- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
cnm bak ben de 2 yıl bekledim dr lar myom filan dediler ama bişi çıkmadı sonuçta ben de soğan kürünü yaptım ve faydasını gördüm bence dene ilaç almaktan daha mantıklı geliyor bana incir kürünün yumurtalıkları etkilediğini biliyorum ama benim o kürü yapmaya zamanım olmadı hamile kalmışım o arada:) sonuçta soğan kürü içimizi temizliyor kadınlara çok faydalı.
cnm uzun süre bekleyince yanıltabiliyormuş ama bence bi test yapmalısın ben test yaptım evde üstünde yazan süre kdar bekledim ama o vakti aşında rengi iyice kırmızı oldu ilk başta çizgi çok açık renkte ve belli belirsiz oluyor aklında kalmasın bence hemen bir test yap ve 5 dk bekle inş hayırlı haber alırız cnm senden takma kafana ve sakın uzanma bir yerlere:) bi de sabah ilk idrarla yapınca daha net sonuç çıkıyor üstünde de öyle yazıyor zaten...
dejavu one;
Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Soğan Kürü kürü ve Kür Tedavisi
bu linkten bak bir istersen
bir de kk da kadınlar bu konuyu çok tartışıyorlar ben de kk dan bulmuştum ama aldığım notu kaybetmişim sen bi bak istersen
ama tv de de izlediğim kadarıyla soğan kürü regliyi düzenliyor myomları yok ediyor mucie bir şey yani tadı iğrenç ama napalım ilaç niyetine içip üstüne de bir parça şeker atıyordum ağzıma.
bütün sorularının cevabı linkte var cnm
tam hatırlayamıyorum geçen yıl yapmıştım
hayıt pek tavsiye edilmiyor sanırım yan etkileri de var
sebahattin bey h.sonu çalışmıyordu diye biliyorum yoksa başlamış mı çalışmaya? sadece h. içi çaışıyordu ama... randevu için 15 gün önce alın diyodu ya kızlar, bilmiyorum ben bayadır gitmiyorum aslında bi ara gitmem lazım rahim ağzında yara varmış onu yakıcaz demişti sallayıp duruyorum tek derdim bebeğim napıcak ben içerdeyken? yoksa gider hallederdim korkunun ecele faydası yok
nasıl sabrediyorsun yaaa ben çatlardım:) hemen git al bi test:)))
cnm sen dr a güven o her ihtimali düşünüyor ama bişey belli olmdan da konuşmaz fazla panikleme die. biz internete bakıp bi dünya sonuç çıkarıyoruz kendimizi boşa strese sokuyoruz ama sebahattin bey sakin davranıyor soğan kürü kullanılır herhalde cnm h.sonu dinleniyor herif:) napsın bizden bıkıyor bir hafta boyunca:))) :roflol: cnm ben 2 sene boyunca her ay umutlandım seninki ne ki.. topla kendini. ben de test yapmadığım tek ayda hamiş kalmışım meğer:) nasılsa kalamıyorum psikolojik kesin die test yapmadıydım anneme tel.de anlatıyordum h.sonu çarşıda gezrken çok bitkinleştim sapsarı olmuşum halsizlik var kansız mıyım neyim die o da hamilesin git test yap çabuk didi:) ben gene de inanmadım ertesi sabah pozitif çıktı annem km.lerce öteden bildiydi yani. sen gene de gebeymişsin gibi davran. nolur nolmaz. valla galba regliden belli bi gün sonra başlanıyodu hatırlayamıyorum cnm yardımcı olamadım maalesef. inş gelir cnm her kadın farklı zamanlarda yumurtlarmış ben o otomatik hesaplayıcılara bakarak hesaplıyordum tutmuyordu bir ay gün aşırı dene mutlaka denk gelir bir de ayaklarını mutlaka dik o sırada ve sonra 20 dk, sonra da sağ yanına dön cenin pozisyonunda yat 3-4 saat hiç kalkma bu ay dene bakalım nolacak. adak ada, ben yasin adamıştım hayırlısı olsun cnm benim içime doğuyor olacak yakında hazır ol:) ben bişey yapmıyorum ki konuşuyoruz burda kk dayanışması... kaydirigubbakcemile5canım bakıcam linke kk daki linklerden araştırayım bi ne zaman kullanmaya başlanıyomuş felan öğreneyim. Dr ilaç verirse onunla beraber de kullanabilirim heralde sonuçta soğan suyu ne olacakki normalde yemeklere de soğan katıyoruz zaten. Yok çalışmıyor benimde sonradan aklıma geldi ama neden çalışmıyor ilginç neyse canım fazla ihmal etme biraz daha büyüsün de git yaptır çok uzatma. Canım o ihtimali düşünmediğim için sanırım böyle rahatım. Geçen ay da umutlanmıştım biliyosun fos çıktı. Yarın yapacağım. hem daha fazla gün geçmiş çıkan olur ve çıkan sonuç kesin olur. Ben randevumu salıya alabildim dolu çünkü ama eşimde gelmek istedi onunda çarşamba dersi yok boşum dedi tekrar aradım çarşamba sabaha aldım farlutakde alma bana gözükmeden dedi. Gebelik ihtimaline karşı heralde. Ben bu reglimden sonra kesnlikle başlıcam soğan kürüne bir daha ki ayda sonucunu görürüm belki reglimde nisan reglimi de bu sayede gününde olursam nisan da gelir belki bebişim dua et hayatım noluurr... Allah ne muradın varsa versin bebeğini senden ayırmasın çok teşekkür ederim...
slm arkadaşlar.bu başlığı yeni gördüm.ikiz gebeliğim var afyon da yaşıyorum.ama dr umdan pek memnun değilim,doğuma girecek misiniz dediğimde net yanıt bile vermedi.eşimle eskişehir e gitmeyi düşünüyoruz.sezeryanda işinin ehli bir dr önerir misiniz?ayrıca bebeklerin küvöze ihtiyacı olabileceğinden özel hastanelerde olmamalı.büyük devlet hastanesinde veya üni. olmalı diye düşünüyoruz.ş,mdiden teşekkürler
cnm sen dr a güven o her ihtimali düşünüyor ama bişey belli olmdan da konuşmaz fazla panikleme die. biz internete bakıp bi dünya sonuç çıkarıyoruz kendimizi boşa strese sokuyoruz ama sebahattin bey sakin davranıyor soğan kürü kullanılır herhalde cnm h.sonu dinleniyor herif:) napsın bizden bıkıyor bir hafta boyunca:))) :roflol: cnm ben 2 sene boyunca her ay umutlandım seninki ne ki.. topla kendini. ben de test yapmadığım tek ayda hamiş kalmışım meğer:) nasılsa kalamıyorum psikolojik kesin die test yapmadıydım anneme tel.de anlatıyordum h.sonu çarşıda gezrken çok bitkinleştim sapsarı olmuşum halsizlik var kansız mıyım neyim die o da hamilesin git test yap çabuk didi:) ben gene de inanmadım ertesi sabah pozitif çıktı annem km.lerce öteden bildiydi yani. sen gene de gebeymişsin gibi davran. nolur nolmaz. valla galba regliden belli bi gün sonra başlanıyodu hatırlayamıyorum cnm yardımcı olamadım maalesef. inş gelir cnm her kadın farklı zamanlarda yumurtlarmış ben o otomatik hesaplayıcılara bakarak hesaplıyordum tutmuyordu bir ay gün aşırı dene mutlaka denk gelir bir de ayaklarını mutlaka dik o sırada ve sonra 20 dk, sonra da sağ yanına dön cenin pozisyonunda yat 3-4 saat hiç kalkma bu ay dene bakalım nolacak. adak ada, ben yasin adamıştım hayırlısı olsun cnm benim içime doğuyor olacak yakında hazır ol:) ben bişey yapmıyorum ki konuşuyoruz burda kk dayanışması... kaydirigubbakcemile5
önerin ,çin teşekkür ederim.aslında ilgi ve bakım açısından özel hastaneye gitmeyi daha çok istiyorum sadece küvöz korkum var.ramazan beyi biraz araştırdım da sanırım sert bir dr.muş moral bozuoyrmuş.ben zaten doktorumu o yüzden değiştirmiştim.bilmiyorum doğum yaklaştı bir de erken gelirlerse naparız.allah yardımcımız olsun
haklısın amaaan benm oğlan bayılıyo sıcağa sıcak olsun da ona
ya gökce benm oğlanın 3 gündür gözü yaşarıyor neden ki senin var m böyle sorunun çapaklanma da geri döndü biz hava nemlendirici almıştık 24 saat çalışıyodu bişi yoktu gene başladı ondan mı ki dr a mı götürsek amaaan götürmesi getirmesi ayrı dert eşim izin almak zorunda kalcak
pazar günü es parka gidelim diyoruz orda emzirme odası var mı hatınlarrr biliyonuzmu bizim oğlan oburcuk da azcık:)
cnm onvaktaki çocuk dr u en ufak bir terslikte ambulansla üniv. hast.e gönderiyor ben orda muayenedeyken şahit olmuştum çok ilgili bir dr oya hanım, kadın doğum dr sebahttin bey de iyi bir dr ama sen bilirsin bi bak istersen ben hiç gitmedim anad. üniv. hsat.e direk onvaka gittim hep. orası çok temiz bir hast ve bebek dostu. memnun da kaldım ama özel istemiyosun istersen bi dr u ara sor durumu küvezi filan bakalım ne diycek? sebahattin bey moral veren bir dr. Allah hayırlısını versin inşönerin ,çin teşekkür ederim.aslında ilgi ve bakım açısından özel hastaneye gitmeyi daha çok istiyorum sadece küvöz korkum var.ramazan beyi biraz araştırdım da sanırım sert bir dr.muş moral bozuoyrmuş.ben zaten doktorumu o yüzden değiştirmiştim.bilmiyorum doğum yaklaştı bir de erken gelirlerse naparız.allah yardımcımız olsun
net fena bozuyor morali. ben de her gün bakıyodum noldu yani:) cnm bende bir yan etki yaratmadı reglim normal oldu sadece akıntı oldu o akıntıda da için temizleniyomuş. bel ağrım olmadı. belki herkeste farklıdır reglimi geciktirmedi.evet ya nete hiç bakmamak lazım aslında. Sabahattin beyde hormonların üzerine hiçbirşey demedi ben direk prolaktine baktım daha önce sorun yaşadığım içinde 20 idi düşüktü ama estradiolun yüksek olduğunu eve gelince farkettim dr yüksek demedi yada demek istemedi sadece yumurtlama gününde gel bakalım dedi farlutalle regli oldum o zaman ama yumurtlama dönemimde izinliydi. Şimdi çarşamba günü gitcem birde yumurtlama gününde onu da 13. günü gel dedi reglimi olunca hemen randevumu alıcam. kız eşim o kadar inatçı ki dedim bu olmasa da bir daha ki ay martta başlayallım deneyelim yok diyor nisan dedik o zaman olsun diyor sınavın var etkilenme bir geçsin diyor. Bende ee dedim mayıs sonu da final var ama dedim olsundiyo arasınav ilk iyi notlar al diyo. ya dedim belirti olmaz ama Nuh diyo Peygamber demiyor. Nisana kaldı iş. Ama belki bir kaza olmuştur belli olmaz yarın bir gebelik testi daha alcam yapcam sırf meraktan. İnşallah dediğin gibi olur bekletmez bebişim.. ben araştırdım regliden 10 gün sonra başlanıyormuş öle yapcam bende ama bazıları çok bel ağrısı yaptığını ev ara kanama olduğunu söylüyorlar sende nasıl oldu hemen zamanında geliyormuydu reglin... Ben çalışmalara başlasam her önlemi alırımda o günlrr bir gelse...
aaa kız ben o ikizlerden biri muayeneye gönderilirken oya hanımın odasında oğlanı soyuyordum muayene için:))) aaayyy sen de o anda orda mıydınnnn bilsem gelirdim kız oğluşla ziyaretine...arkadasım cok haklısın, ben onvakta özelde doğum yaptım cok da memnunum ama benimle aynı dönemde bir arkadas ikiz bebeklerini doğurdu ve bebişler küvöz için üniversite hastanesine yollandı. ama şunu da unutma üni. hastanesinde doktorun özel muayenehanesine de gideceksin ki seninle doğumda ilgilensin ve bunun için de sık sık esk.e gelmen gerekir, sence zor olmaz mı? bence afyonda iyi bir dr. bulup onun özeline devam etsen senin için daha rahat olur
inş cnm üzülüyorum olmadı önümüzdeki ay oya hanıma götüreyim sorayım göz dr na götür derse hemen götürürüm inş boşluğu olur dr.un... ben melhemi sevmedim pek ama eşim arada sürdü artık sıpa büyüdüğünden burnuna serum fizyolojiği bile zor damlatıyoruz kafasını çevirip duruyor tutsak da fayda etmiyor.canım kusura bakma gec farkettim yazdıgını... göz damarları açılıyo diye biliyorum ama yanıltmayayım seni.. sen kullanmış mıydın verilen göz melhemini? ben onu da kullanamadım, inşallah bir sorunla karsılasmayız... esparkta emzirme odası var ama ben giremedim, malum bizim kuzu uyudu hepdert etme, bizim ev esparka çok yakın, sıkışırsanız bize gelir emzirirsin oğlusunu :ecrin_bebek:
şekerciğim ben biarz önce kendimden reglimi oldum. 35. günümdü bugün olmam gerekiyordu artık ve oldum sonunda.. Çok rahatladım.. Kendiliğimden olduğum için bir sorun olduğu ihtimalini de çıkardım kafamdan. Zaten geçen ayda dr gittiğimde rutin kontrole sonuçları aldığımda 35. günümdü yine farlutal vermişti hemen içmişti bir tane içmeme rağmen hemen gelmişti kendi reglim heralde demişti demekki gerçekten o da kendi reglimmiş. Ben çarşambaya randevu almıştım ama arayayım yarın onvağı dr olduğumu söyleyeyim gerek görmezse direk yumurtlama günümde giderim yumurtlamama baksın bakalım ama belki hormon testini yaptırırım çarşamba günü randevu almışken. Ancak şöyle birşey var çarşamba günü reglimden 5 gün geçmiş oluyor testler 3. günü yapılıyor hem reglim geldiğine göre hormonlar düzgün demektir değilmi.
cnm bence senkendiliğinden regli oldun. bu sevindirici bir şey demek hormonlarda sorun yok. bence de ara konş dr la ne derse öyle davran ve rahat ol bırak o işini biliyor:)) bebekler en doğru zamanda gelirler hep...
cnm bence çok da planlama bütün planlarını altüst ediyor yaramaz:) oluruna bırak. ilk ayda hamile kalma ihtimali çok az. bir ay boyunca gün aşırı denersen tutturma ihtimalin artıyor. zaten 48 saat filan yaşıyor spermler. bence bu kadar inceleme. stres olumsuz etkiliyor haberin olsun. haklısın erkekler daha rahat oluyor:)
Doğru söylüyorsun çok planlamarak olmuyor baksana köy yerlerinde sanki yumurtlama günü mü biliyorlar ana peş peşe doğuruyorlar Maşallah. Biz ne kadar üstüne gidip stres yaparsak o kadar gecikiyor hamilelik. Allah kararlamış ona bırakmak lazım kısmet ne zamanda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Bende bir tek İstanbul' a gittiğimde ara veririm yumurtlama günleri ve diğer günler denerim artık tıutarsa tutar ama nedense reglimi oldum ya çok rahatım yumurtlamam da birşey çıkmaz inşallah muayenede....
haklısın şekerim:) ben planladım planladım istediğim zamanlarda olmadı kereta da öyle bi zamana denk geldi ki ayarlasam hayatta tutmazdı ben öğrtmenim tam okullar açılmadan bir gün önce idari iznim başladı ilk 5 ay okuldaydım zor zamanlarım yaz tatilinde evde geçti:) biliyorlar valla ne zaman gelceklerini. biz naparsak yapalım değişmiyor bu. bence yumurtlamaya takma... ne zaman denk gelirse gelir. adetin hemen ertesi günü hamile kalanlar bile var bu tıbben nerdeyse imkansız. bu arada ben de doğumdan sonra ilk reglimi dün oldum mafoldumben
dejavu canımcım sana yorum yapmadım bikaç seferdir çünkü ben de cok üstünde durmaman gerektiğine inanıyorum... ben geçen eylülde çok ufakken bir düşük yaptım ondan sonra her ay denedik ama denemeler boyunca 40 gün regl olamadıgım oluyordu ve ben her ay inan abartmıyorum en az 15 gebelik testi yapıyordum, sonucta anladık ki stresten olmuyor ve en beklemediğim anda oldu... madem nisan gibi planlıyorsunuz o zamana kadar az düşünmeye çalış bu konuyu bence...
şekercik canım biz de aynıyız kuzu memeyi dayayana kadar inletiyor ortalıgı ben her ihtimale karsı sevil bebenin emzirme örtüsünü aldım heran lazım olabiliyorbak bi de muayene sonrası cıksaymıssın yukarı beni ve oğluşumu görürmüşsün :)
benim eşim bana test yapmayı yasaklamıstı o yokken yapıyordum.. o kadar gergindim anlayacağın... o yüzden dedim çok takılma diyeakannehiryok aslında oldukça rahatım burada böyle yazıyorum ama nedense daha çok zaman verken daha çok takıyordum ama taktıkça gerçekten sorun çıkıyor. Artık takmıyorum oluruna brakacağım Allah ne zaman hayırlı görüyorsa o zaman olsun.. Ayrıca eşimi de strese sokmak istemiyorum ben planlar yapıp olmadığı zaman moralmde boşzduğunda o da stres oluyor ve buna da hakkım yok. Herşeyin hayırlısı...
benim eşim bana test yapmayı yasaklamıstı o yokken yapıyordum.. o kadar gergindim anlayacağın... o yüzden dedim çok takılma diyeakannehir