canım doktorla ilgili hiç bir sıkıntım yok memnunum 2 li test zamanı başladık özlem hanıma şu an 26 haftalığız.. hastahaneyi de isteyerek ve çok beğenerek tercih ettim fakat bu doğum fiyatları konusu kafamı karıştırdı.. acıbadem de ek ücret hep çıkarttıkları söyleniyor bir yere kadar para önemli değil diyorum ama yinede bizi çok sarsacak bir şey olursa diye korkuyorum... detaylıca hastahaneyle tekrar konuşup ondan sonra karar vericem... bir de şu an özlem hanımda doğum yapan kimseyle konuşamadım. altrnatif olarak da ramazan beyi düşünüyorum onda doğum yapan herkes çok memnun...
kızlar selam bende özlem hanıma gidiyorum acıbademde doğum yapan bir arkadaşım var ama ek ücret aldılar yönünde hiçbir şey söylemedi hatta müthiş bir hastane olduğunu kendini çok özel hissettirdiklerinden bahsetti. Arkadaşımın doktoru özlem hanım değildi o yüzden bende özlem hanımın doğum yaptırdığı kimseyle konuşamadım. O yüzden bende biraz tedirginim ama eşimde arkadaşlarımda acıbadem kötü bir doktoru çalıştırmaz diyor kendimi öyle rahatlatıyorum
kızlar selam bende özlem hanıma gidiyorum acıbademde doğum yapan bir arkadaşım var ama ek ücret aldılar yönünde hiçbir şey söylemedi hatta müthiş bir hastane olduğunu kendini çok özel hissettirdiklerinden bahsetti. Arkadaşımın doktoru özlem hanım değildi o yüzden bende özlem hanımın doğum yaptırdığı kimseyle konuşamadım. O yüzden bende biraz tedirginim ama eşimde arkadaşlarımda acıbadem kötü bir doktoru çalıştırmaz diyor kendimi öyle rahatlatıyorum
arkadaşlar kendime jinekolog doktor arıyorum..
ya özel ümıt veya acıbadem.. gönlüm acıbademden yana ama az önce bı bayann özlem hanımdan (acıbadem) memnun kalmadığını okudum.. başka memnun kalmayan veya kalan varmı??
ek ücret nekadar alıyorlarmışkı? ben az önce aradım..ümit hastanesinde dogum 400 küsürken acıbademde 600 müş 200 lira fark var yani cok değil bence değer
yok canım 200 problem değil zaten 1000 tlyi bile kadar gözden çıkardık zaten biz bunun çok üstünde olursa diye endişeleniyoruz.bende konuştum diğer hastahanelerle ümit ve sakarya tek kişilik oda olursa fiyat değişir dediler şaşırdım bende hiç düşünmemiştim özel hastahanede 2 kişilik odalar olduğunu bunu da göz önünde bulundurun.
daha öncesinde 12 bin tl olduğunu duymuştum doğumun sonra öğrendimki istanbulda öyleymiş..
ya neyin ek ücretiki bunlar böyle..sanmyorum 1000nin üstünde olucağını yaa kimse gitmez ozaman..
aman 2 kişilik oluversin napalım bi gece kalınıyomuş zaten.. :)
daha öncesinde 12 bin tl olduğunu duymuştum doğumun sonra öğrendimki istanbulda öyleymiş..
ya neyin ek ücretiki bunlar böyle..sanmyorum 1000nin üstünde olucağını yaa kimse gitmez ozaman..
aman 2 kişilik oluversin napalım bi gece kalınıyomuş zaten.. :)
sanki en yakın senin canım kaçı gibi martın...
seyyah, sabahattin bey dediğin gibi çok güleryüzlü bir doktor, önemli olan da içine sinmesi ve doktoruna güvenmen bence...ama hastanenin imkanları konusunda çok fikrim yok, inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelir bebişin..
tuilbin, benim doktorum da acıbademde,Fatih Öğüç, ona gitmeyi düşünmedin mi? çok iyi, güleryüzlü , yardımcı bir doktor...
mrb özlem hanım acıbademden önce zübeyde hanımdaymış. orda çalışan bir ebe tanıdık. onunla konuştuk çok iyi olduğunu söyledi o konuda içim rahat dediğim gibi sadece hastahanenin ek ücret konusu bizi düşündürdü ama eşim acıbademde olmasını istiyor doğumun
teşekkür ederim allah ne zaman izin verirse artık. ben elimden gelen tedbiri alayım da.. hastane konusunda araştırma yaparım mutlaka ama daha zamanı var sanırım. herşey çok çabuk değişiyo çünküseyyah, sabahattin bey dediğin gibi çok güleryüzlü bir doktor, önemli olan da içine sinmesi ve doktoruna güvenmen bence...ama hastanenin imkanları konusunda çok fikrim yok, inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelir bebişin..
tuilbin, benim doktorum da acıbademde,Fatih Öğüç, ona gitmeyi düşünmedin mi? çok iyi, güleryüzlü , yardımcı bir doktor...
Canım açıkcası bayan olursa iyi olur ya( erkeğe gitmeye biraz cesaretsizim :/
teşekkür ederim allah ne zaman izin verirse artık. ben elimden gelen tedbiri alayım da.. hastane konusunda araştırma yaparım mutlaka ama daha zamanı var sanırım. herşey çok çabuk değişiyo çünkü
anadoluda emine elmas etiz var
sakaryada rabia karagöz var
acıbademde özlem hanım var
davlet hastanesinde mine inan var
burdaki yorumları okuyuncada göreceksın zaten en çok bu bayan doktorlar rağbet görüyor
benim bi ara kasıklarımda agrı vardı acaba kist mı var endişesiyle anadoluda hicran hanıma gitmiştim. daha önce de bikaç kere bayan doktorlara gitmekzorunda kalmıştım mantar tedavisi için ama bayan doktorlar benı hep hayalkırıklğına uğrattı. özellikle hicran hanım inanılma zasık suratlı bi doktordu. zaten oraya giden insanlar ister istemez gergin oluyorlar bi doktor nden daha da çok gerer ki hastasını?
o yuzden güleryüzlü babacan ve sakin bir doktor tercihimdir. babacan olması beni rahatlatıyor kasmıyorum kendımı
seyyah, sabahattin bey dediğin gibi çok güleryüzlü bir doktor, önemli olan da içine sinmesi ve doktoruna güvenmen bence...ama hastanenin imkanları konusunda çok fikrim yok, inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelir bebişin..