Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

Sağolasın canım doğru söylüyorsun sen kurtuldun darısı başımıza ben hemen sezeryana alırlar diye korkuyorum o yüzden evde dayanabildiğim kadar dayanayım biraz diyorum hemen doğurcak değilim ya tabi bunu şimdi böyle söylüyorumda o zaman paniklemem inşaallah:KK1:

csnım sen istemedşgşn surece almıyorlar sezaryana, ustelik ben epiduralden pnce sezaryan ıstıyorum diye seslenmeme ragmen hiç önemsemediler :)

Allah yardımcın olsun sag salim kurtulun inş:) daha cok var dusunme simdiden yoksa son ay gecmek bilmiyor:KK52:

evet nisanbu ben hulusi beye sordum normal dogumdan cok korkan bir ibunu yapabilrimi diye..tamamen kendimizi hazırlamamızla ilgiili bişey oldugunu söyledii..yapamassın demiyor ama sezeryanında normalinde kendine göre zor yanları oldugunu ama normalin en iyisi oldugunu söyledi.

normal epidurali bi çok kişi övüyo ama nisanbu..ben o şekilde istiyorum ama kısmet tabi...

görümcem baska bi yerde epidural sezeryan oldu ama o hissetiğini söyledi herşeyi..

normal epidurali bi çok kişi övüyo ama nisanbu..ben o şekilde istiyorum ama kısmet tabi...

görümcem baska bi yerde epidural sezeryan oldu ama o hissetiğini söyledi herşeyi..

Sağolasın canım artık bekleyip görücez :KK1: zaman ne göstericek bende sana masalberranın anlattığı gibi kolay bir doğum hikayesi anlatırım inşaallah :KK16:

canım ben de olmadı ama arkadasımda vakumla aldılar baska hastanedeydi o, benim gerek kalmadı ama ilk ıkınmalarda olmadı 5-6 yı buldu. yukarıdan da bastırdı hemsireler. annem diyor ki onda oyle bastırma filan olmamaıs sanırım epiduralden oturu. sen bilirsin tatlım bu cerrahi bi iş her yonu var dezavantajı avantajı da:)

canım merhaba öncelikle.. ben de hamileliğimin 12.haftasından beri sakarya hastanesi safiye ergin e gidiyordum.. ama kadının soğuk ve ukala tavırlarından dolayı kadına olan güvenimi kaybettim ve kimseye de gitmesini tavsiye etmiyorum.. doktor değiştirmeye karar verdim.. malum 32. haftadayım az kaldı sayılır bir an önce bir doktor bulmam lazım.. eskişehire 1saat 10 dk lık bir mesafede bir ilçede oturuyorum oyüzden doğumu eskişehirde düşünüyorum.. bayan doktor istiyorum... sen meliha hanımda doğum yaptığını yazmışsın lütfen bana biraz bilgi verebilir misin nasıl bir doktor.. ben doktor konusunda aynı stresi bir daha yaşamak istemiyorum.. istediğim merak ettiğim şeyi çekinmeden sormak istiyorum, doktoru istediğim zaman arayabilmek istiyorum ve bana doğumuma geleceğine dair güvence versin, güleryüzlü anlayışlı olsun beni rahatlasın moral versin istiyorum.. her hamile gibi... bana önerir misin bu doktoru ona göre karar vereceğim..

canım merhaba öncelikle.. ben de hamileliğimin 12.haftasından beri sakarya hastanesi safiye ergin e gidiyordum.. ama kadının soğuk ve ukala tavırlarından dolayı kadına olan güvenimi kaybettim ve kimseye de gitmesini tavsiye etmiyorum.. doktor değiştirmeye karar verdim.. malum 32. haftadayım az kaldı sayılır bir an önce bir doktor bulmam lazım.. eskişehire 1saat 10 dk lık bir mesafede bir ilçede oturuyorum oyüzden doğumu eskişehirde düşünüyorum.. bayan doktor istiyorum... sen meliha hanımda doğum yaptığını yazmışsın lütfen bana biraz bilgi verebilir misin nasıl bir doktor.. ben doktor konusunda aynı stresi bir daha yaşamak istemiyorum.. istediğim merak ettiğim şeyi çekinmeden sormak istiyorum, doktoru istediğim zaman arayabilmek istiyorum ve bana doğumuma geleceğine dair güvence versin, güleryüzlü anlayışlı olsun beni rahatlasın moral versin istiyorum.. her hamile gibi... bana önerir misin bu doktoru ona göre karar vereceğim..

merhaba allah sağlıklı doğum nasip etsin.benim bir arkadaşım nisanda meliha hanımda doğumunu yaptı.herhangi bir sıkıntı yaşamadı çok şükür.epidural sezeryan oldu 2500 tl ödediler.şen şakrak birisi.ama önemli olan frekans tabi birimizin sevdiği doktoru diğerimiz sevmiyor.hakkında hayırlısı olsun

merhaba allah sağlıklı doğum nasip etsin.benim bir arkadaşım nisanda meliha hanımda doğumunu yaptı.herhangi bir sıkıntı yaşamadı çok şükür.epidural sezeryan oldu 2500 tl ödediler.şen şakrak birisi.ama önemli olan frekans tabi birimizin sevdiği doktoru diğerimiz sevmiyor.hakkında hayırlısı olsun

çok doğru söylüyosun.. ben safiye ergin'e de 3-4 kişinin tavsiyesiyle gitmiştim ama ne bir güleryüz gördüm ne de sıcak bir tavır.. halbuki tavsiye edenler öve öve bitirememişti.. hatta ilk zamanlar hayret ediyordum tekrar tekrar soruyordum gerçekten size böyle miydi bana böyle böyle davranıyor diyordum onlar da şaşırıyolardı... bu doktorlar bir türlü frekanslarımız tutmadı dediğin gibi...

dua ediyorum rabbim gönlüme göre bir doktor nasip etsin diye doktorlardan yana hiç şansım gülmedi ne yazıkki :KK43:

çok doğru söylüyosun.. ben safiye ergin'e de 3-4 kişinin tavsiyesiyle gitmiştim ama ne bir güleryüz gördüm ne de sıcak bir tavır.. halbuki tavsiye edenler öve öve bitirememişti.. hatta ilk zamanlar hayret ediyordum tekrar tekrar soruyordum gerçekten size böyle miydi bana böyle böyle davranıyor diyordum onlar da şaşırıyolardı... bu doktorlar bir türlü frekanslarımız tutmadı dediğin gibi...

dua ediyorum rabbim gönlüme göre bir doktor nasip etsin diye doktorlardan yana hiç şansım gülmedi ne yazıkki :KK43:

inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun.illa ki bayan doktor mu istiyorsun canım?

Kızlar, yarın sabah bebeğime kavuşacağım inşallah, benim için dua eder misiniz? Çok heyecanlıyım, off :))

canım benim bebegim beklenen gunden iki gun once dogdu, devamlı gidiyoduk hastaneye ama hiç sancı ve acılma cıkmıyordu. dr um 42 e kadar bekleyebilirz diyordu ki gece suyum geldi, hastaneye gittik iyi ilgilendiler ama sabaha kadar tabiki dr gelmedi bizi yatacagımız odaya aldılar dogum anına kadar ordaydık, sabah altıya kadar cok fazla sancım olmadı acılmada 2 cm filandı sonra sancılar basladı saat 10a dogru 3 cm ye ulastı ama ben dayanadım sancılara.hiç epidural istemiyodm mecbur kaldım, acılma az oldugu için suni sancı da vermediler o sırada
agrıyı cekeceksin epidural istemiyosan dedi dr. saat de veremem acılmanın tamamlanması için dedi, bir de epidural 4 cm acıklık varken vuruluyor daha fazla acıklıga ulasmıssa vurmuyorlar iyice dusun senin için suan vurabilriz dedi . ben yine istemedim 1 saat daha dayandım saat 11 de dr u cagırdım epidurali verdiler ve onunla birlikte suni sancıyı da verdiler. epidural vurulduktan 10 dk sonra sancıları hissetmedim cok guzeldi neredeyse uyuyacaktım :) nst ye baktıgımızda sancılar 120 i gosteriyodu ama ben hissetmiyordum, 45 dk a falan oyle rahatca yattım sonra sancıları hissetmeye basladım hemsireler ve dr geldi acıklık 9 cm olmus dogumhaneye gectik,dogum esnasında agrı hissettim ama cok da fazla bi agrı deildi sabahkilere göre:)

canımm imkanın varsa hiiiiiiiiiiiiiççççççççç dusunme bende keske dr ilk dediği zaman vurulsaydım da fazladan agrı cekmeseydim diyorum. dogum zaten 10 dk a surdu yarım saat içerde kaldık dikişler filan içini dikişleri de hissetmedim rahattı ama yorucuydu tabiki.ben de bir yan etkisi olmadı bacaklarımı filan hep hissettim bas agrısı da olmadı cok sukur

ilk dogumun mu? ilk dogumlar uzun suruyor

Canım merhaba bende Meliha Hanım'a gidiyorum ve yakın zamanda doğumum var inşaallah sana bi kaç şey soracaktım standart paket seçtiğini söylemişsin bende öyle düşünüyorum da bebek için veya bizim için neler götürmek gerekir sence orda ne veriyorlar. Birde duş alınabiliyor mu ona göre havlu filan almalı mı.

merhaba arkadaşlar ben henüz üç aylık hamileyim doktorum ümit hastanesinde gülbin erol.şimdiden çok endişeliyim allahım hepimize kolay doğumlar versin hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeğimizi inşallah..

Mrb Arkadaşlar Bizde bebek düşünmeye basladık
Hamilelik öncesi genel kontrol için ve hamile kalırsan o süre için doktor arıyorum
Acı badem Hulisi bey aklıma yattı
Ama insanlardan sunu duyuyorum sezeryancı doktorlar oluyormu
uygunsuz bir durumda sezeryan oluna bilir ama öncelikli bi sıkıntı yoksa normal tercih eden bi doktor istiyorum
Hulisi bey normal dogumu tercig eden bi doktormudur
Herkese cok tesekkürler. :emir_bebek:

Hamilelik öncesi genel kontrol için ve hamile kalırsan o süre için doktor arıyorum
uygunsuz bir durumda sezeryan oluna bilir ama öncelikli bi sıkıntı yoksa normal tercih eden bi doktor istiyorum

Canım oncelikle hayırlısı olsun herşeyin. ..sağlıkla, kolaylikla dileğine kavuş inş :KK66: benim doktorum hulusi beydi cok memnundum tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum zaten..2012 nisan annesiydim normal doğum yaptım.. doğum oncesi, dogum sırası ve dogum sonrası gayet guzel ilgilendi doktorum sağolsun. Merak ettiğin bişey olursa dorabilirsin :KK66:

merhaba arkadaşlar ben henüz üç aylık hamileyim doktorum ümit hastanesinde gülbin erol.şimdiden çok endişeliyim allahım hepimize kolay doğumlar versin hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeğimizi inşallah..

canım benim drumda gülbin erol ümit hastanesinde ben 6 aydır gidiyorum memnunum açıkcası bi sorun yaşamaıdm sen memnun muusn ondan ( bu arada arkadaşlar bu arkadaşımın hesabı )

Benimde doktorum hulusi bey bende çok memnunum sağolsun ve benim doğuma az kaldı normal doğum taraftarı olduğunu söyledi inşallah bende normal doğururum:KK49:bende tavsiye ederim yani

Canım oncelikle hayırlısı olsun herşeyin. ..sağlıkla, kolaylikla dileğine kavuş inş :KK66: benim doktorum hulusi beydi cok memnundum tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum zaten..2012 nisan annesiydim normal doğum yaptım.. doğum oncesi, dogum sırası ve dogum sonrası gayet guzel ilgilendi doktorum sağolsun. Merak ettiğin bişey olursa dorabilirsin :KK66:

O zaman ben sorayım :) Epidural aldın mı sen o konuda çok kararsızım :KK31:

Benimde doktorum hulusi bey bende çok memnunum sağolsun ve benim doğuma az kaldı normal doğum taraftarı olduğunu söyledi inşallah bende normal doğururum:KK49:bende tavsiye ederim yani

Çok tesekkürederim İnsallah Normal dogum olur cumartesi gününe ilk randevumu aldım suan hamile degilim Genek kontrol için gidiyorum İnsallah Hayırlızamanda allah bizede bebek nasip eder :emir_bebek:

Çok Teşekkür ederim Fikirlerinizi benimle paylaştıgınız için
Hulisi beye karar verdim cumartesiye randevu aldım Suan hamile değilim Genel kont için gidiyorum Ama İnsallah Hayırlı zamanda Allah bize de nasip eder

Bende Hulusi beye gdiyorum bşından beri hamile olmadan önce gitiğim doktorlara göre çok çok çok memnunum..bi kere hastasıyla cok iyi ilgileniyo ve unutmuyo senle ilgili şeyleri.

srbkl epidural normalmi oldun oksa normalmi sadece bize fikir ver nasıl ne oluo :) neler yaptın biraz analtsan..

nisanbu seninde dogum yaklasıyo az kaldı :) bende her geçen gün cok cabuk geçiyo gibi geliyo artık inşallah rahat saglıklı dogumlar yaparız..sendende dogum sonrasında bebeginden arta kalan zamanda gel bana anlat lütfen neler yaşadıgını :)

X