Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

inşallah..
doğumu belki de çok fazla bildiğimizden,okuduğumuzdan, internetten araştırdığımızdan gözümüzde mi büyütüyoruz bilmiyorum,bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah...
buarada kızlar listede olan ama sesi hiiç çıkmayan arkadaşlar var, neredeler, nasıllar?

ilk zamanlar üzülüyodum kilo almıyorum diye,şimdide doktorum çok almışsın dedi.:85:ama napıyim..bebiş acıkıyo ben de yiyom:KK56:

ben de geçen aya kadar çok kilo almamıştım.yani 6 ayda 3-4 kilo falan almıştım.ama son 1 ayda 5 kilo almışım.75 den 80 kiloya çıktım.ne yapayım ben de tatlılara pastalara fazla dalmışım bu ay.ama artık pek tatlı yememeye çalışıyorum.

şunu da ekleyeyim doktor tanser şenses den çok memnunum.istediğim zaman telefonla ulaşıp istediğim bilgiyi soruyorum.her zaman yardımcı oluyor.bu aralar idrar yolu enfeksiyonu sorunum vardı.böbreklerime vurdu ağrısı.başka ufak sorunlarda çıktı sonradan.doktor telefonla yönlendirdi beni.neler yapacağımı anlattı.hastaneye gitmeme gerek kalmadan hallettim.yani kısacası başından savmak ,ilgilenmemek v.b. şeylerle karşılaşmadım şimdiye kadar.

son olarak ben de şu aralar bebek eşyası alışverişine başladım.giysilerin çoğu tamam.annem ve eltimden çok şey geldi.doğum çantamın da çoğunu hazırladım.sadece kendime terlik ve pijama alacağım.bir de emzirme südyeni falan.en uygun gecelik ve pijama satan yer neresi?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

bu arada bilgilerimi güncelliyeyim.
kilo artışı 9 ,bebek ismi: burak

slm kızlar yaa eskişehirde güzel ve uygun abiye kıyafet satan yer arıyorummm yardımlarınzı bekliyorum

ben de geçen aya kadar çok kilo almamıştım.yani 6 ayda 3-4 kilo falan almıştım.ama son 1 ayda 5 kilo almışım.75 den 80 kiloya çıktım.ne yapayım ben de tatlılara pastalara fazla dalmışım bu ay.ama artık pek tatlı yememeye çalışıyorum.

şunu da ekleyeyim doktor tanser şenses den çok memnunum.istediğim zaman telefonla ulaşıp istediğim bilgiyi soruyorum.her zaman yardımcı oluyor.bu aralar idrar yolu enfeksiyonu sorunum vardı.böbreklerime vurdu ağrısı.başka ufak sorunlarda çıktı sonradan.doktor telefonla yönlendirdi beni.neler yapacağımı anlattı.hastaneye gitmeme gerek kalmadan hallettim.yani kısacası başından savmak ,ilgilenmemek v.b. şeylerle karşılaşmadım şimdiye kadar.

son olarak ben de şu aralar bebek eşyası alışverişine başladım.giysilerin çoğu tamam.annem ve eltimden çok şey geldi.doğum çantamın da çoğunu hazırladım.sadece kendime terlik ve pijama alacağım.bir de emzirme südyeni falan.en uygun gecelik ve pijama satan yer neresi?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

bu arada bilgilerimi güncelliyeyim.
kilo artışı 9 ,bebek ismi: burak

mrb ben geçen hafta loyadan aldım indirim vardı bak istersen denk geldi onun için girmemiştim..
bende ilk 4 aya kadar nerdeyse hiç almamıştım ama kilo artışım 8 oldu. seninle hemen hemen aynı doğumumuz

Son düzenleme:
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:9) / bebiş: Erkek-Burak / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de

bende mayıs annesi olucam inş. Doktorum Turgay Şener ve Acıbademde doğum yapmak istiyorum yenidoğan bakım ünitesiyle ilgili bilgisi olan Acıbademde doğum yapmak isteyen yokmu?:85:

bende mayıs annesi olucam inş. Doktorum Turgay Şener ve Acıbademde doğum yapmak istiyorum yenidoğan bakım ünitesiyle ilgili bilgisi olan Acıbademde doğum yapmak isteyen yokmu?:85:
ben de inşallah yakın zamanda (1o gün içinde falan sanırım) orada doğum yapacağım, doktorum Fatih bey..yeni doğan bakım ünitesi var

merhaba kızlar ben de yaklaşık olarak 4 buçuk kilo aldım şuan 25 haftalık hamileyim bebeğimizin adı da inş. doruk efe olacak hazirana kadar inş. çok kilo almadan tamamlarım ben de bu arala doktor değiştirmeye ve hastane değiştirmeye karar verdim tanser beye gideceğim inş. iyi bir karar vermişimdir doğumu yaklaşanlara allah kolaylık versin sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar inş. bu arada bebeklerinizin kilosu ne kadar ben en son 22 haftalıkken gittim ve 466 grm'dı sizinkiler nasıl doktor bana gayet iyi dedi kilosu ve gelişimi ama yine de annelik işte insan tedirgin oluyor

merhaba kızlar ben de yaklaşık olarak 4 buçuk kilo aldım şuan 25 haftalık hamileyim bebeğimizin adı da inş. doruk efe olacak hazirana kadar inş. çok kilo almadan tamamlarım ben de bu arala doktor değiştirmeye ve hastane değiştirmeye karar verdim tanser beye gideceğim inş. iyi bir karar vermişimdir doğumu yaklaşanlara allah kolaylık versin sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar inş. bu arada bebeklerinizin kilosu ne kadar ben en son 22 haftalıkken gittim ve 466 grm'dı sizinkiler nasıl doktor bana gayet iyi dedi kilosu ve gelişimi ama yine de annelik işte insan tedirgin oluyor

mrb canım ne kadar az kilo almışsın ne güzel bende 28+5 deyim nerdeyse 8 kile aldım ve gittikçe artıyor:KK3: bu hastahane ve doktor değişimleri hepimize iyi olur inşallah.. ben en son 25. haftada gitmiştim 990 gr dı benimki biraz tosuncuk olcak galiba:nazar:

ben de inşallah yakın zamanda (1o gün içinde falan sanırım) orada doğum yapacağım, doktorum Fatih bey..yeni doğan bakım ünitesi var

dervis doğumdan sonra memnun kalıp kalmadığını mutlaka yazarmısın bende acıbadem diye tutturuyorum eşime.benim mayısta inş. ben iyi duydum şimdiye kadar bebeğin altını bile hemşireler değiştiriryormuş. senide bebeğinide Allah kurtarsın inşalllah.:KK39::81:

yazarım inşallah doğumdan sonra...
ben 1 hafta daha bekleyeceğim gibi gözüküyor, ama son 4 haftada çok kilo alınıyormuş,doğruymuş yani... şu an 17 kilo oldu toplamda, ama bunun neredeyse 7si son ay.. 1 haftada 2 daha alırsam 19-20 olacak korktum valla ve acayip ödem oldu, ellerim , ayaklarım şiş çok fazla...

ben 1 hafta daha bekleyeceğim gibi gözüküyor, ama son 4 haftada çok kilo alınıyormuş,doğruymuş yani... şu an 17 kilo oldu toplamda, ama bunun neredeyse 7si son ay.. 1 haftada 2 daha alırsam 19-20 olacak korktum valla ve acayip ödem oldu, ellerim , ayaklarım şiş çok fazla...

allah kurtarsın canım nasıl olsa şişlikler inecektir.sezeryanmı olcaktı senin dogum derviş.son ayda o kadar kilo alınıyomuymuş bende fazla alıyorum napcam bilmiyorum.eşim iyice dopidik oldun diyo:) ama olsun kızım saglıklı olsunda kiloda neymiş:KK70::KK1:

acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..

ayyy inanmıyorum... bu söylediğin şey çok ciddi birşey.. şok oldum.. ama paylaştığın için çok teşekkür ederim allah razı olsun..çünki nerdeyse oraya gitmeyi düşünüyodum..

allah kurtarsın canım alıyoruz valla yapacak bi şey yok bebişler iyi olsun yeterki...

allah kurtarsın canım alıyoruz valla yapacak bi şey yok bebişler iyi olsun yeterki...

nasılsın gilraren yazılarınızı takip ediyorum benim doktorum 6 senedir Turgay Şener memnunum aslında ilk doğumumu tıp fak yaptım .şimdi doktorum ayrılıyor tıptan ve ben mecburen Acıbademde Yapıcam heralde. ve 4.000 tl istiyorlar ne yapıcağımı şaşırmış vaziyetteyim. :KK5:

birde siz bebeği hastaneden oto koltuğu ilemi çıkaracaksınız .yoksa ana kucağımı aldınız ben oğlumda hep ana kucağı ile taşıdım 4 ay. çok rahattı .sanki oto koltuğu oturur pozisyonda gibi hemde k.k.da bir annenin çocuğunu oto koltuğundan düşürdüğünü okumuştum. siz nediyosunuz?

nasılsın gilraren yazılarınızı takip ediyorum benim doktorum 6 senedir Turgay Şener memnunum aslında ilk doğumumu tıp fak yaptım .şimdi doktorum ayrılıyor tıptan ve ben mecburen Acıbademde Yapıcam heralde. ve 4.000 tl istiyorlar ne yapıcağımı şaşırmış vaziyetteyim. :KK5:

mrb iyiyim sağol sen nasılsın turgay beye detaylı ultrason için gitmiştim gerçekten çok bilgili... 4000 çok ama karar senin tabi. benim durumum da çok karışık doktorumu değiştirmek istedim abdurrahman beyi önerdi hemşire tanıdıklar ama onunda nisana kadar doluymuş randevuları alamadım. zaten doğumum mayısta:) yine kendi doktorumdan aldım randevu bir de şehir dışından geliyorum sakarya hastahanesinin de yeni doğan ünitesi iyi değil dediler korktum ordan da almadım bende şaşırmış durumdayım...

ben ana kucağı aldım oto koltuğu en az 9 aya kadar uygun değil.. oturamayan bi yenidoğanı nasıl oto koltuğuna koyabilirsinki

Son düzenleme:
X