Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım doktorundan memnunmusun eşimde bende kararsız kaldık.özel ümitteki gülbin hanıma gidicez.acıbadem hast nasıl ve doktorundan memnunmusun.ilk hamile olduğunu nasıl öğrendin ve muayene nasıl oluyor

canım doktorumdan da hastahaneden de çok memnunum bir sorun yaşamadım... çok tatlı güleryüzlü ama bu senin karar verebileceğin bir durum. adetim 2 gün geçince test yaptım çıktı sonra bir kaç gün bekledim tekrar yaptım yine sonuç olumluydu... 6 haftalıkkken doktora gittim kesede kalp atışları da görüldü...

olsun cnm...

acıbadem için pahalı diyorlar doğru mu?
arkadaşım orda hemşire...
o dedi...

sağol cnm amin....
Allah onlara ömür versin...

acıbadem de muayene 30 civarında testler için ücret ödemiyosunuz doğumda sezeryan 640 demişlerdi ama son durum ne sormadım.. umarım çok farklı fiyatlar çıkarmazlar sonradan..

neeeee alttanmı muayene.a ben yaptırmam öyleyse.çekinirim.ultrasonla karnım baksa yada kan tahlili.bhcg ypsa anlamazmı

bende alttan muayene istememiştim o yüzden bir kaç hafta bekledim büyümesi için yoksa kalp atışlarını duyulmuyormuş ve doktor alttan bakmak istiyormuş... allahtan benim hiç bakılmadı ultrasonla karından bakıldı...

kızlar perşembe günü doktorA GİTTİK PAşam 1*600 olmuş,bide alışveriş yaptık.hastane çıkışı falan aldık,çok tatlılar remini çeker koyarım,doğruyol tekstil ve kardelenden aldım ikisindede fiyatlar ucuzdu ama özellikle doğruyol tekstil çok uzu oraya mutlaka bakın

neeeee alttanmı muayene.a ben yaptırmam öyleyse.çekinirim.ultrasonla karnım baksa yada kan tahlili.bhcg ypsa anlamazmı

çok erkenden gidersen kan tahlili yaparlar belki adetim 5 gün gecikmişti evde test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağına gittimö 3-4 kere ordada yaptılar pozitif çıktım doktora gittik alttan baktı kese oluşmuş dedi 2 hafta sonra bidaha gittik kalp atışlarını duyduk,alttan muyanede bişey yok ultrasonla bakıyor bayan doktora git çekiniyosan

Çok sevinirim eğer sorarsanız.normal doğum için 450tl.sezeryan için 640tl civarında fiyat verdiler. Dediğim gibi özlem hanımdan memnunum hastanede çok temiz güzel,ama doğum sonrası bir süpriz yaşamak istemiyorum .Tek tereddütüm o. yoksa ümit hastanesinin fiyatlarıda o civarda.100 tl oynuyor arada. onun için tercihim acıbadem olur yani. zahmet olmazsa bir cevap alabilirsem çok teşekkür ederim :))

aslında mantıken yeni açıldığı için çok fazla fiyat çıkartacaklarını sanmıyorum ama yıne de araştırmak lazım. ümit hastanesı de yenı açıldığında çok ucuzmuş sonra bırden arttı fiyatlar

canım doğum yapacaksın...

rahim bu ...
pek çok hastalık var...

belirli bir yaştan sonra kontroller var...

neden böyle düşünüyorsun ki...
kaç hafta bekledim bilmiyorum ama..
3. bebeğime 10 haftalıkken gittim..
yine alttan oldum..

sonra çatı muayenesi de var...
36. haftada...

sezeryan ile doğuma girerken bile üzerinde yeşil bir önlükten başka bişey olmuyor...

mecburmu alttan muayene olmak.istemem ben ilk muayenede ya

kızlar merhaba
nasılsınız? topiğimiz canlanmış gelmeyeli.. listemizi birkez daha yazıyorum, eklenmek isteyen arkadaşları ekleyeyim, ben buarada heyecan halindeyim,çook az kaldı, var mı martta doğum yapacak başka? :18:
birşey çıkmazsa inşallah acıbademde yapacağım doğumu...

Son düzenleme:

canım ek olabilirmiş.. ani bişey olur kullanılır bunlar ücrete yansır dedi..
ben özel sakarya hastanesinde 125 tl ye oldum..
2010 temmuzda..

o dönem ümit de aşağı yukarı aynı fiyatı vermişti...
hatta ben daha uyguna oldum...

şükür Rabbime

en ünlü doktorlar sakaryada ümitte
fiyatların artması beklenen bişeydi..
acıbadem bu....
arttırır

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı:4 ) /bebiş: Erkek-Egehan /doğum:Nisan'da
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: Kız /doğum:Mart'ta
3) OSGHEMEr:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:Erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: Kız- Miray / doğum:Mayısta
6) DİLEK08 Dr: Emine Elmas Etiz/ kilo;60(kilo artışı:4)/bebiş:Erkek/doğum:Mart'ta
7) SENNY07 Dr: Tanser Şenses / kilo: 72 (kilo artışı:2.5) / bebiş: Erkek / doğum:Mayıs'ta
8) BNG6230 Dr: Gülbin Erol / kilo:59 (kilo artışı:4) / bebiş:erkek / doğum:Mayıs'ta
9) CHATLAHK Dr: Ramazan Bayırlı / kilo: ( kilo artışı:3) / bebiş:kız / doğum:Temmuz'da
10) KİZİLCİK Dr: Kemal Hükmen/kilo:85 (kilo artışı:- ) / bebiş:erkek / doğum:Haziran'da
11)ORANJE Dr:Ramazan Bayırlı /kilo:54 (kilo artışı:1) / bebiş: / doğum: Temmuz'da
12)26OSLEM Dr:Tanser Şenses / kilo:53 (kilo artışı 3) / bebiş:kız / doğum:Nisan’da
13)KELEBE_K Dr: Kemal Hükmen / kilo: ( kilo artışı )/ bebişler: erkek /doğum: Haziran’da

mecburmu alttan muayene olmak.istemem ben ilk muayenede ya

mecbursun ttalım karından bakınc KESEYİ GÖREMİYOLAR BÜYÜYENE kadar kalp atışıda duyulmuyo çok küçük olduğu için ultrason çubuğunu sokup bakıyor,benim doktorum bir kere baktı kalp atışını karından dinledi teoman bey arkaşlarımqa 3 ay hep alttan bakmış

ben hiç alttan muayene olmadım ama doktorlarında böyle bir talebi olmadı gerek duyulsaydı mecbur katlanırdım bu saatten sonra gerektiğinde olacak tabi. o zaman çok çekiniyordum.. daha haziranda evlenmiştim ağustosta hamile kaldım ee haliyle istemedim alışamamıştım sanırım

en ünlü doktorlar sakaryada ümitte
fiyatların artması beklenen bişeydi..
acıbadem bu....
arttırır

evet sakarya bütün kadın doğumcuları topladı. ama sakarya ümit ve acıbadem hem işime hem evime çok uzak. anadolu hastanesi işyerimin penceresınden görünüyor. onvak ise 15 dk. yürüme mesafesinde. oyzden ikisinden birini seçmeliyim diye düşündüm. acil bişey olsa batıkente gidene kadar ölürüm heralde. onvak ve sabahattin bey hakkında iyi şeyler duydum . aslında bende çok heyecanlıyım hamile olmadığımı biliyorum ama yıne böyle bişey için gitmek...

Selam ben yeni katıldım topiğe 10+6 günlük hamileyim özlem özgür gürsoy doktorum bende özlem hanımla ilgili bilgi edinmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…