- 9 Ağustos 2010
- 696
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysebahar
sen tecrübelisin bilirsin benim dinden beri ara ara karnım ağrıyor neden olabilir
Kızlar bebek arabası alan varmı bide oto koltuğu
graco marka aldım.. Ikisi beraber..
hayırlısı baKALIM NE ÇIKACAK,SENİN İÇİNE NE DOĞUYOR,? BEN HEP KZI İSTEDİĞİM İÇİN ŞARTLANMIŞTIM AMA İÇTEN İÇE ERRKEK OLACAĞINI BİLİP İTİRRAF EDEMİYORDUM ÇEVREMDEKİ ARKADAŞLARIM HEP ERKEK DEMİŞTİ:)
ayy minicik daha...annesi o kazı çalışmaları yapıyor şimdi yer yapıyordur kendine.benimde çok olmuştu.DR. KANAMA OLMADIKTAN SONRA SORUN YOK DEMİŞTİ...
aynen benim de öyle...ben de kız istemiştimerkek olacağını duyunca çok şaşırmıştım.hatta ayrıntılıya girinceye kadarda belki kızdır diye çok umutlanmıştım.doktor <işte oğlumuzun pipisi> diyince <yine mi erkek> diye garip bi tepki vermiştim o an....
hayırlısı baKALIM NE ÇIKACAK,SENİN İÇİNE NE DOĞUYOR,? BEN HEP KZI İSTEDİĞİM İÇİN ŞARTLANMIŞTIM AMA İÇTEN İÇE ERRKEK OLACAĞINI BİLİP İTİRRAF EDEMİYORDUM ÇEVREMDEKİ ARKADAŞLARIM HEP ERKEK DEMİŞTİ:)
gilgraen.. sakarya hastanesinde ramazan bey var.. süper bir doktor....
ben yazın doğum yaptım sezeryan... 125 :)
kaça aldın nerden aldın
aynen benim de öyle...ben de kız istemiştimerkek olacağını duyunca çok şaşırmıştım.hatta ayrıntılıya girinceye kadarda belki kızdır diye çok umutlanmıştım.doktor <işte oğlumuzun pipisi> diyince <yine mi erkek> diye garip bi tepki vermiştim o an....
canım hamile misin?
evet komik olmuş senin çok az kalmış alalh kurtarsın nasıl bir doğum düşünüyorsun
gilgraen.. dinlen.. ilk 3 ay düşük kiski çok... kanaman olursa doktorunu ara.. ihmal etme
amin canım.hayırlısıyla inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.benim doğal yollarla olmadığı için bebeğim sezeryan olacak.bu ayın sonunda inşallah...