Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

sonradan düzene giriyor beslenme , sanırım önemli olan herşeyden yemek ama aşırı olmadan, yumurta hergün ye dedi doktorumuz, süt sürekli içmeye çalışıyorum, balık haftada 2kez, meyve hergün en az bir tane.. aklıma gelenler bunlar, sizlerin kaçıncı haftalarda? ben bu topiğin başında liste yapmıştım bayağı iyi oluyordu , kim kaçıncı haftada doktoru kim görmek için... isterseniz yapalım yine..
doktorumuz, kaçıncı haftadayız, kaç kilodayız gibi yapabiliriz isterseniz...

Slm kızlar bende eskişehırlı hamişlerdenim ama farklı ilde oturuorum. topiği gorunce pek bı mutlu oldum yenı kesfettm burayı.Hamilelikler nasıl gıdıo kızlar.Biz sonlara yavas yavas yaklasıoruz.Darısı sızlerın basına ıns.:nazar::emir_bebek:

kızlar merhaba
nasıl bebişler? benim bugün 28 haftalık oldu, 2 gün sonra kontrol var inşallah, merakla bekliyorum, tüm hamilelik ilaçlar, testler, beklemelerle geçiyor... şimdi tekrar tahliller var...

Ooh ne güzel maşallah , siz baya ilerlemişsiniz , en küçük bebiş biziz sanırım :)) Bzim kaygılarımız endişelirimiz daha çok taze , kalp atışıydı, 2litest , 3 lü test ,....daha gidecek çok yolumuz var :)))

sonradan düzene giriyor beslenme , sanırım önemli olan herşeyden yemek ama aşırı olmadan, yumurta hergün ye dedi doktorumuz, süt sürekli içmeye çalışıyorum, balık haftada 2kez, meyve hergün en az bir tane.. aklıma gelenler bunlar, sizlerin kaçıncı haftalarda? ben bu topiğin başında liste yapmıştım bayağı iyi oluyordu , kim kaçıncı haftada doktoru kim görmek için... isterseniz yapalım yine..
doktorumuz, kaçıncı haftadayız, kaç kilodayız gibi yapabiliriz isterseniz...

güzel olur liste olayı ama bu topik pek hareketsiz..giren çıkan pek az...
inş daha çok kişi toplanıp güzel güzel kaynatırız hep beraber..
snin doktorun kim..ben R.Bayırlıya gidiyorum 3. doktorum ama bunda devam etmeyi düşünüyorum..

h.g. merhaba...benim daha erken çok yolum var hayırlısıyla...
ama geçiyo öyle yada böyle..
hayırlı olsun..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

slmm...sende bayaa yol almışsın darısı bize...
bu arada nasıl besleniyorsunzu penim pek düzensiz..:KK59:yaa napcam bilmiyom valla..:KK50::KK49:

canım valla ole ozel bısı yapmıorum beslenmemde sabah kaktıgımda kahvaltı ogle yemegı pek yedıgım solenmez acıkmıorum ama muhakak meyve yıyorum ogleyın aksamda yemek yıyorum gene meyve yanlız su aralar mıdemde cok yanma oldugu ıcın oncelerı hıc ıcmedıgım sutu sımdı gunde 3-4 bardak seklınde ıcıorum...:KK49: buaarada senın bebişinde hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın sende cnm:nazar::emir_bebek:

Merhaba kızlar. Ne güzel topik şenlenmiş. Yaa ben Anadolu Hatanesinde Teoman beye gidiyorum. Geçen sene doğuştayken gitmiştim sonra Sabahattin beye gittim memnundım aslında ama birkaç duyduğum bişi ve gitmem gereken zamanda sormam gereken bişi vardı bağlamadılar bende vezgeçtim Teoman'da yakınımda ki hastaneye geçince ona başladım tekrar. Ama sabahattin beye gittiğimi deyince bozuldu gibi oldu. Biraz set bir doktor pek konuşturmuyor. 6 ay deneyin öle geln dedi benim çalışma olacak ay ara kanamam oldu aradım reglinn 21. günü gel yumurtlamana bakalım kanda dedi bende randevu aldım sonra tel geldi randevuma yakın yokmuş iki gün iptal etcez randevunuzu dediler sinir oldum benim o testi yaptırmam lazımdı. Hem de o gün olması lazımdı. Şimdi reglimi bekliyorum 3. günü hormon yaptırcam. Varmı Teoman beye giden aranızda. Aklımın bir köşesinde Acıbadem de var Özlen hanımı da düşünüyorum hem bayan hem de övüyorlar ama eşimde orayı da uzak diye istemiyor arabamız var o kadar da uzak değil ama ne dersiniz. Özlem hanıma giden de varsa bilgi verebilir mi...

arkadaşlar hepinize merhabalar ben ümit hastanesine gidiyorudum ve her seferinde 22 lira veriyorduk yılbaşı dolayısıyla zam gelmiş ve kadındoğum 35-40 arası olmuş + tabiiki doğumlarada zam gelmiş 140 lira olan doğum parası 300 e çıkmış epiduraller ise 600-800 arası haberiniz ola...

Merhaba kızlar. Ne güzel topik şenlenmiş. Yaa ben Anadolu Hatanesinde Teoman beye gidiyorum. Geçen sene doğuştayken gitmiştim sonra Sabahattin beye gittim memnundım aslında ama birkaç duyduğum bişi ve gitmem gereken zamanda sormam gereken bişi vardı bağlamadılar bende vezgeçtim Teoman'da yakınımda ki hastaneye geçince ona başladım tekrar. Ama sabahattin beye gittiğimi deyince bozuldu gibi oldu. Biraz set bir doktor pek konuşturmuyor. 6 ay deneyin öle geln dedi benim çalışma olacak ay ara kanamam oldu aradım reglinn 21. günü gel yumurtlamana bakalım kanda dedi bende randevu aldım sonra tel geldi randevuma yakın yokmuş iki gün iptal etcez randevunuzu dediler sinir oldum benim o testi yaptırmam lazımdı. Hem de o gün olması lazımdı. Şimdi reglimi bekliyorum 3. günü hormon yaptırcam. Varmı Teoman beye giden aranızda. Aklımın bir köşesinde Acıbadem de var Özlen hanımı da düşünüyorum hem bayan hem de övüyorlar ama eşimde orayı da uzak diye istemiyor arabamız var o kadar da uzak değil ama ne dersiniz. Özlem hanıma giden de varsa bilgi verebilir mi...

Canım ben gitmedim ama iyi değil diye duydum bi kaç kişiden ama her dr. hakkında 9 kişi ii söylüyosa 1 kişi kesin kötü söylüyo , için rahat edecekse git dene bence , ben ilk rutin kontrollere gitmek için bir dr. aradığımda , eskte dr. aklmadı , hepsinin hakkında bişi dediler , şu an sabahattin beye gidiyorum , onun hakkında da dediler bişiler ama takmıcan o kadar , git dene memnun kalırsan devam edersin .....

kızlar benim de doktorum Fatih bey.. ben memnunum.. buarada liste yapmaya başlıyorum, ricam lütfen bilgilerinizi tam yazın ben de hemen ekleyeyim

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı: ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: kız - /doğum:Mart'ta

Katara kilo artışını ve tahmini doğum ayını da yazarsan eklerim, başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyelim kızlar...

1) KATARA_ANG: Dr: Emine Elmas Etiz / kilo:58( kilo artışı: ) /bebiş: erkek-Egehan /doğum:
2) DERVİS: Dr: Fatih Öğüç /kilo:96 ( kilo artışı: 10 ) /bebiş: kız - /doğum:Mart'ta

Dr. Sabahattin Akyıl -kilo: 62 kilo artışı : 3 , daha 11. hafta içinde olduğumuz için cinsiyet belirsiz :)) doğum ağustos'ta

3)OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) , bebiş: / doğum: Ağustos'ta

Canım ben gitmedim ama iyi değil diye duydum bi kaç kişiden ama her dr. hakkında 9 kişi ii söylüyosa 1 kişi kesin kötü söylüyo , için rahat edecekse git dene bence , ben ilk rutin kontrollere gitmek için bir dr. aradığımda , eskte dr. aklmadı , hepsinin hakkında bişi dediler , şu an sabahattin beye gidiyorum , onun hakkında da dediler bişiler ama takmıcan o kadar , git dene memnun kalırsan devam edersin .....

Bne Teoman beye gidiyorum şu anda. Dedikleriniz heralde Özlem hanım hakkında. Teoman beyin tek eleştirilen tarafı braz suratsız olması çok güleryüzlü değil ve kendi kurallarını uyguluyor bir testi birşeyi yaptırmak gerekli olduğunda yapıyor mesela bana baktı rahmme felan bişi çıkmadı reglinde düzgün altı ay deneyin öle gelin dedi. Ama iyi şeyler duydum hakkında. Eşimin işyerinden arkadaşı da bırakmasın o doktoru çok iyi demiş hatta Ümit hastanesinden baya bir paraya istemişler Teoman'ı ama gitmemiş. Şimdilik ona devam edeceğim. Sadece güleryüzlü olmaması ve sorduğum şeyleri gereksiz görmesinden dolayı ısnmadm başka birşeyi yok. Ama dr o sonuçta en iyisini o bilir. Sabahattin beyde güleryüzlüydü herşeyi konuşabliliyorduk ama her doktorum artı ve eksileri var dört dörtlük istediğin gibizaten bulamazsın heralde...

YT2007: Dr: Nezih ERDÖL kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) Bebiş: 16 haftalığız ama erkek gibi görünüyor dedi kesin belli değil Doğum: Haziran'da :KK49:

3)OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) , bebiş: / doğum: Ağustos'ta

DR: Özlem Özgür Gürsoy kilo: 55 kilo artışı:3 bebişim kız doğum mayısta

Bne Teoman beye gidiyorum şu anda. Dedikleriniz heralde Özlem hanım hakkında. Teoman beyin tek eleştirilen tarafı braz suratsız olması çok güleryüzlü değil ve kendi kurallarını uyguluyor bir testi birşeyi yaptırmak gerekli olduğunda yapıyor mesela bana baktı rahmme felan bişi çıkmadı reglinde düzgün altı ay deneyin öle gelin dedi. Ama iyi şeyler duydum hakkında. Eşimin işyerinden arkadaşı da bırakmasın o doktoru çok iyi demiş hatta Ümit hastanesinden baya bir paraya istemişler Teoman'ı ama gitmemiş. Şimdilik ona devam edeceğim. Sadece güleryüzlü olmaması ve sorduğum şeyleri gereksiz görmesinden dolayı ısnmadm başka birşeyi yok. Ama dr o sonuçta en iyisini o bilir. Sabahattin beyde güleryüzlüydü herşeyi konuşabliliyorduk ama her doktorum artı ve eksileri var dört dörtlük istediğin gibizaten bulamazsın heralde...

benim doktorum özlem hanım bebeğim 10 haftalıktı başladığımızda bu hafta detaylı ultrasona giricez. 2 li ve 3 lü testlerimizi ona yaptırdık. ultrasonda çok güzel inceliyor her defasında cd hazırlıyor ultrason cihazı çok kaliteli görüntü çok net. güleryüzlü sakin biri. öncesinde zübeyde hanım da çalışmış ordaki tanıdık ebeler de çok övdü. ama topikde memnun olunmadığını okudum. herkesin beklentisi farklı olduğundan olsa gerek ben memnunum...

arkadaşlar nezih erdöl hakkında iyi ya da kötü bir şeyler bilen var mı nasıl bir doktor ben eskişehirli değilim bu sene geldik daha ve çok tedirginmi tokattan geldik tayinle oradaki doktorum çok iyiydi ama burada boşluğa düştüm bir de her gün iğne vuruluyorum 4. gebeliğim 3. de kızım oldu bu da 4 ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirmek istiyorum düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden:KK49:

3) OSGHEME:KK70:r:Sabahattin Akyıl /kilo: 62 (kilo artışı : 3) / bebiş: / doğum: Ağustos'ta
4) YT2007 : Dr: Nezih ERDÖL / kilo: 59 (kilo artışı: 1.5) / bebiş:erkek / doğum: Haziran'da
5) GILRAEN : Dr: Özlem Özgür Gürsoy / kilo: 55 (kilo artışı:3) / bebiş: kız / doğum:Mayısta

X