Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Ben vitamin ilacı megadyn,kan hapı ferro sanol kullanıyom,kan hapı başka veermişti o emme hapıydı benim midem zaten bulanıyodu onu içemezsin dedi hemşire arkadaşım pndan değiştirdim,bizimki 3.aya girince veri hapları,3.aya kadar hamile kalmadan öncede folik asit içtinm

benimde vitamin çok kötü kokuyordu midem bulanıyodu ikinci kutu kokmuyor allahtan

bizde belisin mdf beşiğini aldık.daha doğrusu anneannesi aldı.krem rengi içinin uyku seti mavili.bide portatif yağmur sümbül modelini babaannesi aldı.

iyi günlerde kullanın bebişlerinizin eşyalarını. ben oyun parkı beşik mi yoksa karyola tarzı mı alsam karara veremiyorum

kızlar ben bebek arabasının tentesi önwe kadar tamnamnen kapanan olsun yağmurda soğukta korusun istiyorum sonra düşündüm nisanda doğacak bihaki sğıuklara kadar 5-6 aylık olur o zman önünü tamamen kapatabilirmiyim,dururmu a caba

iyi günlerde kullanın bebişlerinizin eşyalarını. ben oyun parkı beşik mi yoksa karyola tarzı mı alsam karara veremiyorum

beşikler çok güzel ama ömrü çok kısa,karyola takımını ilkoula başlayınca almayı dülşünüyorum diğer topiklerde annneler karyoldan bebğin 6.ayda aşağı sarkmaya başladığını tehlikleli olduğunu söylüyorlar,park yatak en güzeli,en güvenlisi

saolasın canım.bende park yatak istedim ama babasi illaki mobilya olsun diyince mobilya aldık.değişik güzel modeller var ben bebek odası istiyodum ama tayinci ve kiracı olunca alamadık.

Son düzenleme:
kızlar ben bebek arabasının tentesi önwe kadar tamnamnen kapanan olsun yağmurda soğukta korusun istiyorum sonra düşündüm nisanda doğacak bihaki sğıuklara kadar 5-6 aylık olur o zman önünü tamamen kapatabilirmiyim,dururmu a caba

evet canım sıkılır bebiş şeffaf olan tenteler var onlardan alırsın hem gezer hem seyreder küçük bey :emir_bebek: :emir_bebek:

ya ben görmeden pek anlamam ama 6. linkteki lacivert kırmızı hoş geldi gözüme.katlanması,ağırlığı, kumaşın malıda önemli.bi görmek lazım..

aynen bizde lojmandayız oda takımı alamam,benim zaten bu oda eşimin bilgisyar odasıydı,bi tane demir karuyola var,çekyat var,bilgisayarıda mecburen yatak odasına alcaz

X