- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
sanırım 3 ün üstü sorun olabilir. bizde üçlü testi yaptırdık sonuçları gayet iyi dedi doktor... bir ay sonra detaylı ultrason var artık merakla onu bekliyoruz..
bu aralar kimse yok... herkes nerdeeeeee
evet baya büyütmüşün bebişi...maşallah....benim daha minnik..2 gün önce 2 li test yaptık test sonuçları cuma günü çıkack ama ense kalınlığı 1,8 sizinki kaç çıktı..çokmu bu oran. :18:..
bendede bulantı yok ama sürekli uyumak istiyorum...kafam masaya düşüp duruyo..bugün havada tam uykuluk yani...
sanırım 3 ün üstü sorun olabilir. bizde üçlü testi yaptırdık sonuçları gayet iyi dedi doktor... bir ay sonra detaylı ultrason var artık merakla onu bekliyoruz..
bu aralar kimse yok... herkes nerdeeeeee
evet ya bu topiğe uğrayan pek yok şöyle birkaç kişi aynı anda denk gelsekde ağız tadıyla laflasak ne güzel olur.....
bencede. ne güzel olur..
eee bari sen anlat neler yaparsın..hamilesin demi sende... çizelgen olmayınca...
evet hamileyim 18 haftalık şu an kızım olucak... adapazarında öğretmenim... sen
osgheme+ selam nasılsın...
kızlar herkeze merhabalar umarım iyisinizdir epeyce bi geçmişi okudum çok hoş sohbetler olmuş ama bu aralar biraz rahatsız olduğum için giremedim pek nete.Arkadaşlardan biri hamile kıyafetleri için ucuz yer sormuş bende Y&Y den ikinci ürün %50 indirimli diye aldım sonradan fişe bi baktık indirim falan yapılmamış pantolon almıştım 2 tane terziye gittik pantolonların alarmları çıkartılmamış ALLAH tan gittiğimizde bayagı bi geç saattide terziye müşteri gönderiyoruz bekleyin diye haber verildi başka terziye gidecek olsak hırsız muamelesi yapılacaktı herhalde alarmlar üzerinde olunca neyse sonrasında yine mağazaya gittim % 50 indirim yapılmamış diye ozmn 3. ürünü alın onda indirim yapalım dediler arkadaşımız yanlış hesaplamış falan filan çok sinir olmuştum pantolonun birini geri iade ettim UTKU diye hamile kıyafeti satan mağazada hamamyolundaki iş bankasına gelmeden köşede şarküteri var ordan döndüğünüz zaman şarküteri mağazısının karşı hızasında ama biraz yürüyeceksiniz o UTKU mağazasıda orda vitrinde falanda bir sürü hamile kıyafeti var zaten ay ne kadar çok yazdım ama Y&Y den alışveriş yaparken dikkat edin arkadaşlar bu arada bizim kontrolümüz 10 ocakta oğluşu yine görcez hayırlısıyla eskişehir e yabancı olan yada eskişehir i fazla bilmeyen arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim bende eskişehirli değilim ama 7 senedir eskişehireyim heryerini olmasa bile bayağıçok yerini öğrendim yardımcı olabilirim öptük hepinizi görüşürüz...
ya hiç sorma bende geçen yeni hamile olduğum için şimdilik elbise ve uzun kazak alayım dedim elbise normal ama gebelikte rahatça giyilebilir türden birde uzun kazak aldım bir elbise daha 3 parça aldım yani..kazak için 24 tl dedi bende hiç bakmadım sonrasında meğersem 38 tl ye almışım ay nasıl içime oturdu hemde eşim hi. beğenmedi bende ablama vereceğim....bundan sonra normal yerlerden alıcağım öyle müdahale ettiklerinde hep kazıklanıyorum benkızlar herkeze merhabalar umarım iyisinizdir epeyce bi geçmişi okudum çok hoş sohbetler olmuş ama bu aralar biraz rahatsız olduğum için giremedim pek nete.Arkadaşlardan biri hamile kıyafetleri için ucuz yer sormuş bende Y&Y den ikinci ürün %50 indirimli diye aldım sonradan fişe bi baktık indirim falan yapılmamış pantolon almıştım 2 tane terziye gittik pantolonların alarmları çıkartılmamış ALLAH tan gittiğimizde bayagı bi geç saattide terziye müşteri gönderiyoruz bekleyin diye haber verildi başka terziye gidecek olsak hırsız muamelesi yapılacaktı herhalde alarmlar üzerinde olunca neyse sonrasında yine mağazaya gittim % 50 indirim yapılmamış diye ozmn 3. ürünü alın onda indirim yapalım dediler arkadaşımız yanlış hesaplamış falan filan çok sinir olmuştum pantolonun birini geri iade ettim UTKU diye hamile kıyafeti satan mağazada hamamyolundaki iş bankasına gelmeden köşede şarküteri var ordan döndüğünüz zaman şarküteri mağazısının karşı hızasında ama biraz yürüyeceksiniz o UTKU mağazasıda orda vitrinde falanda bir sürü hamile kıyafeti var zaten ay ne kadar çok yazdım ama Y&Y den alışveriş yaparken dikkat edin arkadaşlar bu arada bizim kontrolümüz 10 ocakta oğluşu yine görcez hayırlısıyla eskişehir e yabancı olan yada eskişehir i fazla bilmeyen arkadaşlara her konuda yardımcı olabilirim bende eskişehirli değilim ama 7 senedir eskişehireyim heryerini olmasa bile bayağıçok yerini öğrendim yardımcı olabilirim öptük hepinizi görüşürüz...
bu arada ben saygı dan almıştım....ya hiç sorma bende geçen yeni hamile olduğum için şimdilik elbise ve uzun kazak alayım dedim elbise normal ama gebelikte rahatça giyilebilir türden birde uzun kazak aldım bir elbise daha 3 parça aldım yani..kazak için 24 tl dedi bende hiç bakmadım sonrasında meğersem 38 tl ye almışım ay nasıl içime oturdu hemde eşim hi. beğenmedi bende ablama vereceğim....bundan sonra normal yerlerden alıcağım öyle müdahale ettiklerinde hep kazıklanıyorum benşimdi daha erken benim için hamile kıyafetleri için ama 1-2 ay sonra almam gerekecek...
ya hiç sorma bende geçen yeni hamile olduğum için şimdilik elbise ve uzun kazak alayım dedim elbise normal ama gebelikte rahatça giyilebilir türden birde uzun kazak aldım bir elbise daha 3 parça aldım yani..kazak için 24 tl dedi bende hiç bakmadım sonrasında meğersem 38 tl ye almışım ay nasıl içime oturdu hemde eşim hi. beğenmedi bende ablama vereceğim....bundan sonra normal yerlerden alıcağım öyle müdahale ettiklerinde hep kazıklanıyorum benşimdi daha erken benim için hamile kıyafetleri için ama 1-2 ay sonra almam gerekecek...
Okuduğum bir yerde diyor ki , hamileyken elbise alırken önünün açılmasına( göğüs bölgesinin ) dikkat edin diyor ,doğumdan sonrada bir süre giyeceğiniz için , emzirirken problem olmasın diyor , sizlerinde aklında bulunsun ....
h.g. merhaba...benim daha erken çok yolum var hayırlısıyla...Slm kızlar bende eskişehırlı hamişlerdenim ama farklı ilde oturuorum. topiği gorunce pek bı mutlu oldum yenı kesfettm burayı.Hamilelikler nasıl gıdıo kızlar.Biz sonlara yavas yavas yaklasıoruz.Darısı sızlerın basına ıns.
slmm...sende bayaa yol almışsın darısı bize...kızlar merhaba
nasıl bebişler? benim bugün 28 haftalık oldu, 2 gün sonra kontrol var inşallah, merakla bekliyorum, tüm hamilelik ilaçlar, testler, beklemelerle geçiyor... şimdi tekrar tahliller var...