selam atakesk benimde doktorum özlem hanım sen memnun musun doktorundan bir de özlem hanımın doğum yaptırdığı birilerini duydun mu cevap yazarsan sevinirim
çok teşekkür ederim eşimde özel istemişti ben devlet isstedim ama bu cinsiyet konusu yordu beni resmen dalga geçtiler bilakis sormuştum böle bişi duydum o yüzden mi sölemiyosunuz die belli olsa söleriz tarzı konuştular...tamer beyin karrtı uzatmasıyla demekki belli dedim...
canım emine hanıma kuzenım de uzun zamandır gidiyor ve çok çok memnun ama bildiğim kadarıyla emine hanım sorunlu hamılelıklerde uzman. kuzenım bebek sahıbı olmaya çalısıyor şuan. çatlatma iğneleri vuruyor vs. senin hamilelğin sorunsuz geçiyor demi? memnun musun doktorundan ilgili davranıyormu? bide doğuma girecekmıymış?ben anadolu hastanesi emine elmas etiz e gidiyorum
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de
canım emine hanıma kuzenım de uzun zamandır gidiyor ve çok çok memnun ama bildiğim kadarıyla emine hanım sorunlu hamılelıklerde uzman. kuzenım bebek sahıbı olmaya çalısıyor şuan. çatlatma iğneleri vuruyor vs. senin hamilelğin sorunsuz geçiyor demi? memnun musun doktorundan ilgili davranıyormu? bide doğuma girecekmıymış?
ben gayet meneunum sorunsuz geçiyor mide problemleri dışında,hem ilgili,sakin,yumuşak banada böylesi lazım zaten sinirli olnala yapamam,teoman bey çok iyi diyorlar ama çok sinirli azarlayan doktorla yapamam ben,doğuma girecek inşalalh konuştuk şehir dışında olmazsam girerim dedi
Mrb ayce. evt özlem hanımdan memnunum.güler yüzlü.her soruma cevap aldım .ultrasondada ayrıntılı inceliyor,bana anlatıyor .birde hastanede bebek yoğun bakım servisinin olması önemli.çokta temiz bir hastane.bunlar etkili oldu bende. ümit hastanesinide düşünmüştüm ama çok kalabalık olması korkuttu beni açıkçası.
Mrb ayce. evt özlem hanımdan memnunum.güler yüzlü.her soruma cevap aldım .ultrasondada ayrıntılı inceliyor,bana anlatıyor .birde hastanede bebek yoğun bakım servisinin olması önemli.çokta temiz bir hastane.bunlar etkili oldu bende. ümit hastanesinide düşünmüştüm ama çok kalabalık olması korkuttu beni açıkçası.
Ayce ; ben de Roc'un çatlak kremini kullanıyorum.. 38 liraydı yanlış hatırlamıyorsam, şükür çatlak olmadı, çok da düzenli kullanmadım.. kakao yağını duydum ama kullanmadım...
Kelebek, sorunu şimdi gördüm.:97: başlarda yani ilk 4 ayda falan iniş çıkışlar oldu, fazla duygusal olmak gibi.. şu anda değişik hiisediyorum, korku, heyecan, duygusallık, ne ararsan var durumundayım
aysegulbilal; devlet hastanelerinde boyle birsey oldugunu ilk kez duydum.. doktorluğa sığmayacak garip birşey..sen kaçıncı haftadasın?
kızlar en yakın doğum benimki miiiii? merak ediyorum:18:
buarada listemiz yenilendi, yeni arkadaşları ekledim, bir de listede olup birdaha topiğe uğramayan bilgileri eksik olanlar var..
allah bağışlasın kızını. oğlunu da sağlıkla al kollarına inşallah.merhaba kızlar aslında ben topiğe her zaman giriyorum yazdıklarınızı büyük bir titizlikle okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım kalmıyor hem çalışıyorum hem de eve gelince henüz 17 aylık bir kızım var onunla ilgileniyorum bazen okul işleri eve taşıyor vakit kalmıyor benim hamileliğim de epey ilerledi en son 14 şubatta gittim cinsiyeti netleşti erkek kesinlikle ve de ismi de doruk efe olacak inş. eşimle öyle karar verdik kızımınkine uyumlu olsun diye ayşe ece bu arada 23 haftalık olduk ve 3 kilo aldım sadece bakalım sonumuz nasıl olacak
yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum
hala nezih erdöle giden hiç yok herhalde çok merak ediyorum ameliyatı nasıl olacak ve de korkuyorum
aa hayırlı olsun :))ben 22+6 haftadayım. evet göstermiyo dediler acıbademe gittik. kızım olucakmış daha bugün öğrendim
Kızlar merhaba
18+4üm ramazan bayırlıya gidiyorum bebişim kız 2kilo aldım
doktorum turgay şener e gitmemi söyledi ayrıntılı olarak bebeğin organlarına bakması için
siz gittiniz mi?
ve turgay şenere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum?
bileniniz var mı?
Kızlar merhaba
doktorum turgay şener e gitmemi söyledi ayrıntılı olarak bebeğin organlarına bakması için
siz gittiniz mi?
bileniniz var mı?
Kızlar merhaba
siz gittiniz mi?
bileniniz var mı?
merhaba kızlar aslında ben topiğe her zaman giriyorum yazdıklarınızı büyük bir titizlikle okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım kalmıyor hem çalışıyorum hem de eve gelince henüz 17 aylık bir kızım var onunla ilgileniyorum bazen okul işleri eve taşıyor vakit kalmıyor benim hamileliğim de epey ilerledi en son 14 şubatta gittim cinsiyeti netleşti erkek kesinlikle ve de ismi de doruk efe olacak inş. eşimle öyle karar verdik kızımınkine uyumlu olsun diye ayşe ece bu arada 23 haftalık olduk ve 3 kilo aldım sadece bakalım sonumuz nasıl olacak
yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum
hala nezih erdöle giden hiç yok herhalde çok merak ediyorum ameliyatı nasıl olacak ve de korkuyorum
katara_ang
bilemiyorum doktorum ona yönlendirdi onun verdiği sonuçlarla gel bana dedi
gilraen_
teşekkür ederim ne kadar ücret ödedin hazırlıksız gitmek istemiyorum da
turgay şener
hem tıp fakültesinde
hem acıbademde
hem de özel muayenehanesi var
kafam karıştı:)
nereyi arasam acaba?
kendi muayenehanesinde mi bakıyo acaba
tıptamı