Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

selam atakesk benimde doktorum özlem hanım sen memnun musun doktorundan bir de özlem hanımın doğum yaptırdığı birilerini duydun mu cevap yazarsan sevinirim

Mrb ayce. evt özlem hanımdan memnunum.güler yüzlü.her soruma cevap aldım .ultrasondada ayrıntılı inceliyor,bana anlatıyor .birde hastanede bebek yoğun bakım servisinin olması önemli.çokta temiz bir hastane.bunlar etkili oldu bende. ümit hastanesinide düşünmüştüm ama çok kalabalık olması korkuttu beni açıkçası.

canım nacizane fikrim şu : devlet hastanesine gidiyoruz sonra gidip özel muyanesinde 100-200 lira para veriyoruz. sonra reçete yazmak için yada tahlil yatırmak için tekrar hastaneye gidiyoruz. muayane ve hastane arasında mekik dokuyoruz.
böyle yapmaktansa özel hastaneye gidip her gidişinde 30ar lira verip tüm ilaç ve tahlil işlemlerini orda halletmek daha mantıklı değilmi sencede? doğum sırasında verdiğin ücret muayenelerde verdiğin ücreti geçmez diye düşünüyorum. hem adı üstünde özel hastane. hemşireis de hasta bakıcısı da ayrı bi ilgileniyor seninle.
eşin de özele gidelim demiş bence de sen biran önce iyi bir doktor bul kendine

ben anadolu hastanesi emine elmas etiz e gidiyorum
canım emine hanıma kuzenım de uzun zamandır gidiyor ve çok çok memnun ama bildiğim kadarıyla emine hanım sorunlu hamılelıklerde uzman. kuzenım bebek sahıbı olmaya çalısıyor şuan. çatlatma iğneleri vuruyor vs. senin hamilelğin sorunsuz geçiyor demi? memnun musun doktorundan ilgili davranıyormu? bide doğuma girecekmıymış?

osgheme de sabahattin beye gidiyormuş. kendısınden bilgi almayı isterdım ama sanırım uğramıyor topik e uzun zamandır.

Teşekkür ederim atakesk, aslında şu ana kadar bende memnunum ama benim hamileliğim daha çok başta doktordan yana sıkıntı yaşamak istemiyorum özlem hanımı bulana kadar birkaç kez doktor değiştirmek zorunda kaldım. senin hamileliğin kaçıncı haftada

Teşekkür ederim atakesk, aslında şu ana kadar bende memnunum ama benim hamileliğim daha çok başta doktordan yana sıkıntı yaşamak istemiyorum özlem hanımı bulana kadar birkaç kez doktor değiştirmek zorunda kaldım. senin hamileliğin kaçıncı haftada

merhaba kızlar aslında ben topiğe her zaman giriyorum yazdıklarınızı büyük bir titizlikle okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım kalmıyor hem çalışıyorum hem de eve gelince henüz 17 aylık bir kızım var onunla ilgileniyorum bazen okul işleri eve taşıyor vakit kalmıyor benim hamileliğim de epey ilerledi en son 14 şubatta gittim cinsiyeti netleşti erkek kesinlikle ve de ismi de doruk efe olacak inş. eşimle öyle karar verdik kızımınkine uyumlu olsun diye ayşe ece bu arada 23 haftalık olduk ve 3 kilo aldım sadece bakalım sonumuz nasıl olacak
yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum
hala nezih erdöle giden hiç yok herhalde çok merak ediyorum ameliyatı nasıl olacak ve de korkuyorum

ben 22+6 haftadayım. evet göstermiyo dediler acıbademe gittik. kızım olucakmış daha bugün öğrendim

Kızlar merhaba

18+4üm ramazan bayırlıya gidiyorum bebişim kız 2kilo aldım
doktorum turgay şener e gitmemi söyledi ayrıntılı olarak bebeğin organlarına bakması için
siz gittiniz mi?
ve turgay şenere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum?
bileniniz var mı?

allah bağışlasın kızını. oğlunu da sağlıkla al kollarına inşallah.
ameliyat dediğine göre sezeryan süşünüyorsun sanırım canım. nezih bey devlette mıydı?
ben 22+6 haftadayım. evet göstermiyo dediler acıbademe gittik. kızım olucakmış daha bugün öğrendim
aa hayırlı olsun :))

nasıl yani ramazan bey mı turgay şenere gönderdi? o ayrıntılı olarak bakamıyormuymuş? anlamadım :26:

mrb ben turgay beye ocak ayında gittim numarası 2203353 randevu için. doktorlarda mc donaldsın karşısındaki binada yeri...

turgay şener acıbadem hastanesinde 150 milyondu en son muyane ücreti veriyosun ayrıntılı bakıyormuş,diğwer hastanelerde radyolojİ doktoru bakıyor senin gittiğin hbastenede yapılmıyormuymuş?

vaal benim çevremde de nezih beye giden komşumuzun gelni var,komşumuz 5 yıl önce kızında ona gitmiş dikişilerde biraz sorun yaaşdım demişti bende emine hanıma gidiyorum onun dikişi nasıl bilmiyorum alllaha emneat ghidyoz,teoman beyin dikişi çok iyi diyorlar ama çok sert ve ters bir doktor azarlayan doktorla yapamam ben

katara_ang

bilemiyorum doktorum ona yönlendirdi onun verdiği sonuçlarla gel bana dedi

gilraen_

teşekkür ederim ne kadar ücret ödedin hazırlıksız gitmek istemiyorum da

katara_ang

bilemiyorum doktorum ona yönlendirdi onun verdiği sonuçlarla gel bana dedi

gilraen_

teşekkür ederim ne kadar ücret ödedin hazırlıksız gitmek istemiyorum da

ben andoluda yaptırmıştım 180 civarı ödemiştim sen hastaneyi arayıp sor onlar söylüyolar en son 150ydi ama üstünden 2-3 ay geçti belki zam gelmiştir,

turgay şener
hem tıp fakültesinde
hem acıbademde
hem de özel muayenehanesi var
kafam karıştı:)
nereyi arasam acaba?
kendi muayenehanesinde mi bakıyo acaba
tıptamı
acıbademde mi:)

turgay şener
hem tıp fakültesinde
hem acıbademde
hem de özel muayenehanesi var
kafam karıştı:)
nereyi arasam acaba?
kendi muayenehanesinde mi bakıyo acaba
tıptamı
acıbademde mi:)

ben hastaneyi ramıştım 150 demişti sadece ultaRasonla bakıyor lar ama normal ultrason değil iç organlarını gösteriyor bu o yüzden radyoloji doktoru bakıyor zazten fakültede hemen sıra vermezler en güzeli acıbadem git özelde daha çok isteyebilir,hem renkli fotoğrafda veriyorlar,cdyede çekiyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…