Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14)ATAKESKr:Özlem Özgür Gürsoy / Kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / Doğum :Haziran1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da
ayce
hayırlı olsun , listemize ekleyeyim mi? istersen ve tabii bilgilerini yazarsan eklerim hemen..
14)ATAKESKr:Özlem Özgür Gürsoy / Kilo:63 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / Doğum :Haziran
hayırlım olsun canım daha çok başındasın allah tamamına erdirsin
evet sakarya bütün kadın doğumcuları topladı. ama sakarya ümit ve acıbadem hem işime hem evime çok uzak. anadolu hastanesi işyerimin penceresınden görünüyor. onvak ise 15 dk. yürüme mesafesinde. oyzden ikisinden birini seçmeliyim diye düşündüm. acil bişey olsa batıkente gidene kadar ölürüm heralde. onvak ve sabahattin bey hakkında iyi şeyler duydum . aslında bende çok heyecanlıyım hamile olmadığımı biliyorum ama yıne böyle bişey için gitmek...
Selam ben yeni katıldım topiğe 10+6 günlük hamileyim özlem özgür gürsoy doktorum bende özlem hanımla ilgili bilgi edinmek istiyorum
canım ek olabilirmiş.. ani bişey olur kullanılır bunlar ücrete yansır dedi..
ben özel sakarya hastanesinde 125 tl ye oldum..
2010 temmuzda..
o dönem ümit de aşağı yukarı aynı fiyatı vermişti...
hatta ben daha uyguna oldum...
şükür Rabbime
canım senin normal doğum muydu odalar nasıldı sakarya hastahanesinde bir gece mi kaldın?
canım 3 gün kaldım...
sezeryan oldum....
normal doğum daha ucuzdu...
merhabalar 22+5 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanelerinde cinsiyet söylenmediği konusunda bilgisi olan var mı? ben mine inana gidiyorum ama ultrasonda radyoloji doktoru bakıyor cinsiyet sorduğumda göstermiyo kendisini diyordu bizde göstermiyo diye düşünüp biran önce gösterse diye bekliyoduk geçen gün acile gittik karnımda sertlik hissedip tamer bey vardı cinsiyetini sordum direk kartını uzattı devlet hastanelerinde söylenmiyo diyerek gelirsen yardımcı olurum dedi. devlete gidip hastanede öğrenen var mı cinsiyetini
tamer bey ilk oğlumda doktorumdu... ilk 1,5 ay ama...
devlet hastanesinin uygulamaları kan testimi kaybertmeleri...
tamer beyin beni hastaneye yatırması...
eşimin gece yarısı operasyonu ile beni kaçırışı
yıldım ben o yıllarda...
anadolu o yıllarda en iisiydi.
oraya gittim...
devlet söylemez...
özele gel para ver 150 tl söyleriz
özele gider doğumda öderim be dedim...
iyi ki öyle yapmışım...
eskişehirde neredeyse hepsine gittim....
ramazan bey başka bi doktor
eskişehirde neredeyse hepsine gittim....
ramazan bey başka bi doktor[/QUOT
randevu alıp ramazan beye de gitmek istiyorum olmazsa doğumu onda yapıcam kabul eder mi
merhabalar 22+5 haftalık hamileyim devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanelerinde cinsiyet söylenmediği konusunda bilgisi olan var mı? ben mine inana gidiyorum ama ultrasonda radyoloji doktoru bakıyor cinsiyet sorduğumda göstermiyo kendisini diyordu bizde göstermiyo diye düşünüp biran önce gösterse diye bekliyoduk geçen gün acile gittik karnımda sertlik hissedip tamer bey vardı cinsiyetini sordum direk kartını uzattı devlet hastanelerinde söylenmiyo diyerek gelirsen yardımcı olurum dedi. devlete gidip hastanede öğrenen var mı cinsiyetini
Kızlar sizin hamileliğininiz ilerlemiş olduğu için mutlaka krem falan kullanıyorsunuzdur. Hamilelikte tavsiye edebileceğiniz çatlak önleyici krem varsa adlarını yazar mısınız?
len size bir soru sorduk heraldeee.....:84:
sizde de duygularınızda inişler çıkışlar oluyormu dedik....
ama tık yok...
bu arada çatlak kremi için
badem yağı ve kakao yağı öneriyorlar...
bu ikisi yeterli bence
benden sana tavsiye biran önce özel hastanye geç kontroller için devlette doğum yaparsan helde normal olursa haMİle kaldığına pişman ediyolarmış insanı inan o kötü mumele o durumda çekilmez senin zaten moralin bozuk sancın var özelelr o kadar pahalı değil hiç sürünme oralarda
teşekkürler canım sen hangi doktora gidiyorsun