Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

sen özlem hanımdan memnunmusun canım?

Şimdilik bir sorun yok ama çok tanınmış bir doktor olmadığı için onunla ilgili çok az yorum var bu nedenle biraz endişeliyim o kadar bu hafta ikili teste gideceğim umarım ilerleyen dönemlerde de bir sorun olmaz sen memnun musun özlem hanımdan

rabia hanımı hiç tavsiye etmiyolar sakaryada bi bayan doktor daha geldi diye biliyorum,mine inan çok iyi diyolar ama devlette

kızlar gerçekten rabia hanımla ilgili çok kötü şeyler duydum bende hamileliğin başında ona gittim ama sonra vazgeçtik eşimle

allah bağışlasın oğlunu canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. çarşamba günü test sonuçlarını alıp gidicem tekrar

kızlar nasılsınız? nasıl bebişler?
ben son hazırlıklarımı da yapıyorum, çantam falan hazır , ben hazırmıyım bilmiyorum
:18:

acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..

atakesk sumeyra kullanıcısının özlem hanımla ilgili yazdıklarını okudun mu? biz özlem hanımla ilgili net bilgiyi nerden alıcağız ya o kadar kötü bir durum yaşansaydı bizim bunu gazeteden falan okumamız gerekmez miydi? Tedirginim

sumeyraa ben birşey merak ettim görümcen madem o kadar kötü bir durum yaşamış doğum sonrasında sıkıntı çekmiş sen neden başta özlem hanıma gittin

ya çok kötü... nasıl bu kadar insan gidiyor ki randevuları hep dolu

atakesk yazılanlara ne diyeceksin of ya bu kadar kötü yorum mu yapılır yoksa bunu umursayan bir tek ben mi varım

gilraen sen de özlem hanıma gidiyordun değil mi sen böyle şeyler duydun mu hiç

canım bir hastasının vefat ettiğini duydum ama ayrıntılı bilmiyodum açıkçası çok ihtimalde vermemiştim ama şimdi gerçekten tedirginim ve değiştirsem mi diye düşünüyorum

Özlem hanım hakkındaki yazıyı okudum evt,ama etkilenmedim.acıbadem gibi bir hastanede doktor olan ve bu tür bir felakete neden olan doktor o hastanede tutulmaz diye düşünüyorum.Ayrıca Özlem hanım başarılı bir doktor.onunla çalışan hmşirelerden tavsiye alarak başlamıştım ben.Şimdiye kadarda hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı. sorduğum her soruya cevap aldım.güler yüzlü ve bilgili.Allah korusu yazılanlar çok fena.eğer böyle bir durum varsa neden sadece burda okuduk bilmiyorum . gazetelerde manşet olması gerek .

sumeyraa ben birşey merak ettim görümcen madem o kadar kötü bir durum yaşamış doğum sonrasında sıkıntı çekmiş sen neden başta özlem hanıma gittin

ben oraya gittiğimde daha doğum yapmamıştı görümcem.ben 6 haftalıktım,görümcem de son ayında başladı oraya güvenerek gitmişti.yeni bi hastane olduğu için kimseden tavsiye yada eleştiri duymamıştık.

siz bilirsiniz tabi ki arkadaşlar herkeste de aynı hatayı yapmıyodur..arkadaşlar sordu diye bende bildiklerimi yazdım

kızlar neler yazılmış diye bakayım diye topiğe girdim, yakında da inşallah doğum yapacağım acıbademde, ama moralim bozuldu. benim doktorum değil Özlem hanım, ama hastane hakkında da yazılanlar korkunç.. bu kadar sorumsuz değildir hastane herhalde değil mi?

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…