Eskişehirli hamişler tanışalım mı?

gökçeye katılıyorum dnzece benim bi sorunum olmuştu doktorum turgay beye yolladı baya inceledi 180 ytl ödedim prof olduğu için haberin olsun:) kızamıkçık aşısı neden oldun canım sen?

hiç parasında değilim walla. şimdiden iki hastaneden birden randevu aldım zaten. şu an hiçbirşey gözümüz görmüyor zaten. yeterki iyi ve doğru sonuçlar alalım birilerinden. temmuz ağustos ayında sağlık bakanlığının aşı kampanyası vardı. sağlık ocağında yapıverdiler. bir süredir bunu araştırıyoruz. meğer adamlar ellerindeki aşıları bitirmek için yapmışlar. umarım birşey olmamıştır bebeğime. yatıp kalkıp dua ediyorum walla.

gökçeye katılıyorum dnzece benim bi sorunum olmuştu doktorum turgay beye yolladı baya inceledi 180 ytl ödedim prof olduğu için haberin olsun:) kızamıkçık aşısı neden oldun canım sen?

hiç parasında değilim walla. şimdiden iki hastaneden birden randevu aldım zaten. şu an hiçbirşey gözümüz görmüyor zaten. yeterki iyi ve doğru sonuçlar alalım birilerinden. temmuz ağustos ayında sağlık bakanlığının aşı kampanyası vardı. sağlık ocağında yapıverdiler. bir süredir bunu araştırıyoruz. meğer adamlar ellerindeki aşıları bitirmek için yapmışlar. umarım birşey olmamıştır bebeğime. yatıp kalkıp dua ediyorum walla.

cidii misin ya inanmıyorum bu sağlık bakanına güvenilmeyeceğini bi kez daha anladım :eek:klava: canım ben böyle bişey duydum sanki ve düşüğe faln sebep olduğunu duydum sen atlatmışsın inş.başka bi soruna sebep olmuyordur içini ferah tut canım allah korumuştur meleğini inş.

arkadaslar bu donemde iki kat daha dikkatli olmamiz gerekiyor maalesef bazi politikalar sagliktan once geliyor, arkadasimin ablasi hemsire ve domuz gribi asisi vurmuslar (hamile değil, kronik hastalığı ya da alerjisi de yok) ama bisi olmus iste gunlerce hastanede kaldi felc oluyormus nerdeyse ama haberlere falan yansimadi. o yuzden biz bi sekilde kendimizi korumaliyiz :sinifsinif:

merhaba kızlar, bugün doktora gittim, kasılmalarım baslamıs, yataktan cıkma dedi doktorum, bayramı bari atlatsaydık...

gökceb inş cnm dilediğin gibi olur benm kasılmalarım ct fazlalaşmıştı ben çarş doğum yaptım:) bayramı atlatabilirsin umarım

ayyyy korkuyorum... gerci sebahattin bey bayramda eskişehrdeyim ararsın gelirim dedi ama yine de bayram gecse... 2900 grmıs henüz bebişim, biras daha kilo alsaydı bari:emir_bebek:

gokceb; hadi hayırlısı canımm.. Bak doktorun bayramda burdayım demiş hem mübarek günde doğsa ne güzel olur. Neden sıkıyorsun kendini gelecekse gelecek çaresi yok. Artık size bayram ziyaretine hastaneye gelirler:) Allah hayırlı doğum nasip etsin ınşallah...

slm arkadaslar.bende es es liyim ve hamileyim.hemsolarimi burada görmek ne güzel.opuyorumnanaktan

gokceb; hadi hayırlısı canımm.. Bak doktorun bayramda burdayım demiş hem mübarek günde doğsa ne güzel olur. Neden sıkıyorsun kendini gelecekse gelecek çaresi yok. Artık size bayram ziyaretine hastaneye gelirler:) Allah hayırlı doğum nasip etsin İnşallah...

canım annemler istanbulda ve kurban telaşı falan var gecsin istedim, cok sükür atlattık :) artık istediği zaman gelebilir kuzum emir_bebek:
gerci hala biraz korkuyorum ama akannehir

herkese iyi bayramlar kızlar ben daha doğurmadım çok şükür:)36.haftamdayım tehlike geçiyor sanırım bu hafta da geçerse rahatlıcam ağrılarım çok fena ama belimden vuruyo kasıklarımda yok alt taraftan zonkluyo çok fena salı günü muayeneye gidicem hapı keser mi bilmiyorum bendeki gelişmeler bunlar şimdilik.....

herkese iyi bayramlar kızlar ben daha doğurmadım çok şükür:)36.haftamdayım tehlike geçiyor sanırım bu hafta da geçerse rahatlıcam ağrılarım çok fena ama belimden vuruyo kasıklarımda yok alt taraftan zonkluyo çok fena salı günü muayeneye gidicem hapı keser mi bilmiyorum bendeki gelişmeler bunlar şimdilik.....

sana da iyi bayramlar canım.dikkat et sen de kendine az kalmış bebişinin gelmesine.inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.

canım annemler istanbulda ve kurban telaşı falan var gecsin istedim, cok sükür atlattık :) artık istediği zaman gelebilir kuzum emir_bebek:
gerci hala biraz korkuyorum ama akannehir

doğru söylüyorsun o telşata bebekte olsa nasıl yetişecekler herkes panik olurdu, sen yalnız kalırdın ama bak bayram geçti sayılır artık. Hayırlısıyla doğumunda güzel geçer, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Haberlerini bekliyoruz hatta ziyarete de geliriz.:)

merhaba kızlar... bayramın son gününe geldik içim rahatladı :) slvmsstr benim senin gibi ağrılarım yok ama dr. nstye bakıp kasılmalar baslamıs diyerek verdi ilacı ama o ilaç (pre-par) beni çok fena yapıo, 3 saatte bir yarım tane içiyorum ama elim ayagım titriyor, dizlerimin bağı çözüldü derler ya aynen öyle oluyor... sana da böyle birşey oluyor mu?
ezgim yine unuttum sormayı.. ama yarın gidiyorum kontrole sorucam inşallah :) sanırım bu da son kontrolüm olur, inşallah Mertalim sağlıkla gelir :nazar:
dejavu_one iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah herkes sağlıcakla alır bebişlerini kucağına :emir_bebek:

merhaba kızlar... bayramın son gününe geldik içim rahatladı :) slvmsstr benim senin gibi ağrılarım yok ama dr. nstye bakıp kasılmalar baslamıs diyerek verdi ilacı ama o ilaç (pre-par) beni çok fena yapıo, 3 saatte bir yarım tane içiyorum ama elim ayagım titriyor, dizlerimin bağı çözüldü derler ya aynen öyle oluyor... sana da böyle birşey oluyor mu?
ezgim yine unuttum sormayı.. ama yarın gidiyorum kontrole sorucam inşallah :) sanırım bu da son kontrolüm olur, inşallah Mertalim sağlıkla gelir :nazar:
dejavu_one iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah herkes sağlıcakla alır bebişlerini kucağına :emir_bebek:

canım bende 1 hafta hastanede yattım arife günü çıktım o yüzden giremedim nete(kasılmalar yüzünden) banada pre-parın serumunu uyguladılar emin ol hap onun yanında solda sıfır kalır en düşükte bile kalbimi ağzımda hissediyodum resmen öle feci oluyodum 1 günde hap kullandım pek bişi farketmedim 37, haftanın içine girdiğim için bıraktırdı doktorum artık doğurabilirsin deyip taburcu etti ama benimde yarın kontrolüm var bakalım başka ne dicek sen ne zaman doğuruyosun sezaryandı dimi senin gün belirledinizmi? hayırlı doğumlar diliyorum canım....:nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım....
ay ilacı beni fena yapmısken serumunu düşünemiyorum:KK43: ben de çarşamba 39'a gireceğim sanırım bu hafta alır bebişi, yarın doktor kontrolüm var gerci pek anlamadım gel dedi ama aceba gel de bebişi alalım mı demek istedi kaydirigubbakcemile3
bu arada sezeryan olacak benimki de inşallah su ilacı keser bir an önce...

evet doktordan döndüm, pazartesi gelecek inşallah oğluşum :) :nazar:
ezgim dikiş olayını da sordum bu estetik dikişlere de yapıştırma diyenler oluyor ama asıl yapıştırma farklı birşey bir ara kullanıldı ama artık pek de tercih edilmiyor dedi....

gökçe canım hayırlı olsun ne güzel kavuşuyorun bebişine,bizde o günleri görebilecekmiyiz acabs, günler geçecekmi:hulya:

X