Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

gilgraen.. sakarya hastanesinde ramazan bey var.. süper bir doktor....
ben yazın doğum yaptım sezeryan... 125 :)

aynen benim de öyle...ben de kız istemiştimerkek olacağını duyunca çok şaşırmıştım.hatta ayrıntılıya girinceye kadarda belki kızdır diye çok umutlanmıştım.doktor <işte oğlumuzun pipisi> diyince <yine mi erkek> diye garip bi tepki vermiştim o an....

evet komik olmuş senin çok az kalmış alalh kurtarsın nasıl bir doğum düşünüyorsun

ya ben hep kız hissttim hala öyle gibi geliyor. nerdeyse hiç erkek demedim... ama farketmiyo tabi...

canım adını hatırlayamıyorum şimdi ..
ama uysal otelin az ilerisindeki bebe mağazasından 2 katlı.. çitlenbik değil.. hatta 2. şubesini atatürk caddesinin süleyman çakıra bakan sokağında açtı.. pahalıydı bundan 7 yıl önce 355 tl ye aldım yağmurluğu falan herbişeyi var.. ama o dönem hayat bayağı pahaslıydı...

kaça aldın nerden aldın

gilgraen.. dinlen.. ilk 3 ay düşük kiski çok... kanaman olursa doktorunu ara.. ihmal etme

uysal otelin karşısında 3 yıl önce arkadaşım açtı.. güzel şeyşler var.. ama ben ordan almamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…