiyorum pek yani öyle diyolar.7 kiloyu nereme aldım bilmiyorum 5 buçuk aylık oluyorum haftaya. temmuz başında bitiyo günüm.o zamana kadar ne olur bilemiyorum ama şimdi çok rahat işimi yapıyorum..
merhaba arkadaşlar özlem hanımda 3,5 ay öncenormal doğum yapan biriyim.özlem hanıma gidiyorsanız lütfen özellikle içinizi doğum sonrası temizletin,dikiş atmadan önce uyuşturmasını rica edin ve özellikle doğum esnasında yardımcısıyla birlikte sadece ıkın deyip bakmasın yardımcı olsunlar sürekli hadi bebek soluksuz bak ölcek yazık deyip moralinizi iyiyce bozmasınlar.geberinceye kadar bağırtmasınlar kesilmesi gerektiğinde kessinler.rahat bir doğum yapın.merhaba arkadaşlar bende hep iyi bir bayan doktor arıyordum özlem hanımı duyunca o kadar çok mutlu olmuştum ki bir yandan bebiş planları yaparken bir yandanda iyi bir doktor arıyordum hatta tesadüfen bir arkadaşıma gittim akrabası varmış orada yeni bebeği vardı normalde hep özel hastaneye gitmiş sakaryaydı sanırım sonra doğum vakti gelince özel hastanenin ücreti pahalı gelince devlet hastanesine gitmiş özlem hanımda o zaman devlet hastanesine gelmiş şansa artık dedim diyor gittim diyor sonra hamileliği ile ilgili bir sorun çıkmış sanırım y özlem hanım gün vermiş sezeryan için sezeryana girerken geldi diyor beni kapıda karşıladı hemşireler beni amelyathaneye alırken yol boyunca saçımı okşadı diyor hiç beklemezdim diyor hep saçımı okşadı korkma sağlıkla alıcaz bebeğini görüceksin bak vs. destekleyici sözler söylemiş bir güzel şey daha ayılırken gözlerini açtığında bebeğini özlem hanım teslim etmiş anneye .....ben o gün bunları duyduğumda işte dedim tekrar hamile kaldığımda mutlaka özlem hanıma gitmeliyim çünkü benim ilk kızımda hamileliğim boyunca beni takip eden doktor yüz üstü bırakıp gitmişti istediğimde hep böylesiydi...şimdi inşallah bugün yarın nasip olurmu bilmiyorum ama tekrar hamilelik planlarım var özlem hanım hakkında başka bilgiler varmı diye nete yazdığımda arkadaşın yazzdıkları ile karşılaştım birden ve müthiş derecede şaşırdım inanamadım halada inanmak istemiyorum ama insanın içindede ister istemez bir burukluk oluyor malesef giden arkadaşlar özlem hanım hakkındaki düşüncelerinizi ekleyebilirmisiniz lütfen.....inşallah hamiş kalıp kontrollere başlayınca bende listenizde yerimi alıcam
bu doğum yapan kim? bana okudukça fenalıklar geliyor artık