Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

gilraen hayırlı olsun çok sevindim ben de merakla bekliyorum öğrenmeyi bugün 14 haftalık olduk 3 hafta sonra ben de gideceğim doktora kontrole bakalım ne olacak meraktan ölüyorum ilki kız bakalım bu ne olacak hayırlı evlat olsun da gerçi farketmez gerisi

BENDE ONA GİDİYORUMDA AMA DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM RAMAZAN BAYIRLIYA ALDIM RANDEVU P.TESİ ONA DA GİDİCEM BAKALIM NOLCAK...[/QUOTE]

ya farkettim olumsuz düşünceler var ama bana karşı çok olumlu annemde eşimde memnun iki defa gittik ikisinde de ultrasonda çok güzel inceledi. benim üçüncü doktorum ve beni rahatsız eden bir durumu olmadı. herkesin düşüncesi ve beklentisi farklı tabi inşallah iyi olur herkes için

sağol canım bende meraktan öldüm ama baştan beri kız demiştim sen ne hissediyosan doğrudur:) tabi farketmiyo sağlıklı ve hayırlı olsunlar da en önemlisi o...

ben bu sefer erkek gibi hissediyorum bakalım sonuç ne olacak doktora gittikten sonra yazarım artık

Kızlar selam , ne güzel burası baya şenlenmiş , hep böyle olur umarım ....

günaydın
ne zamandır yazamadım umarım iyidir herkes cumartesi bebişimizin cinsiyetini öğrendik kızzzz

Hayırlı olsun tatlım , Allah bize de nasip etsin :))) Burdaki herkes baya ileri haftalarda heralde , biz daha yeni kalp atışlarını duyduk :))))

önemli oaln içine sinmesi..bende olumsuz bişi görmedim ama ne bileyim yeteri kadar açıklayıcı bulmadım yoksa başka bişi yok zaten bende 2 defa gittim... inşallah ..hayırlısı ile doğuralımda gerisi boş..allah sağlık versin..

amin herkese hayırlısıyla nasip etsin. hayırlı olsun sanada canım ben şimdi tekmeleri bekliyorum merakla...

öyle tabi... ben adapazarında yaşıyorum burda da gittiğim doktor var. çok merak ettğimde ona da gidiyorum. ondan belkide daha rahatım ama burdaki özel hastahanelere göre acıbadem mükemmel...

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, 27 haftalık oldu benim de hamileliğim, koyu renk akıntım vardı o nedenle yatıyorum, risk var diye..sizlerin nasıl gidiyor?

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamadım, 27 haftalık oldu benim de hamileliğim, koyu renk akıntım vardı o nedenle yatıyorum, risk var diye..sizlerin nasıl gidiyor?

Merhaba canım ,ilk önce geçmiş olsun , maşallah baya olmuş seninki ne güzel , benimki daha yeni olduğu için bulantı ve uyku çok , ama bebiş için katlanıcaz artık bi müddet daha :)))

merhaba kızlar bende aranıza katıldım kabul ederseniz. henüz hamile değilim ama artık bizde bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama ben şimdiden bebek isimlerinden doktor hastane tavsiyelerine doğum yöntemlerine kadar herşeyi arastırıyorum. içimde garip bi heyecan var bebekle ve hamilelikle ilgili herşey ilgimi çeker oldu. aslında bır yılımızı doldurmadan düşünmeyecez diye karar verdik eşimle ama bilmiyorum işte

hoşgeldin canım , gerçi bende yeniyim ama buraya pek uğryan yok ....En iisini yapmışsın , herşeyi önceden araştırmak ii oluyor , hazırlıklı olmuş oluosun . Umarım en hayırlı zamanda bebeğinize kavuşursunuz....

kızlar merhaba
evet baya büyütmüşün bebişi...maşallah....benim daha minnik..2 gün önce 2 li test yaptık test sonuçları cuma günü çıkack ama ense kalınlığı 1,8 sizinki kaç çıktı..çokmu bu oran.:18:..
Merhaba canım ,ilk önce geçmiş olsun , maşallah baya olmuş seninki ne güzel , benimki daha yeni olduğu için bulantı ve uyku çok , ama bebiş için katlanıcaz artık bi müddet daha :)))
bendede bulantı yok ama sürekli uyumak istiyorum...kafam masaya düşüp duruyo..bugün havada tam uykuluk yani...

hoşgeldin canım senin hazırlanmaya başlaman en mantıklısı... bizim için de erkendi ama onlar gelecekleri zamanı biliyorlar:) allah herkese nasip etsin

sanırım 3 ün üstü sorun olabilir. bizde üçlü testi yaptırdık sonuçları gayet iyi dedi doktor... bir ay sonra detaylı ultrason var artık merakla onu bekliyoruz..

bu aralar kimse yok... herkes nerdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…