Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

merhabalar 22+5 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanelerinde cinsiyet söylenmediği konusunda bilgisi olan var mı? ben mine inana gidiyorum ama ultrasonda radyoloji doktoru bakıyor cinsiyet sorduğumda göstermiyo kendisini diyordu bizde göstermiyo diye düşünüp biran önce gösterse diye bekliyoduk geçen gün acile gittik karnımda sertlik hissedip tamer bey vardı cinsiyetini sordum direk kartını uzattı devlet hastanelerinde söylenmiyo diyerek gelirsen yardımcı olurum dedi. devlete gidip hastanede öğrenen var mı cinsiyetini

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
14)ATAKESK:KK70:r:Özlem Özgür Gürsoy / Kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / Doğum :Haziran

ayce
hayırlı olsun , listemize ekleyeyim mi? istersen ve tabii bilgilerini yazarsan eklerim hemen..

teşekkür ederim listenize eklerseniz sevinirim doktorum özlem özgür gürsoy kilo 53,5 cinsiyet belli değil henüz doğum eylül

Son düzenleme:
14)ATAKESK:KK70:r:Özlem Özgür Gürsoy / Kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / Doğum :Haziran

selam atakesk benimde doktorum özlem hanım sen memnun musun doktorundan bir de özlem hanımın doğum yaptırdığı birilerini duydun mu cevap yazarsan sevinirim

ızlar sizinde duygusal inişleriniz çıkışlarınız oluyomu bu hamilelik döneminde...ben kendimi çok yorgun ve herkonuda çok isteksiz hissediyorum......

depresyondayım :KK59:

Kızlar sizin hamileliğininiz ilerlemiş olduğu için mutlaka krem falan kullanıyorsunuzdur. Hamilelikte tavsiye edebileceğiniz çatlak önleyici krem varsa adlarını yazar mısınız?

evet sakarya bütün kadın doğumcuları topladı. ama sakarya ümit ve acıbadem hem işime hem evime çok uzak. anadolu hastanesi işyerimin penceresınden görünüyor. onvak ise 15 dk. yürüme mesafesinde. oyzden ikisinden birini seçmeliyim diye düşündüm. acil bişey olsa batıkente gidene kadar ölürüm heralde. onvak ve sabahattin bey hakkında iyi şeyler duydum . aslında bende çok heyecanlıyım hamile olmadığımı biliyorum ama yıne böyle bişey için gitmek...

canım ilk doğumumda buranın köyünde çalışıyordum. köyden anadolu hastanesine gelip yaptım..
üstelik normal doğum sezeryan karışık oldu..
eşim dörtlüleri yakmıştı...
gecenin 2 siydi....

Selam ben yeni katıldım topiğe 10+6 günlük hamileyim özlem özgür gürsoy doktorum bende özlem hanımla ilgili bilgi edinmek istiyorum

hayırlı olsun cnm...

canım ek olabilirmiş.. ani bişey olur kullanılır bunlar ücrete yansır dedi..
ben özel sakarya hastanesinde 125 tl ye oldum..
2010 temmuzda..

o dönem ümit de aşağı yukarı aynı fiyatı vermişti...
hatta ben daha uyguna oldum...

şükür Rabbime

canım senin normal doğum muydu odalar nasıldı sakarya hastahanesinde bir gece mi kaldın?

canım 3 gün kaldım...
sezeryan oldum....
normal doğum daha ucuzdu...

merhabalar 22+5 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanelerinde cinsiyet söylenmediği konusunda bilgisi olan var mı? ben mine inana gidiyorum ama ultrasonda radyoloji doktoru bakıyor cinsiyet sorduğumda göstermiyo kendisini diyordu bizde göstermiyo diye düşünüp biran önce gösterse diye bekliyoduk geçen gün acile gittik karnımda sertlik hissedip tamer bey vardı cinsiyetini sordum direk kartını uzattı devlet hastanelerinde söylenmiyo diyerek gelirsen yardımcı olurum dedi. devlete gidip hastanede öğrenen var mı cinsiyetini

tamer bey ilk oğlumda doktorumdu... ilk 1,5 ay ama...
devlet hastanesinin uygulamaları kan testimi kaybertmeleri...

tamer beyin beni hastaneye yatırması...
eşimin gece yarısı operasyonu ile beni kaçırışı:KK53::KK74::KK66::KK19::KK53:

yıldım ben o yıllarda...
anadolu o yıllarda en iisiydi.
oraya gittim...
devlet söylemez...
özele gel para ver 150 tl söyleriz:KK53::KK37::KK37::KK37:

özele gider doğumda öderim be dedim...:KK53:
iyi ki öyle yapmışım...

eskişehirde neredeyse hepsine gittim....
ramazan bey başka bi doktor:KK19:

çok teşekkür ederim eşimde özel istemişti ben devlet isstedim ama bu cinsiyet konusu yordu beni resmen dalga geçtiler bilakis sormuştum böle bişi duydum o yüzden mi sölemiyosunuz die belli olsa söleriz tarzı konuştular...tamer beyin karrtı uzatmasıyla demekki belli dedim...:KK50:

Son düzenleme:

benden sana tavsiye biran önce özel hastanye geç kontroller için devlette doğum yaparsan helde normal olursa haMİle kaldığına pişman ediyolarmış insanı inan o kötü mumele o durumda çekilmez senin zaten moralin bozuk sancın var özelelr o kadar pahalı değil hiç sürünme oralarda

Kızlar sizin hamileliğininiz ilerlemiş olduğu için mutlaka krem falan kullanıyorsunuzdur. Hamilelikte tavsiye edebileceğiniz çatlak önleyici krem varsa adlarını yazar mısınız?

ben chicco nun kremin aldım doktorum bi tane yazmıştı 50 milyondu alamadım internetetn bunu 20 milyona almıştım,bide badem yağı kulan demişlerdi kako yağıda öneren var,çatlayacak olana ne yapsan çatlıyoda benimki henüz çatlamadı şükür inşalalh bundan sonrada çatlamaz tabi karnımın 8 aya göre küçük olmaının avantajı herlade

len size bir soru sorduk heraldeee.....:84:
sizde de duygularınızda inişler çıkışlar oluyormu dedik....
ama tık yok...

bu arada çatlak kremi için
badem yağı ve kakao yağı öneriyorlar...

bu ikisi yeterli bence

len size bir soru sorduk heraldeee.....:84:
sizde de duygularınızda inişler çıkışlar oluyormu dedik....
ama tık yok...

bu arada çatlak kremi için
badem yağı ve kakao yağı öneriyorlar...

bu ikisi yeterli bence

bi oynama yok canım hamilelikten önce normaklde çok duygusaldım hemen ağlardım hamileliklerde benim hormonlar nrmalae döndü:)yani normal bir insan oldum

benden sana tavsiye biran önce özel hastanye geç kontroller için devlette doğum yaparsan helde normal olursa haMİle kaldığına pişman ediyolarmış insanı inan o kötü mumele o durumda çekilmez senin zaten moralin bozuk sancın var özelelr o kadar pahalı değil hiç sürünme oralarda

teşekkürler canım sen hangi doktora gidiyorsun

Ayce ; ben de Roc'un çatlak kremini kullanıyorum.. 38 liraydı yanlış hatırlamıyorsam, şükür çatlak olmadı, çok da düzenli kullanmadım.. kakao yağını duydum ama kullanmadım...

Kelebek, sorunu şimdi gördüm.:97: başlarda yani ilk 4 ayda falan iniş çıkışlar oldu, fazla duygusal olmak gibi.. şu anda değişik hiisediyorum, korku, heyecan, duygusallık, ne ararsan var durumundayım:KK53:

aysegulbilal; devlet hastanelerinde boyle birsey oldugunu ilk kez duydum.. doktorluğa sığmayacak garip birşey..sen kaçıncı haftadasın?

kızlar en yakın doğum benimki miiiii? merak ediyorum:18::KK53::nazar:
buarada listemiz yenilendi, yeni arkadaşları ekledim, bir de listede olup birdaha topiğe uğramayan bilgileri eksik olanlar var..

Son düzenleme:
1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da:nazar:
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta :nazar:
3) OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta :nazar:
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da :nazar:
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta:nazar:
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta:nazar:
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta:nazar:
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta :nazar:
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da :nazar:
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da:nazar:
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da :nazar:
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da:nazar:
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da:nazar:
14))ATAKESK Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum :Haziran'da :nazar:
15) AYCE Dr:Özlem Özgür Gürsoy / kilo:53.5 (kilo artışı: ) / bebiş: / doğum: Eylül'de:nazar:

X