Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Bende Hulusi beye gdiyorum bşından beri hamile olmadan önce gitiğim doktorlara göre çok çok çok memnunum..bi kere hastasıyla cok iyi ilgileniyo ve unutmuyo senle ilgili şeyleri.

srbkl epidural normalmi oldun oksa normalmi sadece bize fikir ver nasıl ne oluo :) neler yaptın biraz analtsan..

nisanbu seninde dogum yaklasıyo az kaldı :) bende her geçen gün cok cabuk geçiyo gibi geliyo artık inşallah rahat saglıklı dogumlar yaparız..sendende dogum sonrasında bebeginden arta kalan zamanda gel bana anlat lütfen neler yaşadıgını :)

Tamam söz anlatıcam,Allahın izniyle bi doğursaydım gerçekten zaman çok çabuk geçiyo:18:

merhaba arkadaşlar ; ben de eskişehirliyim ama şehirdışında ikamet ediyorum şu anda yaz tatili için burdayım ayın 2 sinde randevum var ümit hast. tanser şenses i tavsiye ettiler giden var mı memnunmusunuz ... eğer her ay gelebilirsem kontrole doğumu da burda yapmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar. Benim doktorum da Hulusi Bey. Memnunum kendisinden. Doğum için de normal dedi, epidural de olacak inşallah. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize :KK16:

2 hafta önce doğum paramızı yatırdık, odaları gezdik, doğum koçu Eda Hanımla görüştük. Daha da heyecanlandım :KK1:

Merhaba kızlar. Benim doktorum da Hulusi Bey. Memnunum kendisinden. Doğum için de normal dedi, epidural de olacak inşallah. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize :KK16:

2 hafta önce doğum paramızı yatırdık, odaları gezdik, doğum koçu Eda Hanımla görüştük. Daha da heyecanlandım :KK1:

saglıklı güzel dogumlar inş sana ve hepimize :) Dogum koçuyla ne zamandan beri görüşüyosun ben hiç görüşmedim ne zaman görüşmemiz gerekir?
bi de dogum parasını öncden yatırdım demişin. paket falan seçtinmi onları bi anlatırmısın peşin olunca daha öcneden farklı mı oldu? doktorla görüşerekmi yaptın yoksa direk para yatırma ile mi görüştün bu konuyu ?

merhaba arkadaşlar ; ben de eskişehirliyim ama şehirdışında ikamet ediyorum şu anda yaz tatili için burdayım ayın 2 sinde randevum var ümit hast. tanser şenses i tavsiye ettiler giden var mı memnunmusunuz ... eğer her ay gelebilirsem kontrole doğumu da burda yapmayı düşünüyorum

gitmedim ama gidenlerden cok duydum memnun olan kişiler..bende hulusi beye gitmesem aklımda tanser bey vardı..Ama kendi doktorumdan memnun kalınca arayış içine girmedim.

saglıklı güzel dogumlar inş sana ve hepimize :) Dogum koçuyla ne zamandan beri görüşüyosun ben hiç görüşmedim ne zaman görüşmemiz gerekir?
bi de dogum parasını öncden yatırdım demişin. paket falan seçtinmi onları bi anlatırmısın peşin olunca daha öcneden farklı mı oldu? doktorla görüşerekmi yaptın yoksa direk para yatırma ile mi görüştün bu konuyu ?

Amin inşallah :)
Doğum koçu ile 2 hafta önce görüştüm. 1-2 hafta önce doğum çantamı hazırlamıştım, koyduklarımdan başka nelere ihtiyacımız olabilir diye danıştım. Odaları gezdirdi, anlattı. Bilgi verdi, güzel oldu. Muayeneden çıkınca gittik, bir üst katta zaten :KK34:
Doğum için paket seçmedim. Doğumuma az kaldığı için doktorun tavsiyesiyle "fiyat verme" ile görüştük ve yatırdık, herhangi bir indirim filan da olmadı :KK31:

gitmedim ama gidenlerden cok duydum memnun olan kişiler..bende hulusi beye gitmesem aklımda tanser bey vardı..Ama kendi doktorumdan memnun kalınca arayış içine girmedim.

tesekkur edrim ilk dogumumu calistigim ilde devlet hast yapmistim drimdsn dolayi .cokk pis duzensiZ bi yerdi cok sukur enf filan kapmadik simdi cok istiyorum eskde yapsam diye ama bakalim ins severim dru hulusi beyide burada duydum avibadem biraz tuzlu ama galiba oyuzden dusunmedim orayi hayirlisi olsun ins

Acıbadem'de doğum ücretlerine ağustos 15'te zam geliyormuş. Normalde Ocak ayında yapıyorlardı zammı ama yönetmelik mi ne değişmiş 500 ila 1000 lira arasında bi zam gelecekmiş ücretlere arkadaşlar.

Ben acıbademde Özlem hanıma gidiyordum ama bu durumda hastane değiştirmeyi düşünebilirim. Bana önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı?

Ümit hastanesinin şartları ve cihazları nasıl? Hem Acıbadem'e hemde Ümit hastanesine gitmiş biri kıyaslayabilir mi?

Acıbadem'de doğum ücretlerine ağustos 15'te zam geliyormuş. Normalde Ocak ayında yapıyorlardı zammı ama yönetmelik mi ne değişmiş 500 ila 1000 lira arasında bi zam gelecekmiş ücretlere arkadaşlar.

Ben acıbademde Özlem hanıma gidiyordum ama bu durumda hastane değiştirmeyi düşünebilirim. Bana önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı?

Ümit hastanesinin şartları ve cihazları nasıl? Hem Acıbadem'e hemde Ümit hastanesine gitmiş biri kıyaslayabilir mi?

kim söyledi zam geleceğini ?

arkadaşlar herkese merhaba ben de eskişehirliyim ve 3 haftalık hamileyim öğrenmek için medline a gittim ultrasonla baktı aslan kabukçuoğlu kan ve idrar sonucum yarın cıkacak ama hangi doktor ve hastane karar veremedim bayan doktor istiyorum ve doğum ücretleri ne kadar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunnnn :KK43::KK49: ins sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Merhaba hanımlar bende hulusi beye gidiyorum. Biraz bana fazla kızar kendileri ama bana çok güven veriyor sanki o olmadan doğum yapamıcakmışım gibi geliyor:) Bir arkadaşım hamile kadınlar doktorlarına çok bağlı olurlar laf bile söyletmezler demişti doğruymuş hulusi beye inanın laf söyletmiyorum çok sakin bir yapısı var ama eskişehir'şn önemli kadın doğumcularından :)))
hepinize hayırlı doğumlar olsun bu arada çok üzüldüm 15inden sonra zam geleceği için.
Ben doğumu bugün konuşucam drla Eda hn filan hiç bilmiyordum odalarıda gezdirmediler bana bugün bir konuşayım tşk bilgiler için :)))

Merhaba hanımlar bende hulusi beye gidiyorum. Biraz bana fazla kızar kendileri ama bana çok güven veriyor sanki o olmadan doğum yapamıcakmışım gibi geliyor:) Bir arkadaşım hamile kadınlar doktorlarına çok bağlı olurlar laf bile söyletmezler demişti doğruymuş hulusi beye inanın laf söyletmiyorum çok sakin bir yapısı var ama eskişehir'şn önemli kadın doğumcularından :)))
hepinize hayırlı doğumlar olsun bu arada çok üzüldüm 15inden sonra zam geleceği için.
Ben doğumu bugün konuşucam drla Eda hn filan hiç bilmiyordum odalarıda gezdirmediler bana bugün bir konuşayım tşk bilgiler için :)))

Seninde az kalmış yaa doğum şekli belli oldumu senin :44:niye kızar hulusi bey sana :KK1:

az kalmış dogumuna .. hulusi beyin hastası ne kadar çokmuşuz..aynı şekilde banada cok güven veriyo pek kızdıgı olmadı bana ama..bende sanki doktorum olmadan baskası dogum yaptrısın istemiyorum aynen o psikoloji oluyo insanda..kendimi hiç germiyorum diğer doktorlara gittiğimdeki gibi..o sakin yapısı insanıda rahataltıyo aslında ben cok pinpirikli biriydim hamileliğimi cok rahat geçririyorum onunu da katkısı var..doktor ilgili olup sakin olunca bide kişi olarak tanıyor olunca insana güven veriyo.

artık dogum sonrası hikayeni analtırsın bize :) sendne sonrakilere yol göstersin

diğerlerine göre zaten pahalı daha ne zammı yapıyorlar anlamıyorum yaa.her yıl neredeyse %100 zamla gidiyo. hayırlısı bakalım ne olacak...

diğerlerine göre zaten pahalı daha ne zammı yapıyorlar anlamıyorum yaa.her yıl neredeyse %100 zamla gidiyo. hayırlısı bakalım ne olacak...

evet en azından biraz az yapsalar yapacaklarsada zaten 2000 den asagı cıkmıcamız kesin 1000 lira falan zam gelmez inşallah..süreklide devam ettiğin doktor bu saatten sonra değiştirecek değiliz..
sendemi acıbademdesin zeynebimm

evet en azından biraz az yapsalar yapacaklarsada zaten 2000 den asagı cıkmıcamız kesin 1000 lira falan zam gelmez inşallah..süreklide devam ettiğin doktor bu saatten sonra değiştirecek değiliz..
sendemi acıbademdesin zeynebimm

evet canım bende acıbademe gidiyorum. 7. ayımdayım nasıl değiştireyim ne yapayım bilmiyorum.sanırım bakıcam başka doktorlara,hastanelere.

X