Acıbadem'de doğum ücretlerine ağustos 15'te zam geliyormuş. Normalde Ocak ayında yapıyorlardı zammı ama yönetmelik mi ne değişmiş 500 ila 1000 lira arasında bi zam gelecekmiş ücretlere arkadaşlar.
Ben acıbademde Özlem hanıma gidiyordum ama bu durumda hastane değiştirmeyi düşünebilirim. Bana önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı?
Ümit hastanesinin şartları ve cihazları nasıl? Hem Acıbadem'e hemde Ümit hastanesine gitmiş biri kıyaslayabilir mi?[/QUOT
canm ben ilk ümit hastanesine gttim tanser beye banada çok önermişlerdi. ama gittiğime gitceğime pişman oldum. adam yüzümüze bile bakmadı. ezbere şunu şöyle yap bunu böyle yap dedi geçti. ilk bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen beni sık sık takip etmesi gerekirken 1 ay sonraya randevu verdi.adam paraya doymuş resmen artık çok değişmiş. ve ben tabi oradan arkama bile bakmadan uzaklaştım. bide bence oranın devlet hastanesinden hiç bi farkı yok. koridorları bile insan kaynıyo.
bu arada tatlım acıbademe gidiyomuşsun. doğum zaten 2000 tlye patlayacaktı. şimdi gelecek 500-1000 zam için mi vazgeçeceksin.zaten başımıza gelen gelmiş:) ben Ahmet Cantuğ Çalışkana gidiyorum ve aşırı memnunum. herkese tavsiye ederim. değil 2000, 5000 bile olsa ondan vazgeçmem. Doğum bi kadın için müthiş bi ayrıcalık ve olduğu gibi yaşanmalı bence:))