Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

tamam anladım ben dekorktum atakesk doğum yaptı sandım arkadaşına da geçmiş olsun ne güzel almış bebeğini eline darısı bizlerin başına

Merahaba. Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim . Bu iyi geldi :) Arkadaşın adınada çok mutlu oldum,bebeğiyle birlikte Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler geçirir inşallah.Değiştirmemiştim zaten doktoru. çnk hiç sorun yaşamadım kendi adıma konuşmam gerekirse,gece rahatsızlanıp aradım, Özlem hanım gece saat 11 de hastanede başımdaydı.Çok şükür önemli bişey çıkmadıda.rahatım.Bunlarda önemli şeyler benim için. Senin yazdıklarında güzel olumlu.Nerde kendimizi rahat hissedersek orda olmalıyız bence.Hepimizden böyle güzel haberler gelir inşallah.

doğum yapan o değil zaten benim arkadaşım şu doktor konusundan dolayı yazdım ben o yazıyı üçümüzün doktoru da aynı arkadaşım da bizim doktorda doğurdu

Siz ne düşünüyosunuz şimdi. son durum nedir ? :) arkadaşınla daha detaylı konuşmuşsundur sanırım.

Siz ne düşünüyosunuz şimdi. son durum nedir ? :) arkadaşınla daha detaylı konuşmuşsundur sanırım.

canım ya ben de devam etmek istiyorum çünkü özlem hanımla kişisel olarak hiçbir sorun yaşamadım ne zaman arasam cevap veriyor sorularımı bıkmadan yanıtlıyor hatta bazen kaprisimi bile çekiyor ben sadece yazılanlardan etkilendiğim için değiştirmeyi düşündüm senin yazdığında güzel gece 11 de koşarak gelmiş şimdilik devam diyorum ben içimi ferah tutacağım her söylenenden böyle etkilenirsem gerçekten bu doğumun sonunu getiremeyeceğim kaldı ki çok çok iyi diye bilinen doktorlarla ilgili de internette neler yazıyor. Hayırlısı hepimiz için... Bu arada geçmiş olsun önemli birşey olmamasına sevindim

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.Evet hepimiz içimizi ferah tutsak iyi olucak çnk dediğin gibi sonu gelmez :) Doktorlar hakkında söylediklerinede katılıyorum çnk bende duymuştum benzer şeyler,yani en iyi süper denilen doktorlar hakkında bile birçok şey.Burda önemli olan bizim iç sesimiz sanırım . nerde rahat hissediyorsak orası iyidir. Hepimiz sağlıkla sorunsuz kavuşuruz inş. hastane konusunda zaten tereddütüm yok.o yüzden rahatım .

Birde fiyat konusunu sorayım :) onunla ilgilide bilgi verirsen sevinirim . ekstradan bir durum varmı acaba arkadaşından alınan.yada toplam ne kadar ödemişler.

Birde fiyat konusunu sorayım :) onunla ilgilide bilgi verirsen sevinirim . ekstradan bir durum varmı acaba arkadaşından alınan.yada toplam ne kadar ödemişler.

Konuşmuştuk fiyatları ama tam hatırlayamıyorum Normal 400 küsür, sezeryan 600 küsürdü sanırım ama ekstra hiçbir para ödemediğini söylemişti. Zaten bütün hastaneler doğum için acıbademin istediği fiyatları istiyor. Ama dediğim gibi ekstra ücret yok dedi

kızlar meraba benimkiler ikiz ..ben kemal hükmene gidiyorum ama çevremde onunla ilgili hiç iyi şyler duymuyorum..bu yüzden tavsiye üzerine onvak hastanesi sabahattin beye gitmeye başladım..ama kemal hükmenide bırakmadım...ve hala kararsızım..hangisine devam edeceğim konusunda...

sizce sakarya hastanesimi iyi *
Onvak hastanesimi

çünkü biri sakaryada diğeri onvakta
iyice kararsız kaldım

bence kendini hangisinin yanında iyi hissediyorsan ve hangisine daha çok güveniyorsan onu seç ama seçimi kendin yap çünkü böyle sorunca insanın kafası karışıyor. Birinin memnun olduğu doktordan başkası hiç memnun olmuyor. Hastanenin şartlarını da göz önünde bulundur. İkizlerin hayırlı olsun

gilraen öğretmensin sanırım bende öğretmeni sana birşey sormak istiyorum acaba acıbademde doğum sonrasında heyet raporu veriyorlar mı? Bilgin var mı?

gilraen öğretmensin sanırım bende öğretmeni sana birşey sormak istiyorum acaba acıbademde doğum sonrasında heyet raporu veriyorlar mı? Bilgin var mı?

evet canım öğretmenim sormadım ama heyet raporunu devletten almak gerekiyor diye duydum onu iyice araştır bence ben almayı düşünmüyorum eylülde okula başlamam lazım

evet canım öğretmenim sormadım ama heyet raporunu devletten almak gerekiyor diye duydum onu iyice araştır bence ben almayı düşünmüyorum eylülde okula başlamam lazım

yok ya devletten almak gerekmiyor diye biliyorum ben temmuzda sakarya hastanesinde doğum yapan bir arkadaşıma doktoru 60 gün rapor verdi ne yapacağız bilmem :)

yok ya devletten almak gerekmiyor diye biliyorum ben temmuzda sakarya hastanesinde doğum yapan bir arkadaşıma doktoru 60 gün rapor verdi ne yapacağız bilmem :)

inşallah öyledir bir arkadaşım sırf bu yüzden devletteki doktorun muayenehanesine gidiyor.. ben nisan sonunda ayrılıcam doğum iznine eylülde başlıycam 4 ayım öyle doluyor

ne kadar gıcık ya doğum iznimiz yaz tatiline geldiği için yanacak bende de aynı sorun var bu arada nerelerde öğretmenlik yapıyrsunuz kızlar ben eski adıyla yenikent ilköğretim okulundayım merkezde

ne kadar gıcık ya doğum iznimiz yaz tatiline geldiği için yanacak bende de aynı sorun var bu arada nerelerde öğretmenlik yapıyrsunuz kızlar ben eski adıyla yenikent ilköğretim okulundayım merkezde

benim yanmıyor müdürlük yaptığım için yaz tatilim yok zaten.. ben adapazarındayım ne güzel merkezdesin

aaaaa inanmıyorum benim okulum. ben de yenikent ilköğretım okulundan mezun oldum oraya çok yakın oturuyorum şuan. adını da değiştirmişler okulumun

Bende eskişehir merkezde anadolu lisesinde müdür yardımcısıyım izinler biraz sıkıntı çünkü çok kısa (

benim yanmıyor müdürlük yaptığım için yaz tatilim yok zaten.. ben adapazarındayım ne güzel merkezdesin

kızlar bende çamlıcada ilköğretim okulda müdür yardımcısıyım..
benimde 3 bebişim var...
takipteyim sizi..
tanışalım yaz tatilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…