Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhaba arkadaşlar. acıbadem hastanesıyle ilgili yazılanlara bende katılmıyorum. lütfen moralınızı bozmayın. arkadaşımızda söylemiş zaten görümcesi son ayında gitmiş acıbademe. belki 8 ay boyunca yanlış bir tedavı gördü nerden bılebılırız kı? acıbadem gibi bi hastaneden bahsediyoruz. hadi diyelim kı byle bir durum oldu. bışekilde örtbas edildi medyaya yansıma dı. ama bu sefer özlem hanımı sessiz sedasız gönderirlerdi hastaneden. bence sıkmayın canınızı zizin suan morallı olmanız gerekıyor. bebeklerınız allaha emanet olsun :KK34:

bu arada benımd e tahlıl sonuçlarım çıktı. herşey normal. şekerim demir eksıklığım yok. rahım ağzımda bı yara varmış ama kötü huylu bakterıler yokmuş. fitil verdi bunun için. bide folik asıte başlattı. bol salata yeşillik yıyormusun dedi. eğer yıyorsan folık asıt vermeyecem onlar telafi eder dedi. ama malesef çok bol yemıyorum oyuzden istedim.

merhaba arkadaşlar. acıbadem hastanesıyle ilgili yazılanlara bende katılmıyorum. lütfen moralınızı bozmayın. arkadaşımızda söylemiş zaten görümcesi son ayında gitmiş acıbademe. belki 8 ay boyunca yanlış bir tedavı gördü nerden bılebılırız kı? acıbadem gibi bi hastaneden bahsediyoruz. hadi diyelim kı byle bir durum oldu. bışekilde örtbas edildi medyaya yansıma dı. ama bu sefer özlem hanımı sessiz sedasız gönderirlerdi hastaneden. bence sıkmayın canınızı zizin suan morallı olmanız gerekıyor. bebeklerınız allaha emanet olsun :KK34:

bu arada benımd e tahlıl sonuçlarım çıktı. herşey normal. şekerim demir eksıklığım yok. rahım ağzımda bı yara varmış ama kötü huylu bakterıler yokmuş. fitil verdi bunun için. bide folik asıte başlattı. bol salata yeşillik yıyormusun dedi. eğer yıyorsan folık asıt vermeyecem onlar telafi eder dedi. ama malesef çok bol yemıyorum oyuzden istedim.

selam tahlil sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim hastane ve doktorla ilgili söylediklerin çok doğru ama işte insanın içi rahat etmiyor. Benimde yarın muayenem var özlem hanımda ikili tarama testi yapılacak doktor ile ilgili kararımı ilerleyen günlerde vermeyi planlıyorum

kızlar selam,
dün biraz moralim bozuldu yazılanlara,ama hastaneyi de değiştiremem şu anda, inşallah hayırlısı ile 18 gün sonra acıbademde doğum yapıp sizinle de tecrübelerimi paylaşırım :18::nazar::emir_bebek:

Seyyah sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, folik asit takviyesi bence yararlı, ne kadar yeşillik de yesek yine de gerektiğini düşünüyorum..inşallah sağlıkla en doğru zamanda gelir bebişin.
Katara önceden de dediğim gibi körübaşı tramvay durağının arasında ( odak parfümerinin arasında) bir çamaşırcı var, oradan aldım ben pijama ve gecelik.60 civarıydı fiyatlar yanlış hatırlamıyorsam, istersen oraya bir bak..(taşbaşının oralardaki çamaşırcılardan birinden de bir arkadaşım aldı bana çok güzel bir gecelik, ama nereden aldı bilmiyorum..35 civarıymış o da)

kızlar selam,
dün biraz moralim bozuldu yazılanlara,ama hastaneyi de değiştiremem şu anda, inşallah hayırlısı ile 18 gün sonra acıbademde doğum yapıp sizinle de tecrübelerimi paylaşırım :18::nazar::emir_bebek:

Seyyah sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, folik asit takviyesi bence yararlı, ne kadar yeşillik de yesek yine de gerektiğini düşünüyorum..inşallah sağlıkla en doğru zamanda gelir bebişin.
Katara önceden de dediğim gibi körübaşı tramvay durağının arasında ( odak parfümerinin arasında) bir çamaşırcı var, oradan aldım ben pijama ve gecelik.60 civarıydı fiyatlar yanlış hatırlamıyorsam, istersen oraya bir bak..(taşbaşının oralardaki çamaşırcılardan birinden de bir arkadaşım aldı bana çok güzel bir gecelik, ama nereden aldı bilmiyorum..35 civarıymış o da)

canım şu posta pideye giden yolda dantel çamaşır diye bi dükkan var( adını öyle hatırladım) orayı diyorsun sanırım. ben ceyiz hazırlıklarında gitmiştim oraya. güzel şeyler vardı . tabı ozman hamıle kıyafetleri ilgimi çekmıyordu :KK1:

canım hiç sıkılmasın canım allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına. :KK49:

merhaba arkadaşlar bende hep iyi bir bayan doktor arıyordum özlem hanımı duyunca o kadar çok mutlu olmuştum ki bir yandan bebiş planları yaparken bir yandanda iyi bir doktor arıyordum hatta tesadüfen bir arkadaşıma gittim akrabası varmış orada yeni bebeği vardı normalde hep özel hastaneye gitmiş sakaryaydı sanırım sonra doğum vakti gelince özel hastanenin ücreti pahalı gelince devlet hastanesine gitmiş özlem hanımda o zaman devlet hastanesine gelmiş şansa artık dedim diyor gittim diyor sonra hamileliği ile ilgili bir sorun çıkmış sanırım y özlem hanım gün vermiş sezeryan için sezeryana girerken geldi diyor beni kapıda karşıladı hemşireler beni amelyathaneye alırken yol boyunca saçımı okşadı diyor hiç beklemezdim diyor hep saçımı okşadı korkma sağlıkla alıcaz bebeğini görüceksin bak vs. destekleyici sözler söylemiş bir güzel şey daha ayılırken gözlerini açtığında bebeğini özlem hanım teslim etmiş anneye .....ben o gün bunları duyduğumda işte dedim tekrar hamile kaldığımda mutlaka özlem hanıma gitmeliyim çünkü benim ilk kızımda hamileliğim boyunca beni takip eden doktor yüz üstü bırakıp gitmişti istediğimde hep böylesiydi...şimdi inşallah bugün yarın nasip olurmu bilmiyorum ama tekrar hamilelik planlarım var özlem hanım hakkında başka bilgiler varmı diye nete yazdığımda arkadaşın yazzdıkları ile karşılaştım birden ve müthiş derecede şaşırdım inanamadım halada inanmak istemiyorum ama insanın içindede ister istemez bir burukluk oluyor malesef giden arkadaşlar özlem hanım hakkındaki düşüncelerinizi ekleyebilirmisiniz lütfen.....inşallah hamiş kalıp kontrollere başlayınca bende listenizde yerimi alıcam:KK70::KK70:

birde doğrumu bilmiyorum ama nette karşılaşamadım bu bilgiyle özlem hanımın istanbul acıbadem hastanesinden geldiği söylenmişti...

ben özlem hanımın yozgatta görev yaptığını okumuştum internetten.hatta jinekolojik yarışmalarda derece almış.benim gittiğim zamanlardada güler yüzlü ve sakindi.ama bi kaç doğum tecrübesini yazdığım için baya tepki çekti.malesef yaşananlar da doğru,ama çıkmadı hiçbiyerde.

inşallah bi daha böyle şeyler yaşanmaz,bebeklerimiz önce Allaha sonra doktorlara emanet...

merhaba arkadaşlar bende hep iyi bir bayan doktor arıyordum özlem hanımı duyunca o kadar çok mutlu olmuştum ki bir yandan bebiş planları yaparken bir yandanda iyi bir doktor arıyordum hatta tesadüfen bir arkadaşıma gittim akrabası varmış orada yeni bebeği vardı normalde hep özel hastaneye gitmiş sakaryaydı sanırım sonra doğum vakti gelince özel hastanenin ücreti pahalı gelince devlet hastanesine gitmiş özlem hanımda o zaman devlet hastanesine gelmiş şansa artık dedim diyor gittim diyor sonra hamileliği ile ilgili bir sorun çıkmış sanırım y özlem hanım gün vermiş sezeryan için sezeryana girerken geldi diyor beni kapıda karşıladı hemşireler beni amelyathaneye alırken yol boyunca saçımı okşadı diyor hiç beklemezdim diyor hep saçımı okşadı korkma sağlıkla alıcaz bebeğini görüceksin bak vs. destekleyici sözler söylemiş bir güzel şey daha ayılırken gözlerini açtığında bebeğini özlem hanım teslim etmiş anneye .....ben o gün bunları duyduğumda işte dedim tekrar hamile kaldığımda mutlaka özlem hanıma gitmeliyim çünkü benim ilk kızımda hamileliğim boyunca beni takip eden doktor yüz üstü bırakıp gitmişti istediğimde hep böylesiydi...şimdi inşallah bugün yarın nasip olurmu bilmiyorum ama tekrar hamilelik planlarım var özlem hanım hakkında başka bilgiler varmı diye nete yazdığımda arkadaşın yazzdıkları ile karşılaştım birden ve müthiş derecede şaşırdım inanamadım halada inanmak istemiyorum ama insanın içindede ister istemez bir burukluk oluyor malesef giden arkadaşlar özlem hanım hakkındaki düşüncelerinizi ekleyebilirmisiniz lütfen.....inşallah hamiş kalıp kontrollere başlayınca bende listenizde yerimi alıcam:KK70::KK70:

selam umarım inşallah en kısa zamanda hamilelik planın gerçekleşir canım ben özlem hanıma gidiyorum bugün tekrar muayenem var 3. kez muayenem olacak bu. Senin özlem hanımla ilgili yazdıkların çok güzel ama ben anlayamıyorum bir doktorla ilgili hem bu kadar kötü hemde bu kadar olumlu yorumların yapılmasını çok büyük hayaş kırıklığı yaşıyorum doktor konusunda ne yapacağımı da şaşırmış haldeyim ben hala o şekilde bir sicile sahip bir doktora acıbademin sahip çıkmayacağı düşüncesindeyim ama tabiki emin olamıyorum bugün de gideyim bakalım tavırlarını iyice inceleyeceğim ve belki aklımdaki tüm soruların yanıtını isteyeceğim :18:

inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın canım.. paylaşımın için teşekkürler ben özlem hanımla ilgili bir ay önce olumsuz duyumlar aldım ama hiç umursamadım hatta ailem ve eşim çok telaşlandı değiştirmek istedi ama ben istemedim onları ikna ettim devam ettik. bu son yazılanlardan sonra benimde içimde bir kurt var artık evet özlem hanım güleryüzlü sakin hiç bir sorun yaşamadım memnunum ama doğumda başıma ne geleceğini bilmiyorum zor mu olucak, kolay mı bunlar herkeste olduğu gibi muamma... yazılan olaydan benim anladığım özlem hanımın zor bir doğumda yetersiz kalabildiği tabiki bu benim düşüncem ben doktorumu değiştirme kararı aldım:2: tek dileğim herkes bebişlerini sağlıkla kucağına alsın:nazar:

öncelikle çok teşekkür ederim hepinize:)aslında gidip hastane yönetimi ilede konuşmak gerek bu işin aslı nedir değildir tabi onlar kendi açığını vermek istemeyeceklerdir ama yinede onların açıklaması ne duymuş olurduk ..ben ilk kızımda dilek güneye gitmiştim her ay muaynanesine çağırdı ve her ay gittim üstelik her ayda 90 tl veriyorduk şimdi ki özel hastanelerde bile çok çok daha az ama sıra doğuma gelince yüzüme bile bakmadı oysa ben benimle ilgilenen artık beni tanıyan bir doktor girsin istiyordum öyle üzüldüğüm anlar oldu ki o sıra ağız tadı ile o mutluluğumu yaşayamamıştım Allah beterinden saklasın ama şimdi gideceğim doktor her an destek olabilecek biri olsun istiyorum özlem hanım hakkındaki bu övgüleri alıncada çok sevinmiştim açıkçası ama anadolu hastanesinde emine edizdi yanlış hatırlamıyorsam birkez kontrol için gitmiştim onun ilgisindende çok memnun kalmıştım ama doğumhane açısından anadolu hastanesi ne kadar yeterli onun hakkında hiç bir bilgim yok ...

merhaba arkadaşlar şimdi kontrolden geldim çok mutluyum.bebeğim 21+5 haftalık olmuş.boyu 25.cm kilosu 450 gr.4 boyutlu ultrasondanda baktık yavruma.doktor aynı size benziyo dedi.canım benim bana benziyomuş:)çok güzeldi meleğim dudakları gözleri burnu..poposunu bile gördüm yavrumun:).içimde yaşayan parçam o benim ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.çok heyecanlıyım çok çok:)4 ay kaldı doguma hem çok uzun hem çok kısa geliyo bu zaman.benimle aynı zamanda bebek bekleyen arkadaşlar varmı.varsa sizler neler hissediyosunuz bebişleriniz nekadar olmuş anlatırmısınız.herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim:KK49:

merhaba arkadaşlar şimdi kontrolden geldim çok mutluyum.bebeğim 21+5 haftalık olmuş.boyu 25.cm kilosu 450 gr.4 boyutlu ultrasondanda baktık yavruma.doktor aynı size benziyo dedi.canım benim bana benziyomuş:)çok güzeldi meleğim dudakları gözleri burnu..poposunu bile gördüm yavrumun:).içimde yaşayan parçam o benim ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.çok heyecanlıyım çok çok:)4 ay kaldı doguma hem çok uzun hem çok kısa geliyo bu zaman.benimle aynı zamanda bebek bekleyen arkadaşlar varmı.varsa sizler neler hissediyosunuz bebişleriniz nekadar olmuş anlatırmısınız.herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim:KK49:

merhaba maşallah bebişine... benimde 27+2 haftalık bebişim en son 10 gün önce gittimizde 990 gr dı. çok güzel bi duygu benimki pek göstermiyo yüzünü elleri kapatıyo ama bende kendime benzettim:) canım senin doktorun ramazan beydi dimi bende ramazan beyle abdurrahman bey arasında kaldım karar vermeliyim çok kalmadı biraz anlatırmısın doktoru

canım ramazan bey anadolu hastanesindeyken benım çokk yakın bir arkadaşım anadolu hastanesınde hemsire olarak çalışıyordu. benım jınekolojık bi problemım olmuştu ogun boş bi hicran hanım varmış ona gitmiştim. oda nıye hıcran hanıma gittin diye kızmıştı bana. ramazan beyın nekadar iyi bı doktor olduğunu anlatırdı sürekli. çok ilgili ve çok bilgili dikkatlı ileri görüşlü bı doktormuş. sonra ramazan bey sakaryaya geçti arkadasımda suan yıne sakaryada hemsirelik yapıyor göz bölümünde. ameliyat hemsiresi olduğu için doktorların ameliyatlardakı tavırlarını da iyi bilir. şimdi ben ona hamileyım hangı doktora gideyım desem yıne ramazan bey der. ama ben uzaklığı dikkate alarak onvak sabahattın beyı seçtim. ben arkadasıma çok guvendığım için sana da gönül rahatlığıyla tavsıye edebilirim.

canım ramazan bey anadolu hastanesindeyken benım çokk yakın bir arkadaşım anadolu hastanesınde hemsire olarak çalışıyordu. benım jınekolojık bi problemım olmuştu ogun boş bi hicran hanım varmış ona gitmiştim. oda nıye hıcran hanıma gittin diye kızmıştı bana. ramazan beyın nekadar iyi bı doktor olduğunu anlatırdı sürekli. çok ilgili ve çok bilgili dikkatlı ileri görüşlü bı doktormuş. sonra ramazan bey sakaryaya geçti arkadasımda suan yıne sakaryada hemsirelik yapıyor göz bölümünde. ameliyat hemsiresi olduğu için doktorların ameliyatlardakı tavırlarını da iyi bilir. şimdi ben ona hamileyım hangı doktora gideyım desem yıne ramazan bey der. ama ben uzaklığı dikkate alarak onvak sabahattın beyı seçtim. ben arkadasıma çok guvendığım için sana da gönül rahatlığıyla tavsıye edebilirim.

çok sağol canım. benim merak ettiğim de tavırlarıydı... bu haftalardan sonra doktor değiştirmek karar vermek ne kadar zor kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum:KK14:

merhaba maşallah bebişine... benimde 27+2 haftalık bebişim en son 10 gün önce gittimizde 990 gr dı. çok güzel bi duygu benimki pek göstermiyo yüzünü elleri kapatıyo ama bende kendime benzettim:) canım senin doktorun ramazan beydi dimi bende ramazan beyle abdurrahman bey arasında kaldım karar vermeliyim çok kalmadı biraz anlatırmısın doktoru

benim ilk doktorum abdurrahman akçaydı.ben o doktordan hiç memnun kalmadım hiç bişey anlatmıyodu ilgisizdi ve 5 dakikada muayene edip yolluyodu beni.sonra düşük yaptım 5 haftalıktı bazı tanıdıklarım bana kızdılar ramazan bayırlı varken neden abdurrahmana gidiyosun dediler.düşük yaptıktan sonrada moralim çok bozulmuştu o anda degiştirdim doktoru.ramazan beye gitmeye başladım.anadolu hastanesindeydi.şimdi sakaryada.benim şahsi fikrim ramazan beyden yana olur tavsiye ederim.hiçbirzamanda hasta ayrımı yapmadı.2008 aralıkta düşük yaptım 2008 aralıktan beri ramazan beye gidiyorum çok memnunum.yalnız başı çok kalabalık.çok hastası var ve her hastasına en az yarım saat ayırıyor.randevu saatini biraz geçiyo ama buna deger bence.çok güvenilir bir doktor.doğumada giriyomuş.bence bunlar çok önemli.tatmin olmadıysan birazdaha sor istersen.hepimiz tedirginiz nasıl olcak neler olcak bilmiyoruz ama en azından doktordan yana içimiz rahat olsun:))

benim ilk doktorum abdurrahman akçaydı.ben o doktordan hiç memnun kalmadım hiç bişey anlatmıyodu ilgisizdi ve 5 dakikada muayene edip yolluyodu beni.sonra düşük yaptım 5 haftalıktı bazı tanıdıklarım bana kızdılar ramazan bayırlı varken neden abdurrahmana gidiyosun dediler.düşük yaptıktan sonrada moralim çok bozulmuştu o anda degiştirdim doktoru.ramazan beye gitmeye başladım.anadolu hastanesindeydi.şimdi sakaryada.benim şahsi fikrim ramazan beyden yana olur tavsiye ederim.hiçbirzamanda hasta ayrımı yapmadı.2008 aralıkta düşük yaptım 2008 aralıktan beri ramazan beye gidiyorum çok memnunum.yalnız başı çok kalabalık.çok hastası var ve her hastasına en az yarım saat ayırıyor.randevu saatini biraz geçiyo ama buna deger bence.çok güvenilir bir doktor.doğumada giriyomuş.bence bunlar çok önemli.tatmin olmadıysan birazdaha sor istersen.hepimiz tedirginiz nasıl olcak neler olcak bilmiyoruz ama en azından doktordan yana içimiz rahat olsun:))

çok teşekkürler... benim düşüncem de ramazan beyden yana beklemek sorun değil alıştık acıbademde:)

selam arkadaşım..bende dün gittim kontrole 22+2 günlük olmuş kızım:KK49:boyu 28 cm,kilosuda 550 gr.
bende çok merak ediyorum acaba kime benziyo diye,kesin babasına benziyodur ama::21:4 boyutlu ultrasona girmedik daha.ama yaramaz olcak geaiba dil çıkarıyodu bize bakarken:KK33:bizde çok heyecanlıyız eşimle.bi dahaki gidişimizde hareketlerini videoya çekelim dedik telefonla.özledikçe bakarız:KK1:Allah kurtarsın cümlemizi sağlıkla inşallah...

acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..

2 ay once bende duymuştum özlem hanım dogum yaptırdıkdan sonra kadın ölmüş....

bende acıbademe gidiyorum hulusi göktüg gürer e iyi bi adamcagız ilgili..birdahiki gittgimde sorucam hulusi beye böyle bişe varmı diye

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da:nazar:
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta :nazar:
3) OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta :nazar:
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da :nazar:
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta:nazar:
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta:nazar:
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta:nazar:
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta :nazar:
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da :nazar:
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da:nazar:
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da :nazar:
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da:nazar:
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da:nazar:
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da :nazar:
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de :nazar:

bu arada doktorum degişti..

KİZİLCİK Dr: HULUSİ GÖKTUĞ GÜRER /kilo:85 (kilo artışı:2)/ bebiş:erkek / doğum:Haziran'da:nazar:

X