Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

arkadaşlar herkese merhaba ben de eskişehirliyim ve 3 haftalık hamileyim öğrenmek için medline a gittim ultrasonla baktı aslan kabukçuoğlu kan ve idrar sonucum yarın cıkacak ama hangi doktor ve hastane karar veremedim bayan doktor istiyorum ve doğum ücretleri ne kadar bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunnnn :KK43::KK49: ins sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

hulusi beye gidene kadar benimde bayan doktor takıntım vardı.ben bir ay önce hulusi beyde epidural normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım. epidural normal doğumuda her doktor beceremiyor vakum falan kullanmak zorunda kalıyorlar. ben hiç sancı çekmeden çok sağlıklı bir doğum yaptım. kesinlikle hulusi beyi tavsiye ediyorum. çok güven veren işini bilen bir doktor.

hmm yani epiduralin yapılma zamanına bağlı diyorsun. ıkınma hissede kaybolmuyorsa öyle olunca süper olur ne gerek var ağrı çekmeye hulusiye gidiyorum ben senin dr melihaydı dimi

bende hulusi beyde epidural normal doğum yaptım. kesinlikle tavsiye ediyorum canım.

hulusi beye gidene kadar benimde bayan doktor takıntım vardı.ben bir ay önce hulusi beyde epidural normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım. epidural normal doğumuda her doktor beceremiyor vakum falan kullanmak zorunda kalıyorlar. ben hiç sancı çekmeden çok sağlıklı bir doğum yaptım. kesinlikle hulusi beyi tavsiye ediyorum. çok güven veren işini bilen bir doktor.
bende hulusi beye gidiyorum cok memnunum inşallah senin geçirdiğin gibi bi dogum geçiririm ..böyle duydukça etraftan ne kadar dogru bi seçim yaptıgımı düşünüyorum umuarım benim dogumumda iyi olur

bende hulusi beye gidiyorum cok memnunum inşallah senin geçirdiğin gibi bi dogum geçiririm ..böyle duydukça etraftan ne kadar dogru bi seçim yaptıgımı düşünüyorum umuarım benim dogumumda iyi olur

kesinlikle doğru bir seçim :KK66: hulusi beyi bize turgay şener önermişti onun öğrencisiymiş hulusi hoca. doğumun ne zaman nasipse? sen hulusi hocaya güven canım. benim doğumum çok rahat oldu normal doğum yaptım ama hiç doğum sancısı çekmedim. sadece evde çektiğim sancı hastaneye gidene kadar:) Allah herkese böyle doğum nasip etsin.Hulusi hocanın doğuma kadar ve doğumdan sonrada ilgisi çok iyiydi. ben çok memnun kaldım. ayrıca ilgi de herşey demek değil.doktorluğunada kesinlikle güvenebilirsin.

kesinlikle doğru bir seçim :KK66: hulusi beyi bize turgay şener önermişti onun öğrencisiymiş hulusi hoca. doğumun ne zaman nasipse? sen hulusi hocaya güven canım. benim doğumum çok rahat oldu normal doğum yaptım ama hiç doğum sancısı çekmedim. sadece evde çektiğim sancı hastaneye gidene kadar:) Allah herkese böyle doğum nasip etsin.Hulusi hocanın doğuma kadar ve doğumdan sonrada ilgisi çok iyiydi. ben çok memnun kaldım. ayrıca ilgi de herşey demek değil.doktorluğunada kesinlikle güvenebilirsin.

evet oldukça güveniyorum ve çok memnunum bende herkese önerebilirim...
sende bebeğini hayırla büyüt inşallah

Son düzenleme:
evet oldukça güveniyorum ve çok memnunum bende herkese önerebilirim...
sende bebeğini hayırla büyüt inşallah

Teşekkür ederim. Sende sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.normal doğum yapacaksan epidurali kesinlikle düşün derim.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.eskişehire yeni taşındık ve benim ilk hamileliğim.acıbadem hastahanesinde Ahmet Cantuğ Çalışkan'a gidiyorum.şuan gayet memnunum bakalım 1 haftaya kadar 2li taramam var şimdilik iyiyz ama benden başka hastası olan var mı?:KK49:

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.eskişehire yeni taşındık ve benim ilk hamileliğim.acıbadem hastahanesinde Ahmet Cantuğ Çalışkan'a gidiyorum.şuan gayet memnunum bakalım 1 haftaya kadar 2li taramam var şimdilik iyiyz ama benden başka hastası olan var mı?:KK49:

hastanede bi iki kişeiyi gördüm hastası vardı nst falan girdiğimde.doktoruda d koridorda gördüm güleryüzlü birisine benziyo ama hiç bilgim yok

hastanede bi iki kişeiyi gördüm hastası vardı nst falan girdiğimde.doktoruda d koridorda gördüm güleryüzlü birisine benziyo ama hiç bilgim yok

çok sakin :) bende çok sakinim anlaştık bakalım kibar bi dr.boşuna doç.olmamıştır bu arada sen hangi dr.a gidiyordun

Son düzenleme:
merhaba kızlarr....detaylı ultrason çekilecekti dün benim...randevu saati bize 15.30 denip 15 yazıldığı için çektiremedik...hasan polatkandaki ümitte çekilecekti....150 lira idi...eşim istemiyor şimdi....medline 279,sakarya 250 lira fiyat söylüyor..onlara gidene kadar turgay şenere mi gitsek acaba...bir de halil çelik çıkıyor netten...kararsızım:26:sizlerin bildiği başka varsa yardımcı olurmusunuz

merhaba kızlarr....detaylı ultrason çekilecekti dün benim...randevu saati bize 15.30 denip 15 yazıldığı için çektiremedik...hasan polatkandaki ümitte çekilecekti....150 lira idi...eşim istemiyor şimdi....medline 279,sakarya 250 lira fiyat söylüyor..onlara gidene kadar turgay şenere mi gitsek acaba...bir de halil çelik çıkıyor netten...kararsızım:26:sizlerin bildiği başka varsa yardımcı olurmusunuz

ben doktorumun yönlendirmesiyle Turgay Şenere gitmiştim..170 vermiştik mayıs haziran civarı gitmiştik..içimde kalmasın dersen git ben gitim içimde kalmadı en azından problem varmı yokmu onu ögreniyosun . olumsuz durum olsa da dogum yapacaktım ama en azından için rahatlar..

ben doktorumun yönlendirmesiyle Turgay Şenere gitmiştim..170 vermiştik mayıs haziran civarı gitmiştik..içimde kalmasın dersen git ben gitim içimde kalmadı en azından problem varmı yokmu onu ögreniyosun . olumsuz durum olsa da dogum yapacaktım ama en azından için rahatlar..

evet canım hala 170 imiş...bu hafta yurtdışında mı neymiş...birdahaki haftaya aldım randevu.....bekleyeceğiz biraz artık...

Hulusi beydi doktorum epidural normal doğum yaptım 4.85 kg doğdu bebişim başka doktor olsa sezeryana alırdı belki sağolsun çok iyi bi doktor...

çok duydum hulusi bey'i eskişehrin yarısı ona gidiyor galiba kalabalık olmuyor mu beklemede sıkıntı yaşamıyor musunuz

ben hiç beklemede sıkıntı yaşamadım önceden randevumu alıyorum gider gitmez 5 10 dk içinde giriyorum..bi kere erken gitmiştim ameliyattaymış o zaman 30 dk bekledim onun dışında riskli durumlarım oldugunda da beni acil oldugum için hiç bekletmedi..ama randevu alırsan sıkıntı olmuyo zaten..ve gün geçtikçe seni tanıyo senle ilgili detayları hatırlıyo.

Merhaba. Ben de Acıbadem Hastanesi'nde Özlem Hanım'a gidiyorum. Memnunum diyebilirim, sadece çok kısık sesle konuşuyor, bazen ne dediğini bile anlamıyorum :) Özlem Hanım'a başladıktan sonra Cantuğ Bey'in iyi olduğunu söylemişlerdi ancak doktor değişikliği yapmak istemedim. Ama hala aklımın bir köşesinde :KK43:

merhaba sakarya hastanesine gidiyorum ben özlem koşar doktorum memnunum haftaya ayrıntılı olacak 150 istediler merakla onu bekliyorum şimdi

X