- 24 Mayıs 2009
- 2.633
- 37
ben bugün evdeyim boş günüm oh ne güzelmiş okula gitmemek azcık dinleniyorum bari. :sm_cool:
hangi okuldasın canım sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün evdeyim boş günüm oh ne güzelmiş okula gitmemek azcık dinleniyorum bari. :sm_cool:
canım haklısın doktora güvenmek lazım inşallah sen de sağ salim alırsın bebişini kucağına sonra bize güzel deneyimlerini anlatırsın.sebahattin bey benim gözlemlediğim kadarıyla biz sormadan söylemeyen biri o yüzden bu sefer konuş istersen.bu arada ayrıntılı ultrasona girmişmiydin? herşeyi full yaptırıyor 2li 3lü test şimdide ayrıntılı ultrason.bakalım hayırlısı.doğum ücretini öğrendin mi onvakta ne kadar acaba?
evet ya boşverin bence de eee biz şiman deiliz hamileyiizzzzzherkesin aynı galiba bu sözleri duymayan hamiş yok demek ki.doğru dedin canım valla bebişlerimizi sağ salim doğuralım da kilo kalsa da veririz nasılsa :umursamaz:
inş cnm nasip bakalım daha belli deilinş hayırlısıyla normal doğumyaparsın canım bizi de aydınlatırsın artık:)
canım biz sormuştuk doğum ücretlerini; Emekli sandığı çalışan diye sorduk, Normal doğum 400,00 TL, sezeryan 600,00 TL, epidural istersen farkı 250,00 TL , bi de biz sünnet istiyoruz doğar doğmaz o da 500,00 TL dediler.
bu arada yarından sonra sebahattin beye gidicem ben de , 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama , artık çok ağırlaştım, bel ağrısından ayak şişmesinden duramıyorum, çalışmak zor oluyor , o yüzden 36. haftadan itibaren 2 haftalık çalışamaz raporu almak gerekiyormuş , onu alıcam, inşallah problem çıkmaz ,bi de kontrolüm var, çat muayanem de bu hafta olabilir, çok merak ediyorum bebeğimi durumu nasıl diye iki gün geçmez bana, çünkü çok büyüdü aşkım oğlum , hissediyorum yani sığmıyo mu ne , artık yürürken bile zorlanıyorum, taşımakta güçlük çekiyorum sağ yanım ve sol yanımda morluklar oluştu, damar gibi böyle değişik, yatakta dönerken bile zorlanıyorum , inşallah sağlıklıdır canım oğlum, :Saruboceq:
cnm merhaba gittim ama eve çok geç geldik anca yazabiliyorum
artık iyice nane molla olmuşuz:) yürümekte zorlanıyorum. kocam çeke çeke sürükleye sürükleye götürdü beni
ufak tefek eksikler vardı mama kaşığı lazımmış onu filan almamız gerekti.
dr herşeyin iyi olduğunu normal gittiğini söyledi 2730 gr 41 cm olmuş bizim yaramaz
15 gün sonra doğum şekline karar verecekmiş
muayene olacağım o zaman ama şimdilik normal görünüyor dedi
nst de biraz sancım çıktı ama ben hissetmiyordum
15 gün sonra her an doğum bekleyebiliriz dedi
az kaldı meleğime kavuşmama kaydirigubbakcemile3
canım biz sormuştuk doğum ücretlerini; Emekli sandığı çalışan diye sorduk, Normal doğum 400,00 TL, sezeryan 600,00 TL, epidural istersen farkı 250,00 TL , bi de biz sünnet istiyoruz doğar doğmaz o da 500,00 TL dediler.
bu arada yarından sonra sebahattin beye gidicem ben de , 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama , artık çok ağırlaştım, bel ağrısından ayak şişmesinden duramıyorum, çalışmak zor oluyor , o yüzden 36. haftadan itibaren 2 haftalık çalışamaz raporu almak gerekiyormuş , onu alıcam, inşallah problem çıkmaz ,bi de kontrolüm var, çat muayanem de bu hafta olabilir, çok merak ediyorum bebeğimi durumu nasıl diye iki gün geçmez bana, çünkü çok büyüdü aşkım oğlum , hissediyorum yani sığmıyo mu ne , artık yürürken bile zorlanıyorum, taşımakta güçlük çekiyorum sağ yanım ve sol yanımda morluklar oluştu, damar gibi böyle değişik, yatakta dönerken bile zorlanıyorum , inşallah sağlıklıdır canım oğlum, :Saruboceq:
evet ya boşverin bence de eee biz şiman deiliz hamileyiizzzzz
inş cnm nasip bakalım daha belli deil
cnm uygunmuş fiyatlar yaaaa
ah cnm neden çalışır raporu aldın kiiii ben özellikle izne çıktım çünkü son zamana kadar çalışmak hem zor geldi ağırlaşırım die düşündüm hem de izne geç çıkan annelerde erken doğum olma ihtimali yükseliyomuş iznimi verimli kullanmak istedim şimdiki bebekler bi de aceleci oluyolar erken doğarsa zaten iznim yancak didim:) cnm bence git ve ayrıl izne az d,nlen evde
evet cnm çalışamaz raporu alırsın merak etme sorun olmaz kaçıncı haftasın sen bana çatı muayensi için 38. haftayı söyledi daha önce yapmıyo heralde bi de bana dedi ki kemik ölçümü yapacağım bebeğin kafasını ve senin kemiğini ölçeceğim doğum şekli belli olcak ultrasonla mı bakacaksınız dedim hayır alttan muayene edicem dedi yani çatı muayenesini önceden söylüyor merak etme hazırlıklı olalım diye ama sen gene de sor bende bu defa bakar diyodum bakmadı bazılarında çatı muayenesi doğumu da tetikliyomuş bi de hast e en son gittiğimde basit bi liste de aldım sordum ama yoksa onların aklına gelmiyo hast çantası için mama kaşığı da vardı listede cnm
benm de karnımın üst kısımlarında mavi ince damarlar oluşmuş çürük gibi ama acımıyo sanırım aynı haftalardayız bende aynı zorlukları yaşıyorum çünkü dönmek yataktan kalkmak zor oluyor bi de dün sanırım bebek döndü iyice artık midem daha çok bulanıyor
semrucum merak etme sağlıklıdır:) kalbini ferah tut... cnım benim, her şey yolunda gidecek... seninle yakınız herhalde cnm, beraber gideriz doğuma artıkkk:)))
[Teşekkür ederim bilgi verdiğin için ben de merak ediyordum açıkcası.bence de al izin evde otur biraz dinlen canım.bebişin de iyidir inşallah merak etme. senin de az kalmış inşallah zamanı gelince sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
Ayyy nihayett Eskişehir'den birilerini gördüm bu forumda doktor aradığım zamanlarda çok zorlanmıştım bilgi almakta... Ben hamile değilim ama jinekolojik kontroller için Doğuşta önce Emine hanıma gittim memnun kalmadım tavsite üzerine yine aynı yerde Teoman Haluk Minsine gittim geçen hafta ve gerçekten çok memnun kaldım. Ancak doğum Devlet hastanesinde yapılıyor oranın doktorları devlet hastanesinden bende aslında devlette doğum yapmak istemiyorum hep özel düşünmüştüm bir tek o yönden sıkıntıdayım ama çevremde herkes kendi doktorun olduktan ve seni o doğurtacak olduktan sonra hastanenin öneöi yok doktoruna güven yeter diyor. Bende şimdilik o doktorda gideceğim. Onvak bana çok yakın diğer doktorlarına gitmiştim çok memnun kaldım. Bende orayı düşünüyordum aslında. Belki bir de oraya gider karşılaştırırm...Ay ne güzel alışverşlerden göbeşlerinizden sözediyorsunuz inşallah Allah kısmet ederse baharda bende katılcam bu kervana..
evet ben de ücretsiz izne ayrılacağım canım aslında ben de nasılsa ücretsize çıkacağım kendime de iyilik olsun son zamanlar çalışmayayım düşüncesiyle 8 haftamı kullanmaya karar vermiştim:) hmm o rapor olayını tam bilemiyorum zaten rapor alabileceğim bir doktorum da yok körkütük hasta da olsam bu doktorların biz öğretmenlere bir gıcıklığı mı var bilmiyorum ama bana rapor vermiyorlar bir türlü ben ne halde derse girdim okul müdürüm acıyıp da eve göndermişti bir defasında hatta ama dr rapor vermeye erinmişti :sinifsinif: ne gıcıklıkları varsa bize. hmm bana da salı günü 35+4 dedi usg ye göre ticker sat;'a göre biliyosun bana gelişimi normal dedi ben soru da sormadığım için ilerde geride gibi yorumlar yapmıyor sadece ayrıntılı ultrasonu çeken diğer dr bebeğimin iki hafta ilerden gittiğini söylemişti o zaman, sebahattin bey bişey demedi bana:) ben sessiz sakin gidip geliyorum çok konuşmuyorum belki de ondan:) hmm bana doğum tarihi de söylemedi ben sat a göre 17 kasım diyorum ama bu gidişimde işte 5 inden sonra her an bekleyeceiz dedi aslında tarih vermiş oldu da ben pek kondurmuyorum sanırsam:)cnm o zaman sana muayene yaapcak bu sefer hayırlısı olsun inş, bacak aram benim de ağrıyor cnm ya, hele yataktan kalkmak ölüm geliyor zor kalkıyorum bide sık sık wc ihtiyacım oluyor gecede 5 kere kalkıyorum bazen. yürürken bacak aramda ağrı oluyor ama bu sanırım çatının açılmasıyla da ilgili olabiliyormuş cnm sorma ben de daha önce hiç muayene olmadım telaş yapıyorum doğal olarak ama bi de bu koca göbekle nası olcak muayene merak da ediyorum çatı muayenesi diğer muayenelerden farklıdır eminim ama dr muz o kadar sevecen ve güleryüzlü ki eminim bizi rahatlatmaya çalışarak muayene edecek canımızı yakmamaya çalışacak insanın bol bol uykuya ihtiyacı oluyor benim sürekli uykum var sanki hamileliğin ilk aylarına geri döndüm gibi ama bi farkla artık kocaman bi göbeğim var:)canım doğum sonrası ücretli iznimi uzatmak için biraz daha çalışayım dedim, çünkü ondan sonra da 1yıl ücretsiz izin isticem, 1,5 yaşına kadar getirebilmek istiyorum inşallah, bu arada ücretli izin ile ücretsiz izin arasında rapor alamıyormuşsun burda bana öyle dediler ne kadar doğru bilmiyorum , onu da araştırıcam, yani uzatabildiğim kadar uzatmayı düşünüyorum iznimi ,
35. haftam bitmek üzere , 32. hafta gittik, bebeğim baş aşağı dönmüştü, bi de 10 gün önden gidiyor dedi, beklenen doğum tarihim aslında 29 kasımdı, son gittiğimizde 20 kasım dedi, gelişimi önden gittiği için, bi de senin dediğin bebeğin kafası ile benim kemik ölçümümü yapacağını söyledi ama , onu işte bu muayene için mi dedi tam hatırlayamıyorum ben de, hazırlıklı gidicem her ihtimale karşı, iri uzun boylu bir bebek dedi, belki de bu yüzden bu kadar ağırlaştım ,çok ağır geliyor yükleniyor gibi , böyle sanki alttan çıkcakmış gibi bacak aramı ağrıtıyor ayağa kalkınca özellikle , o yüzden umarım iyi haberler alırım , daha önce hiçbir muayenede böyle telaş yapmamıştım, doğum yaklaştığı için midir bilmiyorum , çok heyecanlanıyorum artık doktora gidicem diye ,
Çalışamaz raporumu da alayım evde bol bol uyucam inşallah, bugün işe gelirken süründüm resmen akannehir
inş cnm yaaaa bakalım inş muayenen de iyi geçerÇok, sağol canım, evet sen benden 1 hafta daha kıdemlisin sanırım ,kaydirigubbakcemile5 İnşallah su gibi çabucak doğururuz hepimiz sağ salim ...
Ayyy nihayett Eskişehir'den birilerini gördüm bu forumda doktor aradığım zamanlarda çok zorlanmıştım bilgi almakta... Ben hamile değilim ama jinekolojik kontroller için Doğuşta önce Emine hanıma gittim memnun kalmadım tavsite üzerine yine aynı yerde Teoman Haluk Minsine gittim geçen hafta ve gerçekten çok memnun kaldım. Ancak doğum Devlet hastanesinde yapılıyor oranın doktorları devlet hastanesinden bende aslında devlette doğum yapmak istemiyorum hep özel düşünmüştüm bir tek o yönden sıkıntıdayım ama çevremde herkes kendi doktorun olduktan ve seni o doğurtacak olduktan sonra hastanenin öneöi yok doktoruna güven yeter diyor. Bende şimdilik o doktorda gideceğim. Onvak bana çok yakın diğer doktorlarına gitmiştim çok memnun kaldım. Bende orayı düşünüyordum aslında. Belki bir de oraya gider karşılaştırırm...Ay ne güzel alışverşlerden göbeşlerinizden sözediyorsunuz inşallah Allah kısmet ederse baharda bende katılcam bu kervana..
of beim göğüs uçlarım çok acıyo ya bi krem varmış ondan al dediler ama çok pahalı böyle derdi olan var mı?
bu arada bugün kendime pijama aldım ama hala gecelik bulmadım maalesef bebiş içn de durmadan cici alıyorum ya bilmiyorum abarttım mı acaba?
dün de çevik bebe de oyun parkı baktım hoşuma gitti oyun parkı alıcam büyük olasılık.............