katara_ang
bilemiyorum doktorum ona yönlendirdi onun verdiği sonuçlarla gel bana dedi
gilraen_
teşekkür ederim ne kadar ücret ödedin hazırlıksız gitmek istemiyorum da
ultrasonla karnından mı bakıyo?
ne kadar sürüyo peki?
test falan istiyor mu?
ultrasonla karından bakıyo... ben acıbademden turgay bey için randevu alamadım 16. haftadan sonra bakmıyor dedi bana bende muayenehanesini aradım hemşire siz buraya gelin en iyisi dedi yazdığım numaradan randevu alıp gidebilirsin... test istemedi... cd ye falan çekmedi... en fazla 10dk sürmüştür...
ben nerdeyse 22 haftalıktı doktorun son verdiği tarihte gittim,fotoğrafta çekti cd de vaerdi,ben o zmana araştırmıştım en uygun ümit di,arada 20 milyon fark vardı anadoluya gittik zam gelmiş 180 verdik içimiz gitti
ultrasonla karından bakıyo... ben acıbademden turgay bey için randevu alamadım 16. haftadan sonra bakmıyor dedi bana bende muayenehanesini aradım hemşire siz buraya gelin en iyisi dedi yazdığım numaradan randevu alıp gidebilirsin... test istemedi... cd ye falan çekmedi... en fazla 10dk sürmüştür...
bende ramazan beye gelmek istiyorum ama baya büyüdük kabul eder mi bilmiyorum nasıl biri
allah bağışlasın kızını. oğlunu da sağlıkla al kollarına inşallah.
ameliyat dediğine göre sezeryan süşünüyorsun sanırım canım. nezih bey devlette mıydı?
ilki sezeryandı mecburen sezeryan düşünüyorum nezih erdöl anadolu hastanesinde ilgisi çok güzel ama ameliyatı benim için daha önemli o yüzden korkuyorum
vaal benim çevremde de nezih beye giden komşumuzun gelni var,komşumuz 5 yıl önce kızında ona gitmiş dikişilerde biraz sorun yaaşdım demişti bende emine hanıma gidiyorum onun dikişi nasıl bilmiyorum alllaha emneat ghidyoz,teoman beyin dikişi çok iyi diyorlar ama çok sert ve ters bir doktor azarlayan doktorla yapamam ben
Mrb gilraen , neden doktor değiştirmek istiyosunuz . sakıncası yoksa sorabilirmiyim. sanırım sizde özlem hanımın hastasısınızda. bende öyle olunca merak ettim .:26:
ben nerdeyse 22 haftalıktı doktorun son verdiği tarihte gittim,fotoğrafta çekti cd de vaerdi,ben o zmana araştırmıştım en uygun ümit di,arada 20 milyon fark vardı anadoluya gittik zam gelmiş 180 verdik içimiz gitti
hastahaneye gitmek istemedim uzman olarak turgay beyin bakması bizim için önemliydi içimi daha da rahatlattı... artık 4 boyutlu acıbademde de var özlem hanım baktı ama bizim cadı pek yüzünü göstermiyor:
canım doktorla ilgili hiç bir sıkıntım yok memnunum 2 li test zamanı başladık özlem hanıma şu an 26 haftalığız.. hastahaneyi de isteyerek ve çok beğenerek tercih ettim fakat bu doğum fiyatları konusu kafamı karıştırdı.. acıbadem de ek ücret hep çıkarttıkları söyleniyor bir yere kadar para önemli değil diyorum ama yinede bizi çok sarsacak bir şey olursa diye korkuyorum... detaylıca hastahaneyle tekrar konuşup ondan sonra karar vericem... bir de şu an özlem hanımda doğum yapan kimseyle konuşamadım. altrnatif olarak da ramazan beyi düşünüyorum onda doğum yapan herkes çok memnun...
Evt . Tamamen aynı sebepten tereddütümüz. ama bu sorunu ben direk gidip finansmanına sordum . dedimki bize verdiğiniz doğum paketine herhangi bir ilave olur mu diye ama . olmaz ne fiyat vermişsek o dediler. yinede pek emin olamıyorum. daha çok vakit var hazirana kadar değişir mi diyede düşünüyorum açıkçası.[/QUOT
eşimde konuştuğunda öyle demişler ama bende tedirginim yoksa acıbademde doğum yapmak istiyorum internette acıbadem şikayetleri de hep sonradan farklı fiyat olması yönünde:18:
benimde mayısta... yaklaştıkça korkuyorum
bu ayrıntılı ultrasonla bakmayı ben doktorlar caddesinde tam teşhis merkezi diye biryerde yaptırdım, 80 liraya bakmıştı, 1,5 saat falan sürmüştü..
ben ramazan beye gidiiyorum hatta anadolu hastanesindeyken bile ona gidiyodum bebek tedavisi görüyodum çok iyi ilgili ve çok bilgili bir doktor.soru sormaya gerek kalmıyo kendisi herşeyi anlatıyor.geç kaldım beni kabul edermi acaba demeyin bence kabul eder.dogumada hangi saat olursa olsun giriyomuş.ben sordum gece yarısı doğum başlarsa gelirmisiniz dedim.bebegin nezaman dogacagı belli olmaz benim işim de bu oldugu için tabiki gelirim dedi.yalnız randevu saatini biraz geçebiliyor.tek sorun bu. bence bu sorun bile degil :) ha bu arada ben 20+4 haftalık gebeyim ama karnım pek yok sizlerde nasıl acaba iç karnımmı geniş bilmiyorum herkese kolay dogum diliyorum
kızlar bir de hala merak ediyorum,en yakın doğum benimki mi olacak? mart 15den sonra var mı başka? listede bir kişi var, ama o da topiğe uğramıyor sanırım
ben heyecan, panik, korku, sevinç, hepsini aynı anda hissediyorum:18: