şekercim benim senin haberin yok sen o sıra doğum yapmıştın benim açılmam oldu 3 hafta önce 1 cm hastaneye yattım çıktım ondan korktum ağrılardan ama sanırım belimden vuruyo tam ayırt edemiyorum böyle bacaklarım uyuşuyo adet sancısı gibi senin nasıldı sancılar?
cnm ben müthiş bir baskı hissettim kasıklarımda
önce belim ağrıyordu ama yorgunluktandır dedim
sonra kasıklarımda adet ağrısından daha şiddetli ağrı başladı
nişan geldi
sabahına suyum geldi
ağrılar sıklaştı dakika tutamaz oldum
he bide ıkınma hissi de gelmeye başlamıştı ki bu doğumun 2.evresine işaret ediyor:)
öncesinde kasılmalarımı ölçtüm yarım saat baktım 5 dk da bir kasılıyordum (3 gün önce)
sonra bakmadım:)
açılma olcak zaten cnm benim bir de karnımın alt kısmında ağrı vardı son bir hafta
meğer o çatı açılması ile ilgiliymiş yani özellikle yataktan kalkarken otururken karnımın altındaki kemikte bir ağrı oluyordu çatı genişlediği için oluyormuş o ağrı
korkma bence yavaş yavaş açılcak birden açılmaz ki
benm bacaklarım uyuşmadı ama herkste farklı da olabilir
bide ben bi yerde okumuştum bu ağrılardan başka doğuma yakın müthiş bir enerji olurmuş anne adayları bu enerjiyi iş yapmak için harcarmış bu enerjiyi aslında doğuma saklamak gerekiyormuş bende o hafta sonu baya iş yaptım doğumdan bi gün önce filan hep ayaktaydım
son günlerde bacak bacak üstüne atamıyordum
bir de ishal olmuştum vücut kendini temizliyormuş ishalle
sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur içimi rahatlattın.bu aralar çok kötüyüm ağır bir şekilde soğuk algınlığı geçiriyorum öksürüğüm çok fazla derinden öksürüyorum umarım bebişimi etkilemez.dün gece ateşim 38e çıktı sabahattin beyi aradım sağolsun yardımcı oldu 38i geçerse acile git hemen dedi onun dışında bol bol c vitamini al dedi.evdeyim dinleniyorum bi atlatsaydım inşallah. :gitme:
cnm yüksek ateşe dikkat et tehlikeli olabiliyor
sna bi tavsiye limonlu ıhlamur iç
bide annemin tarifi; ben hamileyken içmiştim
kabuğuyla elma portakal ve limonu koy kaynat içine tarçın ve bal da kat süzüp ılıkken iç boğaza çok ii geliyor aslında bol bol yat uyu başka ilacı da yok
geçmiş olsun