Dünden beri okuyorum yazılanları ve çok kararsız kaldım doktor konusunda.Ben emin olamadığım içinde eşimede söyleyemiyorumTanser bey aklımda ama ?? onunda adı pek geçmiyor. ne derdiniz arkadaşlar :97:[/Q
sende mi değiştiriyorsun doktorunu
Dünden beri okuyorum yazılanları ve çok kararsız kaldım doktor konusunda.Ben emin olamadığım içinde eşimede söyleyemiyorumTanser bey aklımda ama ?? onunda adı pek geçmiyor. ne derdiniz arkadaşlar :97:[/Q
sende mi değiştiriyorsun doktorunu[/QUO
Kararsız kaldım işte.Biraz panik ve doğumdan korkan biri olaraktan(( Özlem hnm beni rahatlatıyor ama. Yinede düşünmeden edemiyorum .:97: gerçekten onda doğum yapan biri çıkıp konuşsa süper olacak . kulaktan dolma bilgi mahvetti kaç gündür hepimizi.
Kararsız kaldım işte.Biraz panik ve doğumdan korkan biri olaraktan(( Özlem hnm beni rahatlatıyor ama. Yinede düşünmeden edemiyorum .:97: gerçekten onda doğum yapan biri çıkıp konuşsa süper olacak . kulaktan dolma bilgi mahvetti kaç gündür hepimizi.
sana kesinlikle katılıyorum yeni bir doktora gitmek istemiyorum ama özlem hanım ile ilgili duyduklarımdan da korkuyorum ben dün gittim muayeneye aslında burda konuşulanları sordum sizinle ilgili kötü şeyler duydum dedim biraz rengi attı ama yarım saate yakın anlattı bana güvenmiyorsanız bile kurum olarak acıbademe güvenin dedi buranın sert kuralları var ve öyle kötü şeyler olursa sözleşmeye dayalı olarak ceza alıyorlarmış dün ordan iyi çıktım ama şimdi bunları okuyunca yine moralim bozuldu
sana kesinlikle katılıyorum yeni bir doktora gitmek istemiyorum ama özlem hanım ile ilgili duyduklarımdan da korkuyorum ben dün gittim muayeneye aslında burda konuşulanları sordum sizinle ilgili kötü şeyler duydum dedim biraz rengi attı ama yarım saate yakın anlattı bana güvenmiyorsanız bile kurum olarak acıbademe güvenin dedi buranın sert kuralları var ve öyle kötü şeyler olursa sözleşmeye dayalı olarak ceza alıyorlarmış dün ordan iyi çıktım ama şimdi bunları okuyunca yine moralim bozuldu
Sorman iyi olmuş . Aslında doğru ilk başından beri dediğim gibi hastanenin bir adı var ama bizim şuanki psikolojimiz 'amaaan boşver ' diyemediği için bunları konuşuyoruz sanırım . O yüzden hep bir alternatifi düşünüyoruz.bir yandanda işin aslı böyle.Hep bir kuşku olacak herkesde. Ama bizlerde farklı insanlarız,sağlık yönünden,beğenme yönünden . En iyisi bizi kim rahatlatıyorsa ona güvenmek . Önce allaha sonra doktorlara emanetiz. Hamilelik dünyanın en güzel ve en zor şeyiymiş. Şimdiden bebeklerimiz için karar verme aşamasına geldik bile.Kendimizi unutup. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.
Sorman iyi olmuş . Aslında doğru ilk başından beri dediğim gibi hastanenin bir adı var ama bizim şuanki psikolojimiz 'amaaan boşver ' diyemediği için bunları konuşuyoruz sanırım . O yüzden hep bir alternatifi düşünüyoruz.bir yandanda işin aslı böyle.Hep bir kuşku olacak herkesde. Ama bizlerde farklı insanlarız,sağlık yönünden,beğenme yönünden . En iyisi bizi kim rahatlatıyorsa ona güvenmek . Önce allaha sonra doktorlara emanetiz. Hamilelik dünyanın en güzel ve en zor şeyiymiş. Şimdiden bebeklerimiz için karar verme aşamasına geldik bile.Kendimizi unutup. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah.
ben bütün doktorları araştırıyorum ama çok ciddiyim hepsiyle ilgili anlatılan o kadar korkunç şeyler var ki mesela ben rabia karagöz ve teoman haluk'u o yüzden bıraktım fatih öğüçü düşündüm onunla ilgili de çok üzücü şeyler duydum şimdi de özlem hanım ne yapacağım bilmiyorum
ben bütün doktorları araştırıyorum ama çok ciddiyim hepsiyle ilgili anlatılan o kadar korkunç şeyler var ki mesela ben rabia karagöz ve teoman haluk'u o yüzden bıraktım fatih öğüçü düşündüm onunla ilgili de çok üzücü şeyler duydum şimdi de özlem hanım ne yapacağım bilmiyorum
Bütün hamileler aynı diyede birşey yok , belki başka başka sağlık sorunları vardı bunları bilemeyizki.kiminin şekeri vardır,kiminin kalp problemi.. vs. Her açıdan düşünmeye çalışıyorum inanın. Bilmiyorum.Birinin çok harika dediği doktor,bir başkasına ters gelebiliyor. :S :97:
kızlar selam,
dün biraz moralim bozuldu yazılanlara,ama hastaneyi de değiştiremem şu anda, inşallah hayırlısı ile 18 gün sonra acıbademde doğum yapıp sizinle de tecrübelerimi paylaşırım :18:
Seyyah sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, folik asit takviyesi bence yararlı, ne kadar yeşillik de yesek yine de gerektiğini düşünüyorum..inşallah sağlıkla en doğru zamanda gelir bebişin.
Katara önceden de dediğim gibi körübaşı tramvay durağının arasında ( odak parfümerinin arasında) bir çamaşırcı var, oradan aldım ben pijama ve gecelik.60 civarıydı fiyatlar yanlış hatırlamıyorsam, istersen oraya bir bak..(taşbaşının oralardaki çamaşırcılardan birinden de bir arkadaşım aldı bana çok güzel bir gecelik, ama nereden aldı bilmiyorum..35 civarıymış o da)
kızlar selam,
en yakın doğum yapacak olan kişi olarak inanın endişe ve üzüntü içindeyim, doktorum Fatih bey biliyorsunuz, ama ya o sırada hastanede ve eskişehirde olmazsa da doğuma başkası ( Özlem hanım) falan girerse diye aklıma geliyor, uykularım kaçıyor..:18:
hepimiz sumeyranın söylediklerinden dolayı çok endişelendik ve bir de hamile psikolojisi eklenince üstüne üzücü oldu.. dediğiniz gibi belki o kişilerin başka problemleri vardı, her doktor hakkında hem iyi hem kötü şeyler söyleyenler oluyor..ama ben sürekli doktor değiştirmenin de doğruluğuna inanmıyorum.. hele benim gibi sona yaklaştıysanız, ama korkuyorum.. doktorum o anda eskişehirde olsun lütfen dua edin benim için,birbirimize de dua edelim de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..
buarada bilgilerini değiştiren arkadaşlar varsa belirtsin.. Kizilcik doktorunun adini değiştirdim..
Şimdi en morallli olma zamanınız bunları düşünüp uyku kaçırmaya gerek yok.Bebeğinize ve kendi sağlığınıza konsantre olmalısınız bence.Aslında ilk başta hastane güven veriyor sadece olumsuz en ufak şeyleri taktığımız için oluyor bütün moral bozukluğu. Bende dahil hepimiz kötü şeyler hissettik bir kaç gündür.Keşke olmasaydı.Herşey gönlünüzce olur inşallah.İyi haberlerinizi bekliyoruz.Herzaman dediğim gibi önce Allah'a emanetiz.
canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?benim ilk doktorum abdurrahman akçaydı.ben o doktordan hiç memnun kalmadım hiç bişey anlatmıyodu ilgisizdi ve 5 dakikada muayene edip yolluyodu beni.sonra düşük yaptım 5 haftalıktı bazı tanıdıklarım bana kızdılar ramazan bayırlı varken neden abdurrahmana gidiyosun dediler.düşük yaptıktan sonrada moralim çok bozulmuştu o anda degiştirdim doktoru.ramazan beye gitmeye başladım.anadolu hastanesindeydi.şimdi sakaryada.benim şahsi fikrim ramazan beyden yana olur tavsiye ederim.hiçbirzamanda hasta ayrımı yapmadı.2008 aralıkta düşük yaptım 2008 aralıktan beri ramazan beye gidiyorum çok memnunum.yalnız başı çok kalabalık.çok hastası var ve her hastasına en az yarım saat ayırıyor.randevu saatini biraz geçiyo ama buna deger bence.çok güvenilir bir doktor.doğumada giriyomuş.bence bunlar çok önemli.tatmin olmadıysan birazdaha sor istersen.hepimiz tedirginiz nasıl olcak neler olcak bilmiyoruz ama en azından doktordan yana içimiz rahat olsun:))
acıbademde demi bekletıyorlar ? ben onvakta hiç beklemedım 2sefer gittim gerçi ama ..çok teşekkürler... benim düşüncem de ramazan beyden yana beklemek sorun değil alıştık acıbademde:)
sen neden değiştirdin doktorunu canım?2 ay once bende duymuştum özlem hanım dogum yaptırdıkdan sonra kadın ölmüş....
bende acıbademe gidiyorum hulusi göktüg gürer e iyi bi adamcagız ilgili..birdahiki gittgimde sorucam hulusi beye böyle bişe varmı diye
bu arada doktorum degişti..
canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?
cumartesileride randevu alıyo ramazan bey akşam 7 ye kadar sanırım hasta kabul ediyor.randevu almadan önce hamile oldugunu söylersen ileri bi tarihe de randevu veriyolar gününü saatini bile sen belirleyebiliyosun canım.ben tepebaşında oturuyorum sakarya hastanesine 2 otobüs degiştirerek gidiyorum.evet biraz zor oluyo gidip gelmesi özellikle 2 vasıta degiştirmek hayli zor ama dediğim gibi doktorumdan memnunum.yoksa katlanmazdım:)dogum zamanı gelincede otobüsle ugraşılmaz tabiki taksiye atlar gideriz:)senin evin çokmu uzak sakarya hastanesine.nerde oturuyosun
canım senden bişey rıca etsem.. ramazan bey cumartesileri randevu alıyormuymuş bi sorarmısın? ben cumartesıleri 2ye kadar çalışıyorum. işyerınden de zırt pırt izin almam gerekmez. ama bizim arabamız yok. ileriyi de düşünmek istıyorum ilerleyen zamanlarda otobüslerde nasıl gidip gelecem taa oraya?
acıbademde demi bekletıyorlar ? ben onvakta hiç beklemedım 2sefer gittim gerçi ama ..
sen neden değiştirdin doktorunu canım?
bu arada doktorum degişti..
gerçi catlack cevabı vermiş ama... Ramazan bey her zaman randevu alır...
ben bi kere dedim ki r. beye
ii ki benim eşim değilsiniz... gece 3- 4 çağırıyorlar hep hastanedesiniz...
ben kafayı yerdim...dedim...
güldü... alıştı o dedi.. evlenmeden konuştum ben onla dedi...
r. bey tüm doğumlarıma girdi...
yok onun gibisi...
gece 2 de bile hastaneye geldi benim için...
ameliyatta bile şaka yapıyordu...
15 martta görcem onu... hamile değilim...
valla özledim adamımı
Dünden beri okuyorum yazılanları ve çok kararsız kaldım doktor konusunda.Ben emin olamadığım içinde eşimede söyleyemiyorumTanser bey aklımda ama ?? onunda adı pek geçmiyor. ne derdiniz arkadaşlar :97:
ben görümcemin doğumunda yanında refakatçısıydım,yaşadıklarına şahit oldum hep.anlattığım gibi zor bi doğum oldu.sonrası da..halbuki 9 ay boyunca gayet sağlıklı bi hamilelik geçirdi hiçbir problemi yoktu.dikişleri zor iyileşti içi temizlenmediği için..bende korktum o yüzden normal doğumdan:18:
beni de eklermisiniz dr tanser şenses.kilo 58(kilo artışı 7)bebiş kız.dogum temmuzkızlar selam,
en yakın doğum yapacak olan kişi olarak inanın endişe ve üzüntü içindeyim, doktorum Fatih bey biliyorsunuz, ama ya o sırada hastanede ve eskişehirde olmazsa da doğuma başkası ( Özlem hanım) falan girerse diye aklıma geliyor, uykularım kaçıyor..:18:
hepimiz sumeyranın söylediklerinden dolayı çok endişelendik ve bir de hamile psikolojisi eklenince üstüne üzücü oldu.. dediğiniz gibi belki o kişilerin başka problemleri vardı, her doktor hakkında hem iyi hem kötü şeyler söyleyenler oluyor..ama ben sürekli doktor değiştirmenin de doğruluğuna inanmıyorum.. hele benim gibi sona yaklaştıysanız, ama korkuyorum.. doktorum o anda eskişehirde olsun lütfen dua edin benim için,birbirimize de dua edelim de sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..
buarada bilgilerini değiştiren arkadaşlar varsa belirtsin.. Kizilcik doktorunun adini değiştirdim..
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:99 ( kilo artışı: 13 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Hulusi Göktuğ Gürer/kilo:85 (kilo artışı:2 ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de
derviş meraba dogumum yakın demişsin nekadar yakın dogumun.ALLAH kolaylık versin inşallah akslik çıkmaz doktorunda eskişehirde olur ve çok kolay dogum yaparsın.karnım büyüdükçe bende korkuyorum dogumdan ama bana daha 4 ay kadar var.yinede o dogum anı mutlaka gelecek hayırlı bi şekilde olsun saglıklı dogsun bebeklerimiz ve bi ıkınmada dogsun inşallah:)))
beni de eklermisiniz dr tanser şenses.kilo 58(kilo artışı 7)bebiş kız.dogum temmuz
.