Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

canım benim bebegim beklenen gunden iki gun once dogdu, devamlı gidiyoduk hastaneye ama hiç sancı ve acılma cıkmıyordu. dr um 42 e kadar bekleyebilirz diyordu ki gece suyum geldi, hastaneye gittik iyi ilgilendiler ama sabaha kadar tabiki dr gelmedi bizi yatacagımız odaya aldılar dogum anına kadar ordaydık, sabah altıya kadar cok fazla sancım olmadı acılmada 2 cm filandı sonra sancılar basladı saat 10a dogru 3 cm ye ulastı ama ben dayanadım sancılara.hiç epidural istemiyodm mecbur kaldım, acılma az oldugu için suni sancı da vermediler o sırada
agrıyı cekeceksin epidural istemiyosan dedi dr. saat de veremem acılmanın tamamlanması için dedi, bir de epidural 4 cm acıklık varken vuruluyor daha fazla acıklıga ulasmıssa vurmuyorlar iyice dusun senin için suan vurabilriz dedi . ben yine istemedim 1 saat daha dayandım saat 11 de dr u cagırdım epidurali verdiler ve onunla birlikte suni sancıyı da verdiler. epidural vurulduktan 10 dk sonra sancıları hissetmedim cok guzeldi neredeyse uyuyacaktım :) nst ye baktıgımızda sancılar 120 i gosteriyodu ama ben hissetmiyordum, 45 dk a falan oyle rahatca yattım sonra sancıları hissetmeye basladım hemsireler ve dr geldi acıklık 9 cm olmus dogumhaneye gectik,dogum esnasında agrı hissettim ama cok da fazla bi agrı deildi sabahkilere göre:)

canımm imkanın varsa hiiiiiiiiiiiiiççççççççç dusunme bende keske dr ilk dediği zaman vurulsaydım da fazladan agrı cekmeseydim diyorum. dogum zaten 10 dk a surdu yarım saat içerde kaldık dikişler filan içini dikişleri de hissetmedim rahattı ama yorucuydu tabiki.ben de bir yan etkisi olmadı bacaklarımı filan hep hissettim bas agrısı da olmadı cok sukur

ilk dogumun mu? ilk dogumlar uzun suruyor

bende acıbadem hulusi beye gidiyorum..cok iyi oldu epidurakl normal düşünyordum bende şimdi korkularım biraz daha azaldı :) seninde gözün aydın

kızlar merhaba ben iki bucuk ay once eskişehir acıbadem de dogum yaptım meliha kovancıydı dr um. epiduralli normal dogum yaptım hepinize tavsiye ederim bi kac saat sancı cektikten sonra acılma saglanınca epidural veriyorlar acı kesiliyor ve kolay geciyor dogum:) dr um da iyiydi.

oda tipim standarttı içinde kapı susu, lohusa serbeti, refakatcı ve bize yemek vardı gayet guzeldi bira pahalı da olsa:) saglıklı dogumlar diliyorum

masaberra oda süslemesi yapılıyormu peki ? sırf kapı süsümü ? bide bebek şekeri gibi bişey veriliyordu o paket seçmeyince yok mu ?

Merhaba arkadaşlar bende eskisehir liyim. Ama su an dogudayim. Dogumu eskisehir de yapmak istiyorum.epidural sezeryan dusunuyorum ikinci bebegim. En iyi doktor umit selahattin beymi. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Ekimde dogumum. Birde birinci sezeryan ikinci normal yapan varmi . Sezeryan olali 5 yil oldu benim.

merhaba arkadaşlar hepinizde hamilesiniz ne güzel allah bağışlasın inşallah. ben kütahyada oturuyorum 4 senedir bebek istiyorum olmadı en sonunda çikolata kistin var alalım dendi ama laparoskobi yokmuş doktorumda açık yapacakmış bende istemedim birde eskişehire gideyim diyorum ama orda hangi doktor iyidir nasıldır anlarmı bu kist işlerinde bilmiyorum inanın şu an çok kötüyüm bıktım artık bu kistten.43: bana yardımcı olurmusunuz nereye kime gideyim sizce

ayrıca osman gazi üniversitesindeki üreme sağlığı merkezi varmış biraz araştırdım 2 doktor var sanki acaba orayamı gitsem ameliyat olacaksam ordamı olsam diyorum orası nasıl biliyomusunuz

ayrıca osman gazi üniversitesindeki üreme sağlığı merkezi varmış biraz araştırdım 2 doktor var sanki acaba orayamı gitsem ameliyat olacaksam ordamı olsam diyorum orası nasıl biliyomusunuz

Allah hickimsenin yolunu osmangazi tip'a dusurmesin...fakulte degil ciftlik...

Bayanlar merhaba. Acıbadem de tüp bebek merkezi açıldı. Bende onu bekliyordum Fatih bey var kadroda. Çarşamba günü gittim görüştüm çok güzel karşıladı bizi 6. kata tüp bölümüne taşınmış odası orada tabii sgksız olduğu için muayene 160 tl ancak görüşme için ücret ödemedik. Çok güleryüzlü, pozitif yaklaştı. Muayene etti pco olduğumu bir kez daha söyledi 19. günüm olmasına rağmen yumurtlama yoktu o kadar yumurta öylece duruyorlardı tedavi aşamalarını anlattı bende söledim bişier ohıo sen biliyosun bu işi dedi. Embriologta anatolianın embryoloğuymuş hatta tedavilerde başlamış ben gittiğimde işlemde dediler meğer yumurta toplamasına girmiş benim gibi pco olan iki hastadan 10-12 yumurta toplanmış. Rahim kalınlığımda iyimiş uygunmuş yani. Aslında haziranda hormon tetkiki yaptırıp hemen başlayacaktık ama haziranda benim izin almam zor temmuz olacak büyük ihtimalle bu arada da hormonlar yapılır eşimden de test istedi orada yapılacak. Fatih beyin hastalaro vardır burada muhakkak umarım iyi olur sonucu da.

Allah hickimsenin yolunu osmangazi tip'a dusurmesin...fakulte degil ciftlik...
neden öyle düşünüyosun canım biraz açıklarmısın
Bayanlar merhaba. Acıbadem de tüp bebek merkezi açıldı. Bende onu bekliyordum Fatih bey var kadroda. Çarşamba günü gittim görüştüm çok güzel karşıladı bizi 6. kata tüp bölümüne taşınmış odası orada tabii sgksız olduğu için muayene 160 tl ancak görüşme için ücret ödemedik. Çok güleryüzlü, pozitif yaklaştı. Muayene etti pco olduğumu bir kez daha söyledi 19. günüm olmasına rağmen yumurtlama yoktu o kadar yumurta öylece duruyorlardı tedavi aşamalarını anlattı bende söledim bişier ohıo sen biliyosun bu işi dedi. Embriologta anatolianın embryoloğuymuş hatta tedavilerde başlamış ben gittiğimde işlemde dediler meğer yumurta toplamasına girmiş benim gibi pco olan iki hastadan 10-12 yumurta toplanmış. Rahim kalınlığımda iyimiş uygunmuş yani. Aslında haziranda hormon tetkiki yaptırıp hemen başlayacaktık ama haziranda benim izin almam zor temmuz olacak büyük ihtimalle bu arada da hormonlar yapılır eşimden de test istedi orada yapılacak. Fatih beyin hastalaro vardır burada muhakkak umarım iyi olur sonucu da.

hayırlı olsun tedavin canım acıbadem sgk ile anlaşmalı değilmi herkesmi 160 ödüyo acaba, ordaki özlem hanımı övmüşlerdi bir yerde de onuda düşünmüştüm acaba ne yapsam ya yardımcı olucak kimse yokmu çıkmazdayım resmen

hadi gozun aydin:))
peki yumurtalarin kendi kendine catlamaz miymis? yani akibeti ne oluyormus bu yumurtalarin? hepi kiste donusmuyordur herhalde? demek ki yumurta zamaninda catlamazsa dollenmeye elverisli olmuyor demek ki...bende de benzer sorun var sanirim...
bir de sgk'siz ucret icin ne dediler acaba?

zeynepcim, olay hastanenin fazla hantal olmasi...misal dedemi yatirdik uc sene once, kalp monitor izleme cihazi gibi biseye bagliydi...acil bi hasta getirdiler, cihazi dedemden sokup o hastaya bagladilar..ki bu cihaz basit bir cihaz yani, oyle her hastanede tek bulunan bisey de degil....profesoru beklersin, gelecegim der, 4 saat gelmez...yani daha o kadar cok sey var ki...kardiyoloji, cerrahi servisleri gercekten berbat...burada yazmak istemedigim birsuru sey...bir se su yorumlari oku istersen:))

http://eksisozluk.com/osmangazi-universitesi-tip-fakultesi--757306

bahsettigin merkezi bilemeyecegim ama ozeller varken niye oyle bir yere gidesin ki sigortan da varsa eger? bak acibadem de acilmis iste...

Son düzenleme:

merhaba canım.benim bir arkadaşım geçen sene fatih beyin kontrolünde tüp bebek yaptırdı.o zaman eskişehirde yoktu tüp bebek merkezi işlemler için istanbula gitti.eylül ayında ikizlerini kucağına aldı.tüm takiplerini doğumunu fatih bey yaptı.içini ferah tut her şey yolunda gidecek inşallah

neden öyle düşünüyosun canım biraz açıklarmısın

hayırlı olsun tedavin canım acıbadem sgk ile anlaşmalı değilmi herkesmi 160 ödüyo acaba, ordaki özlem hanımı övmüşlerdi bir yerde de onuda düşünmüştüm acaba ne yapsam ya yardımcı olucak kimse yokmu çıkmazdayım resmen

sağol canım. Yok hayır diğer doktorlar yine sgklı bakıyorlar ancak Fatih bey tüp bölümüne geçtiği için ve tüpte sgk aanlaşmaları olmadığı için Fatih bey sgksız bakıyor artık. Özlem hanıma gidersen 42 tl kadar bir ücret ödersin muayene için ayrıca hormon testlerine falan para vermiyorsun bu ücretin içinde.

hadi gozun aydin:))
peki yumurtalarin kendi kendine catlamaz miymis? yani akibeti ne oluyormus bu yumurtalarin? hepi kiste donusmuyordur herhalde? demek ki yumurta zamaninda catlamazsa dollenmeye elverisli olmuyor demek ki...bende de benzer sorun var sanirim...
bir de sgk'siz ucret icin ne dediler acaba?

yok canım pcolar da yumurtlama olmuyor ya da işt birkaç ayda bir kere oluyor çok şanslıysan da çok geç yumurtlama oluyor o ay. Kiste dönüşse bile zararsız fizyolojik kistler zaten bunlar ve regli olunca atılıyor işte regl geç oluyor. Döllenmesi için yeterli büyüklüğe gelip çatlaması lazım ki tüplere gitsin ve spermle buluşup döllensin bu olmuyor işte bizde. Sadece klomen-çatlatma iğnesi, aşılama ve tüp şansı var ben ilk ikisini denedim olmadı artık tüpe kaldık tek şansım pcolarda çok yumurta toplanabiliyor olması ama önemli olan kalite. Sgksız ücret muayene 160 tl, tüp bebek paket fiyatı 4.500 ilaçlar hariç ilaçlara da sanırım 1-1.500 gibi bir fiyat vericez. Uygun aslında mesela Bursa'da 4900'e yapmışlar yeni açılmasının da avantajı var tabii.

merhaba canım.benim bir arkadaşım geçen sene fatih beyin kontrolünde tüp bebek yaptırdı.o zaman eskişehirde yoktu tüp bebek merkezi işlemler için istanbula gitti.eylül ayında ikizlerini kucağına aldı.tüm takiplerini doğumunu fatih bey yaptı.içini ferah tut her şey yolunda gidecek inşallah

gerçekten mi canım. Öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya yani birine tüp yapmış tutmuş diyen birine. Zaten kendisi görüşmeye gittiğimizde söyledi yeni açıldık diye kafanız takılmasın ben buradan önce Maslak acıbadem de tüp bebek uygulamaları yaptım hastalarıma dedi. Embriyoloğuda anatoliadan getirtmişler. Güzel bir tablo çizdi bana hatta yumurta toplama işlemindeymiş biz beklerden. Umarım güzel haberi de yazmak nasip olur çok teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğiniz için çok makbule geçti.

gerçekten mi canım. Öyle ihtiyacım var ki böyle şeyler duymaya yani birine tüp yapmış tutmuş diyen birine. Zaten kendisi görüşmeye gittiğimizde söyledi yeni açıldık diye kafanız takılmasın ben buradan önce Maslak acıbadem de tüp bebek uygulamaları yaptım hastalarıma dedi. Embriyoloğuda anatoliadan getirtmişler. Güzel bir tablo çizdi bana hatta yumurta toplama işlemindeymiş biz beklerden. Umarım güzel haberi de yazmak nasip olur çok teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğiniz için çok makbule geçti.[/QUOTE]

gerçekten canım.sen rahat ol önemli olan o.arkadaşımın maşallah iki tane dünya tatlısı oğlu var.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sen de ben de bebeklerimizi kucağımıza alırız.

gerçekten canım.sen rahat ol önemli olan o.arkadaşımın maşallah iki tane dünya tatlısı oğlu var.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sen de ben de bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Peki tüp bebeğini de İstanbul'da Fatih bey mi yaptı. İnşallah bana da nasip olur canım daha zamanımız var 1 ay daha beklemek durumundayım çünkü işyerinden haziranda izin alamam. Hayırlısı olsun. Sen de hamileymişsin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahh senin de doktorun Fatih bey mi hala devam ediyor musun malum fiyatları arttı.

Peki tüp bebeğini de İstanbul'da Fatih bey mi yaptı. İnşallah bana da nasip olur canım daha zamanımız var 1 ay daha beklemek durumundayım çünkü işyerinden haziranda izin alamam. Hayırlısı olsun. Sen de hamileymişsin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahh senin de doktorun Fatih bey mi hala devam ediyor musun malum fiyatları arttı.

o kadarını bilmiyorum canım.hayırlısıyla olsun da 1 ay önce 1 ay sonra farketmez. ben tanser beye gidiyorum canım.

masaberra oda süslemesi yapılıyormu peki ? sırf kapı süsümü ? bide bebek şekeri gibi bişey veriliyordu o paket seçmeyince yok mu ?

canım kapı susu vardı ve odada bi kac yerde balon asılıydı, bebek sekeri hizmete dahil degil biz kendimiz almıstık hayırlı dogulmar:)

yaşamadığım için bilemem ama duyduguma göre söyleyebilirim etkilenme kimsedende en son kararı da kendin ver..bence her doğumun kendine göre zorluğu var doktord abana bunu söyledi kendini sen hazırlayacaksın dedi..muayane bile olamıyosan normal dogum zor dedi..ama ameliyatta zor bi olay sonrasıda daha zor dedi.
tanıdıklarımdan epidural alıp herseyi hissettiğini söyleyen insanlarda var.

Bunları hulusi beymi söyledi canım biz daha hiç doğumla ilgili konuşmadık normal doğumdan yana demi hulusi bey?

canım benim bebegim beklenen gunden iki gun once dogdu, devamlı gidiyoduk hastaneye ama hiç sancı ve acılma cıkmıyordu. dr um 42 e kadar bekleyebilirz diyordu ki gece suyum geldi, hastaneye gittik iyi ilgilendiler ama sabaha kadar tabiki dr gelmedi bizi yatacagımız odaya aldılar dogum anına kadar ordaydık, sabah altıya kadar cok fazla sancım olmadı acılmada 2 cm filandı sonra sancılar basladı saat 10a dogru 3 cm ye ulastı ama ben dayanadım sancılara.hiç epidural istemiyodm mecbur kaldım, acılma az oldugu için suni sancı da vermediler o sırada
agrıyı cekeceksin epidural istemiyosan dedi dr. saat de veremem acılmanın tamamlanması için dedi, bir de epidural 4 cm acıklık varken vuruluyor daha fazla acıklıga ulasmıssa vurmuyorlar iyice dusun senin için suan vurabilriz dedi . ben yine istemedim 1 saat daha dayandım saat 11 de dr u cagırdım epidurali verdiler ve onunla birlikte suni sancıyı da verdiler. epidural vurulduktan 10 dk sonra sancıları hissetmedim cok guzeldi neredeyse uyuyacaktım :) nst ye baktıgımızda sancılar 120 i gosteriyodu ama ben hissetmiyordum, 45 dk a falan oyle rahatca yattım sonra sancıları hissetmeye basladım hemsireler ve dr geldi acıklık 9 cm olmus dogumhaneye gectik,dogum esnasında agrı hissettim ama cok da fazla bi agrı deildi sabahkilere göre:)

canımm imkanın varsa hiiiiiiiiiiiiiççççççççç dusunme bende keske dr ilk dediği zaman vurulsaydım da fazladan agrı cekmeseydim diyorum. dogum zaten 10 dk a surdu yarım saat içerde kaldık dikişler filan içini dikişleri de hissetmedim rahattı ama yorucuydu tabiki.ben de bir yan etkisi olmadı bacaklarımı filan hep hissettim bas agrısı da olmadı cok sukur

ilk dogumun mu? ilk dogumlar uzun suruyor

Maşallah yaa Allah analı bablı büyütsün öncelikle kurtulmuşsun inşallah bizlerde senin gibi kolay doğumlar yaparız normal olmasını çok istiyorum ama epidural konusundada özlem arkadaş gibi kararsızdım ıkınamıyormuşsun ve vakumla almak zorunda kalıyolarmış diye duydum bu korkutu ama dediğin gibi bi vakti varsa neden olmasın sağol canım paylaştığın için..

Bunları hulusi beymi söyledi canım biz daha hiç doğumla ilgili konuşmadık normal doğumdan yana demi hulusi bey?

Maşallah yaa Allah analı bablı büyütsün öncelikle kurtulmuşsun inşallah bizlerde senin gibi kolay doğumlar yaparız normal olmasını çok istiyorum ama epidural konusundada özlem arkadaş gibi kararsızdım ıkınamıyormuşsun ve vakumla almak zorunda kalıyolarmış diye duydum bu korkutu ama dediğin gibi bi vakti varsa neden olmasın sağol canım paylaştığın için..

canım ben de olmadı ama arkadasımda vakumla aldılar baska hastanedeydi o, benim gerek kalmadı ama ilk ıkınmalarda olmadı 5-6 yı buldu. yukarıdan da bastırdı hemsireler. annem diyor ki onda oyle bastırma filan olmamaıs sanırım epiduralden oturu. sen bilirsin tatlım bu cerrahi bi iş her yonu var dezavantajı avantajı da:)

canım ben de olmadı ama arkadasımda vakumla aldılar baska hastanedeydi o, benim gerek kalmadı ama ilk ıkınmalarda olmadı 5-6 yı buldu. yukarıdan da bastırdı hemsireler. annem diyor ki onda oyle bastırma filan olmamaıs sanırım epiduralden oturu. sen bilirsin tatlım bu cerrahi bi iş her yonu var dezavantajı avantajı da:)

Sağolasın canım doğru söylüyorsun sen kurtuldun darısı başımıza ben hemen sezeryana alırlar diye korkuyorum o yüzden evde dayanabildiğim kadar dayanayım biraz diyorum hemen doğurcak değilim ya tabi bunu şimdi böyle söylüyorumda o zaman paniklemem inşaallah:KK1:

X