Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Dünden beri okuyorum yazılanları ve çok kararsız kaldım doktor konusunda.Ben emin olamadığım içinde eşimede söyleyemiyorum Tanser bey aklımda ama ?? onunda adı pek geçmiyor. ne derdiniz arkadaşlar :97:

dediğin yere baktım canım ama pahalı ordakiler bi gcelik 50 milyon diyor ,

kızlar selam,
en yakın doğum yapacak olan kişi olarak inanın endişe ve üzüntü içindeyim, doktorum Fatih bey biliyorsunuz, ama ya o sırada hastanede ve eskişehirde olmazsa da doğuma başkası ( Özlem hanım) falan girerse diye aklıma geliyor, uykularım kaçıyor..:18:
hepimiz sumeyranın söylediklerinden dolayı çok endişelendik ve bir de hamile psikolojisi eklenince üstüne üzücü oldu.. dediğiniz gibi belki o kişilerin başka problemleri vardı, her doktor hakkında hem iyi hem kötü şeyler söyleyenler oluyor..ama ben sürekli doktor değiştirmenin de doğruluğuna inanmıyorum.. hele benim gibi sona yaklaştıysanız, ama korkuyorum.. doktorum o anda eskişehirde olsun lütfen dua edin benim için,birbirimize de dua edelim de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..
buarada bilgilerini değiştiren arkadaşlar varsa belirtsin.. Kizilcik doktorunun adini değiştirdim..

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:99 ( kilo artışı: 13 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Hulusi Göktuğ Gürer/kilo:85 (kilo artışı:2 ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de

derviş meraba dogumum yakın demişsin nekadar yakın dogumun.ALLAH kolaylık versin inşallah akslik çıkmaz doktorunda eskişehirde olur ve çok kolay dogum yaparsın.karnım büyüdükçe bende korkuyorum dogumdan ama bana daha 4 ay kadar var.yinede o dogum anı mutlaka gelecek hayırlı bi şekilde olsun saglıklı dogsun bebeklerimiz ve bi ıkınmada dogsun inşallah:)))

canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?
çok teşekkürler... benim düşüncem de ramazan beyden yana beklemek sorun değil alıştık acıbademde:)
acıbademde demi bekletıyorlar ? ben onvakta hiç beklemedım 2sefer gittim gerçi ama ..
sen neden değiştirdin doktorunu canım?
bu arada doktorum degişti..

Son düzenleme:

Dünden beri okuyorum yazılanları ve çok kararsız kaldım doktor konusunda.Ben emin olamadığım içinde eşimede söyleyemiyorum Tanser bey aklımda ama ?? onunda adı pek geçmiyor. ne derdiniz arkadaşlar :97:

bende tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım,hatta iki kuzenimin de doğumunu o yaptırdı,çok memnun kalmışlar ilgi ve alakasından.gerçekten de öyle gereken herşeyi söylüyo benim bişey sormama gerek bile kalmıyo..tanser beyin de çok hastası var randevuları hep dolu..

beni de eklermisiniz dr tanser şenses.kilo 58(kilo artışı 7)bebiş kız.dogum temmuz
.

ben de galiba doktorunu değiştirenler arasına katılacağım bu ay sonunda nezih beye giden kimse olmayınca ve hakkında da bir şey yazan olmayınca değiştirmek zorunda hissettim kendimi çarşamba günü tanser bey için bu ayın 29una randevu aldım bakalım çok merak ediyorum nasıl bir doktor
bu arada benim en son kilo artışım 3 oldu ve de oğluşumuzun adını Doruk Efe koymaya karar verdik Bu arada Derviş Allah kolaylık versin doğumda inş. doktorun yanında olur ve kolayca atlatırsın bebeğini alırsın kucağına

inşallah chatlahk, iyi dileklerin için teşekkür ederim.. sağlıkla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız aslında bazen tarlalarda , doğuda evde falan doğuranları da düşündükçe biz ne kadar şanslıyız diye düşünüyorum, hastaneler, doktorlar, ultrasonlar, ama belki de herşeyi bilmemiz bizi korkutuyor:18: ne kadar kaldı demişsin, 10-15 gün falan kaldı
bir de birbirimizin doktorlarını artık bence eleştirmeyelim, çünkü bizi bizden başkası anlamaz ama birbirimizi çok endişelendiriyoruz, acıbadem ve doğum anılarımı inşallah sağlıkla eve geleyim yazacağım size siz ne düşünüyorsunuz bu eleştirme konusunda? çünkü son günlerde herkes doktorumu mu değiştirsem, acaba hastane nasıl, şu doktor nasıl demeye başladı.. bence içinize siniyorsa değiştirmeyin.. tabii ki tecrübelerimizi paylaşalım ama çok eleştirmeyelim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…