- 25 Eylül 2009
- 457
- 7
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gökçe canım hayırlı olsun ne güzel kavuşuyorun bebişine,bizde o günleri görebilecekmiyiz acabs, günler geçecekmi:hulya:
evet doktordan döndüm, pazartesi gelecek inşallah oğluşum :)
ezgim dikiş olayını da sordum bu estetik dikişlere de yapıştırma diyenler oluyor ama asıl yapıştırma farklı birşey bir ara kullanıldı ama artık pek de tercih edilmiyor dedi....
canım biz de günleri saya saya geldik, inan geciyor, ama son 5 nasıl gecer onu bilemiyorum
kayradoruğum, canım bugün senin de kontrolün yok muydu? ne dedi doktorun???
evet doktordan döndüm, pazartesi gelecek inşallah oğluşum :)
ezgim dikiş olayını da sordum bu estetik dikişlere de yapıştırma diyenler oluyor ama asıl yapıştırma farklı birşey bir ara kullanıldı ama artık pek de tercih edilmiyor dedi....
canım bende gittim kontrole akşam geç saatteydi kontrolüm valla bizim oğlan doğum kanalına girmiş normal olur dedi doktorum bişi çıkmazsa ayın 15ine kadar doğurmazsan kontrole gel dedi inşallah o kadar uzamaz diye düşünüyorum bi an önce gelsiin istiyorum 38+1 olduk bugün.. bu hafta içinde doğsa ne güzel olur
canım bende gittim kontrole akşam geç saatteydi kontrolüm valla bizim oğlan doğum kanalına girmiş normal olur dedi doktorum bişi çıkmazsa ayın 15ine kadar doğurmazsan kontrole gel dedi inşallah o kadar uzamaz diye düşünüyorum bi an önce gelsiin istiyorum 38+1 olduk bugün.. bu hafta içinde doğsa ne güzel olur
canım seniin de az kalmış Alllah gönlüne göre versin hayırlısıyla doğsun.
ne güzel inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. darısı bize. ikili test için kanıda aynı gün verdim, ultrsonada arka arkaya girdim. ben amniyosentez konusunda kararsızım ama eşim çok istiyor. artık düşünmek istemiyorum. turgay beyi duymuştum. heralde bu sefer ona gideceğiz bizde. sana bol şanslar, allah yardımcın olsun. bebeğin hakkında bilgi vermeye devam edersen çok sevinirim.
ense kalınlığı maalesef doktor ölçümlerine göre değişen birşey...hem o yüzden hem de testin yapıldığı haftaya göre değişiyor sonuç. yani testi 11. haftada yaptırmanla 14. haftada yaptırman arasında fark var, çünkü ense kalınlığı değişiyor... ben amniyosentez yaptırmadım, bu ilk bebeğim ve sonuç kötü çıkarsa aldırmaya cesaret edemem diye düşündüm... ama amniyosentez ve benzeri riskli islemler için turgay bey önerilir eskişehirde... buarada 38. haftam bitmek üzere pazartesi sezeryana giriyorum inşallah :) eminim senin bebeğin, senin de dediğin gibi gayet sağlıklıdır:)