valla abdurrahman beye iyi diyorlar bilmiyorumki canım,bende teoman beye gitmwek isti,yodum ilk zamanlar altatn bakılıyordu ultrasınla onun için emine hanıma gittim ham,le kalmadan öncede ona girtmiştim,altatn muyaen bitisin dedik ha o geçs,n öyle böyle derken bi gün emine hanım doluydu bayramdan önce hem 3lü test için gitcektik hemde cinsiyetini merak ediyoduk teoman beye gittik,baktı iz emine hamnımın hatasıymışsınız dedi,evet dedim,bizim prosedürlerimiz kuralalrımız var dedi,bana geçecekmisiniz dedi,ama o kadar sinirli konuşuyorki geçeceğim varsada geçecem diyemedim niyetim vardı tavrına göre bakacaktım,neyse gelmişsiniz bakalım bari dedi ama sadece test için geldik deyince çok bozuldu,2daakika baktı ultrasonda herşey yolunda dedi tahlil kağıdını verdi yolladı,ultrason resmide vermiyor ayrıca,arkadaşlarım doşuştayken gidiyorlardı her gittiklerinde 80 milyon para verşiyolardı 4boyutluya giriyolardı,burdadad öyle yapmaya çalışıyor galiba,ben kendi doktorumda her gittiğimde ulrason resmi alıyoerumi,her seferinde 50 milyon veremem ben,