sen özlem hanımdan memnunmusun canım?
rabia hanımı hiç tavsiye etmiyolar sakaryada bi bayan doktor daha geldi diye biliyorum,mine inan çok iyi diyolar ama devlette
canım Allah yardımcın olsun umarım kolay ve rahat bir doğum olurmartın 14ünden sonraaa doğum , ama dediğim gibi sevinç, heyecan, panik, korku ne ararsan var artık bende....:18:
canım hayırlısıyla beebğini kucağına alırsın inşallah. benim doktorumda sebahatiin beydi ve onvakta doğum yaptım ve çok temiz ilgili hemşireler eğer hala onvaktaysa tavsiye ederim... hiç korkun ve şüphen olmasın derim... bak benim tam 1 yaşında oğlum var...
arkadaşlar kendime jinekolog doktor arıyorum..
ya özel ümıt veya acıbadem.. gönlüm acıbademden yana ama az önce bı bayann özlem hanımdan (acıbadem) memnun kalmadığını okudum.. başka memnun kalmayan veya kalan varmı??
Evet bende bir hemşirenin tavsiyesiyle gitmiştim ilk Özlem hanıma,zübeyde hanımdayken . zaten onu takip ederek gittim acıbademe. kendinizi özel hissettiren bir yer . temiz düzenli. birde fiyatta süpriz yapmazlarsa vazgeçeceğim bir yer değil :)) ama sanıyorumki yapmazlar. biz eskişehir acıbadem olarak yapmıyoruz demişlerdi bize. olumlu şeylerde duyuyorum okuyorum Özlem hanım hakkında. başarılı bir doktor.Allah herkese , hepimize hayırlısını versin inşallah . tatlı telaşlar bunlar ama yinede düşünmeden edemiyoruz.
acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..
acıbadem de görümcem doğum yaptı,ama özlem hanımdan hiç memnun kalmadı,normalde 1 haftada geçmesi gereken dikişleri 1 ayda zor geçti,çünkü doğumdan sonra içini temizlememiş,hemen dikiş atmış hemde uyuşturmadan.ayrıca komşumuzun bi akrabası orda doğumda hayatını kaybetti,bebeğin eşi düşmeden dikiş atmış ve kadın zehirlenmiş ağzından köpükler gelmiş.ve bebekte doğumdan kaynaklanan kalça çıkılığı var ve kafasında tırnak izleri görmüşler bebeğin.ve dahası da var...kulaklarıma inanamadım.acıbadem gibi bi hastanede şu yaptıklarına bakın.ben bıraktım hemen özlem hanımı..şimdi tanser beye gidiyorum.pek çok kişiden tavsiye aldım hakkında..
ya çok kötü... nasıl bu kadar insan gidiyor ki randevuları hep dolu
gilraen sen de özlem hanıma gidiyordun değil mi sen böyle şeyler duydun mu hiç
kadın doğumda mı ölmüşcanım bir hastasının vefat ettiğini duydum ama ayrıntılı bilmiyodum açıkçası çok ihtimalde vermemiştim ama şimdi gerçekten tedirginim ve değiştirsem mi diye düşünüyorum
kadın doğumda mı ölmüş
sumeyraa ben birşey merak ettim görümcen madem o kadar kötü bir durum yaşamış doğum sonrasında sıkıntı çekmiş sen neden başta özlem hanıma gittin
Özlem hanım hakkındaki yazıyı okudum evt,ama etkilenmedim.acıbadem gibi bir hastanede doktor olan ve bu tür bir felakete neden olan doktor o hastanede tutulmaz diye düşünüyorum.Ayrıca Özlem hanım başarılı bir doktor.onunla çalışan hmşirelerden tavsiye alarak başlamıştım ben.Şimdiye kadarda hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı. sorduğum her soruya cevap aldım.güler yüzlü ve bilgili.Allah korusu yazılanlar çok fena.eğer böyle bir durum varsa neden sadece burda okuduk bilmiyorum . gazetelerde manşet olması gerek .