Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

amin canım.hayırlısıyla inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.benim doğal yollarla olmadığı için bebeğim sezeryan olacak.bu ayın sonunda inşallah...

bwende normal istiyom ama epiduralle düşünüyom,bide ben mart ayında hemoroid ameliyatı olmuştum o yüzden normal olmayabilir ama sezeryandan çok korkuyom

14. hafta cinsiyet için yanıltıcı olabilir.16 dan sonra kesinleşiyor.benim dr. 16. haftadan önce söylemedi.bizde sormadık.inşallah Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat verir.

bwende normal istiyom ama epiduralle düşünüyom,bide ben mart ayında hemoroid ameliyatı olmuştum o yüzden normal olmayabilir ama sezeryandan çok korkuyom

hamileliğin sonlarına doğru hemoroidin çıkabilir tekrar.o zaman sorun çıkar...bende de oluştu hiç yoktu böyle bi sorunum normalde.ben epidural istemiyorum.genel düşünüyorum.pazartesi günü gitcez doktora daha onunla görüşmedik bakalım ne olacak...

14. hafta cinsiyet için yanıltıcı olabilir.16 dan sonra kesinleşiyor.benim dr. 16. haftadan önce söylemedi.bizde sormadık.inşallah Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi evlat verir.

ben 11. haftada bile sordum da küçük dedi. merak ediyoruz:) aslında randevumuz iki hafta sonra

Ama ikli test için gititiğinde erkekse belli oluyoprmuş bizimki o zmana yüzü koyun duruyordu doktor ensesini zor ölçtü

Eskişehirde bebk mağzası hmamyolunda biliyorum bi kaç tane,bide bişey çarşısı var kapalaı eski otogarın orda bi tane var

kataracım dediğim gibi biz 12. haftada gittiğimizde sormadık dr.a oda söylemedi.

ben herşeyini hemen hemen asarcıklı cad.deki çevik bebeden aldım.diğer mağzaları daha büyük ama ilgi az.birde iyice tanıdık asarcıklıdakilerle birbirimizi epeyce bi indirim yapıyorlar...

bende de tüylenme var.ama benim birazda ilaçlardan kaynaklı....

ben elevit, gyneferon(kan hapı), kalsiyum, magnezyum kullanıyorum.birde midem için iki ilaç kullanıyorum.

hepsini hamileliğimin başından beri kullanmıyorum elevite 12. haf. başladım sanırım.kan hapını kan değerim düşünce,magnezyumla kalsiyumu kramplarım artmıştı o zaman verdi dr.

Ben vitamin ilacı megadyn,kan hapı ferro sanol kullanıyom,kan hapı başka veermişti o emme hapıydı benim midem zaten bulanıyodu onu içemezsin dedi hemşire arkadaşım pndan değiştirdim,bizimki 3.aya girince veri hapları,3.aya kadar hamile kalmadan öncede folik asit içtinm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…