Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

katara_ang

bilemiyorum doktorum ona yönlendirdi onun verdiği sonuçlarla gel bana dedi

gilraen_

teşekkür ederim ne kadar ücret ödedin hazırlıksız gitmek istemiyorum da

canım 150 tl ödedim benide doktorum yönlendirdi bir sorun yok ama istersen git demişti hem 4 boyutlu da var sana fotoğrafını veriyor biraz küçük seninki de çok net olmayabilir bizimki öyle oldu ama güzel inceliyor ondan sonra daha da rahatladım...

ultrasonla karnından mı bakıyo?
ne kadar sürüyo peki?
test falan istiyor mu?

ultrasonla karından bakıyo... ben acıbademden turgay bey için randevu alamadım 16. haftadan sonra bakmıyor dedi bana bende muayenehanesini aradım hemşire siz buraya gelin en iyisi dedi yazdığım numaradan randevu alıp gidebilirsin... test istemedi... cd ye falan çekmedi... en fazla 10dk sürmüştür...

bende ramazan beye gelmek istiyorum ama baya büyüdük kabul eder mi bilmiyorum nasıl biri

Son düzenleme:

Mrb gilraen , neden doktor değiştirmek istiyosunuz . sakıncası yoksa sorabilirmiyim. sanırım sizde özlem hanımın hastasısınızda. bende öyle olunca merak ettim .:26:

gilraen

gidip bi görüş bence ne kaybedersin?
35tl muayene ücreti
ben çok memnunum
aklımda hiçbir soru işareti kalmıyo odasından çıktıktan sonra
hem doğumada kendisi giriyo
ve güven veriyo
ben özlem hanımın doğuma girip girmediğini bilmiyorum ama onda o güveni hissetmemiştim
tabi ki bu benim şahsi görüşüm
randevumu aldım turgay beyden teşekkür ederim
21haftada gideceğim

evet katara sen daha öncede paylaşmıştın benim de o yüzden kafam karıştı benim önceki doktorum çok iyiydi teoman bey hakkında evet sert bir doktor bizzat şahit oldum kendimden ve o yüzden bıraktım hakkımızda hayırlısı inş. sorun çıkmaz

Mrb gilraen , neden doktor değiştirmek istiyosunuz . sakıncası yoksa sorabilirmiyim. sanırım sizde özlem hanımın hastasısınızda. bende öyle olunca merak ettim .:26:

canım doktorla ilgili hiç bir sıkıntım yok memnunum 2 li test zamanı başladık özlem hanıma şu an 26 haftalığız.. hastahaneyi de isteyerek ve çok beğenerek tercih ettim fakat bu doğum fiyatları konusu kafamı karıştırdı.. acıbadem de ek ücret hep çıkarttıkları söyleniyor bir yere kadar para önemli değil diyorum ama yinede bizi çok sarsacak bir şey olursa diye korkuyorum... detaylıca hastahaneyle tekrar konuşup ondan sonra karar vericem... bir de şu an özlem hanımda doğum yapan kimseyle konuşamadım. altrnatif olarak da ramazan beyi düşünüyorum onda doğum yapan herkes çok memnun...

Evt . Tamamen aynı sebepten tereddütümüz. ama bu sorunu ben direk gidip finansmanına sordum . dedimki bize verdiğiniz doğum paketine herhangi bir ilave olur mu diye ama . olmaz ne fiyat vermişsek o dediler. yinede pek emin olamıyorum. daha çok vakit var hazirana kadar değişir mi diyede düşünüyorum açıkçası.

ramazan bey hakkında bende çok iyi şeyler duydum. keşke anadoludan ayrılmasaydı. bide sakarya hastanesı çok yoğun oluyormuş çok beklenıyormuş. sizde öyle problemlerle karşılastınız mı?

ben hep 17:15 e randevu aldım
18:00de içeri girdiğimde oldu ewt
ama acıbademde özlem hanıma 3kere gittim
2sinde 1,5saat kesin beklemişimdir
3üncüde sabah ilk randevuyu aldım pek beklemedim:)

bu ayrıntılı ultrasonla bakmayı ben doktorlar caddesinde tam teşhis merkezi diye biryerde yaptırdım, 80 liraya bakmıştı, 1,5 saat falan sürmüştü..

bu ayrıntılı ultrasonla bakmayı ben doktorlar caddesinde tam teşhis merkezi diye biryerde yaptırdım, 80 liraya bakmıştı, 1,5 saat falan sürmüştü..

ben orayı aradım da daha 4 boyutlu makina almadıklarını söylediler... ondan istememiştik orayı.

kızlar bir de hala merak ediyorum,en yakın doğum benimki mi olacak? mart 15den sonra var mı başka? listede bir kişi var, ama o da topiğe uğramıyor sanırım
ben heyecan, panik, korku, sevinç, hepsini aynı anda hissediyorum:18:

ben ramazan beye gidiiyorum hatta anadolu hastanesindeyken bile ona gidiyodum bebek tedavisi görüyodum çok iyi ilgili ve çok bilgili bir doktor.soru sormaya gerek kalmıyo kendisi herşeyi anlatıyor.geç kaldım beni kabul edermi acaba demeyin bence kabul eder.dogumada hangi saat olursa olsun giriyomuş.ben sordum gece yarısı doğum başlarsa gelirmisiniz dedim.bebegin nezaman dogacagı belli olmaz benim işim de bu oldugu için tabiki gelirim dedi.yalnız randevu saatini biraz geçebiliyor.tek sorun bu. bence bu sorun bile degil :) ha bu arada ben 20+4 haftalık gebeyim ama karnım pek yok sizlerde nasıl acaba iç karnımmı geniş bilmiyorum herkese kolay dogum diliyorum

çok sağol... randevu saati acıbademde de geçiyor hep alıştık artık... benim 26 haftalık 8 kilo aldım ama sadece top gibi bir göbeğim var ben hiç kilo almadım inşallah kolay olur korkuyorum ben...

sanki en yakın senin canım kaçı gibi martın...

merhaba arkadaşlar. dün tetkiklerimi aptırmak için onvak hastanesıne sabahattin beye gittim. randevum 5teydi. sadece 3 dk bekledim. doktor bembeyaz saçlı çok kibar güleryüzlü bi bey. önce ultrasonda daha sonrada alttan muayene etti. derin derin nefes almamı söyledi ve inanın canım hiç acımadı. yaşça da benden oldukça büyük olduğu için çekinmedim.
yumurtalıklarımda kis vb. hiç bir problem çıkmadı çok şükür ama rahim ağzımda yara varmış. bunun için bi kültür testı yaptı bide smear testi yaptı.
yarın sabah da aç karnına kan vermeye gidecem şekerime ve demir oranlarına bakacaklar. benm ailemde annem dahil herkez şeker hastası. yaşça büyükler insülin kullanıyorlar oyuzden bende de çıkmasından korkuyorum. bütün sonuçlar çıkınca hepsini alıp tekrar gel öyle konuşalım dedi. bide bu adet döneminin 14. gününde gidip yumurtalıklarımın üremesine bakacakmış.
genel olarak memnun kaldım. hastane tertemiz ve herşey çok çabuk oluyor daha önce de defalarca gittiğim bir hastane zaten. ama sağlık güvencem smear testını karşılamıyormuş. 5.5 tl ek ücret aldılar. muayene için de 29 tl verdim.
daha ilk muayene olduğu için ve hamile olmadığım için çok ayrıntılı soru soramadım tabı. örneğin doktor saat kaç olursa olsun doğuma giriyor mu? hastanenın yeni doğan ünitesi nasıl yada varmı? bunları henüz bilmiyorum.
bi arkadaşımız daha sabahatın beye gittiğini yazmış ama topiğe gelmiyor malesef. özelden mesaj attım ama sanırım görmedi.
umarım bende en uygun zamanda aranıza hamiş olarak gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…