gilraen
hayırlı olsun canım:)
çok teşekkürler...
17 haftalık oldu cumartesi günü öğrenebildik. 15. haftada söylemediler..
hangi doktora gidiyosun canım..:94:
hangi doktora gidiyosun canım..:94:
gilraen hayırlı olsun çok sevindim ben de merakla bekliyorum öğrenmeyi bugün 14 haftalık olduk 3 hafta sonra ben de gideceğim doktora kontrole bakalım ne olacak meraktan ölüyorum ilki kız bakalım bu ne olacak hayırlı evlat olsun da gerçi farketmez gerisi
ben bu sefer erkek gibi hissediyorum bakalım sonuç ne olacak doktora gittikten sonra yazarım artık
günaydın
ne zamandır yazamadım umarım iyidir herkes cumartesi bebişimizin cinsiyetini öğrendik kızzzz
ya farkettim olumsuz düşünceler var ama bana karşı çok olumlu annemde eşimde memnun iki defa gittik ikisinde de ultrasonda çok güzel inceledi. benim üçüncü doktorum ve beni rahatsız eden bir durumu olmadı. herkesin düşüncesi ve beklentisi farklı tabi inşallah iyi olur herkes için
Kızlar selam , ne güzel burası baya şenlenmiş , hep böyle olur umarım ....
Hayırlı olsun tatlım , Allah bize de nasip etsin :))) Burdaki herkes baya ileri haftalarda heralde , biz daha yeni kalp atışlarını duyduk :))))
önemli oaln içine sinmesi..bende olumsuz bişi görmedim ama ne bileyim yeteri kadar açıklayıcı bulmadım yoksa başka bişi yok zaten bende 2 defa gittim... inşallah ..hayırlısı ile doğuralımda gerisi boş..allah sağlık versin..
kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, 27 haftalık oldu benim de hamileliğim, koyu renk akıntım vardı o nedenle yatıyorum, risk var diye..sizlerin nasıl gidiyor?
merhaba kızlar bende aranıza katıldım kabul ederseniz. henüz hamile değilim ama artık bizde bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama ben şimdiden bebek isimlerinden doktor hastane tavsiyelerine doğum yöntemlerine kadar herşeyi arastırıyorum. içimde garip bi heyecan var bebekle ve hamilelikle ilgili herşey ilgimi çeker oldu. aslında bır yılımızı doldurmadan düşünmeyecez diye karar verdik eşimle ama bilmiyorum işte
evet baya büyütmüşün bebişi...maşallah..kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, 27 haftalık oldu benim de hamileliğim, koyu renk akıntım vardı o nedenle yatıyorum, risk var diye..sizlerin nasıl gidiyor?
bendede bulantı yok ama sürekli uyumak istiyorum...kafam masaya düşüp duruyo..bugün havada tam uykuluk yani...Merhaba canım ,ilk önce geçmiş olsun , maşallah baya olmuş seninki ne güzel , benimki daha yeni olduğu için bulantı ve uyku çok , ama bebiş için katlanıcaz artık bi müddet daha :)))
merhaba kızlar bende aranıza katıldım kabul ederseniz. henüz hamile değilim ama artık bizde bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama ben şimdiden bebek isimlerinden doktor hastane tavsiyelerine doğum yöntemlerine kadar herşeyi arastırıyorum. içimde garip bi heyecan var bebekle ve hamilelikle ilgili herşey ilgimi çeker oldu. aslında bır yılımızı doldurmadan düşünmeyecez diye karar verdik eşimle ama bilmiyorum işte
evet baya büyütmüşün bebişi...maşallah....benim daha minnik..2 gün önce 2 li test yaptık test sonuçları cuma günü çıkack ama ense kalınlığı 1,8 sizinki kaç çıktı..çokmu bu oran. :18:..
bendede bulantı yok ama sürekli uyumak istiyorum...kafam masaya düşüp duruyo..bugün havada tam uykuluk yani...