Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görünmezse de çok panik olma bazı bebişler geç gösteriyorlar kendilerini, hep iyi düşün iyi olsun
ben pek birşey gecirmedim icimden ilk bebek oldugu için. ama babam ve eşim dışında herkes kız dedi oğluşuma kaydirigubbakcemile3
evet canım 38. haftaya girmiş olacağız inşallah :) Eymen bence cok güzel bir isim hem bu senin bebişin he de geç denenlere kaydirigubbakcemile5 bana da etraf Ali'den geçilmiyor diye takılıyorlar ama dinlemiyorum :) inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırız kucagımıza...
slvmsstr senin kaç gün kaldı doğuma ya da kaç hafta?? sen nerede doğum yapacaksın
bugün açıp baktım valize, annemler baska bi sehirde geldiğinde o hazırlamıştı sağolsun:) evet emzirme sütyeni ve göğüs pedi koymuş, ama eskişehirin soğuğunu düşünmemiş sanırım hırka falan yok :)
neyse onları da ben halledicem artık :ecrin_bebek:
benimki 2 ayrı küçük valiz oldu sığmadı çünkü 1 valize neler koydum yazayım canım;
bebeğe 2 tane hastane çıkışı (tek tek yazmıyorum zıbın falan hepsi içinde)
15 adet bez
ıslak mendil
bi ince bi kalın battaniye malum havalar soğuk
bi tane hırka üşümesin diye
bi tane yelek
kendime ; hasta bezi kalın ped
1 adet gecelik
1adet pijama
2 adet külot
2 adet atlet
2 adet kalın çorap(çok kan kaybedince üşürüz diye düşündüm)
2 adet patik
1adet yelek
1 adet hırka
1adet terlik
hastane çıkışında giymek için eşofman
kırmızı kurdela toka tarak vs
kolanya gelenlere dökmek için hemde steril olur malum domuz gribi
ben devlet hastanesinde doğuracağım için çatal kaşık bardak tuz vs
fotoğraf makinası
canım sende yazarmısın neler koyduğunu eksiklerim varsa bende ekleyeyim valize özellikle bebeğine neler koydun şampuan pişik kremi sence gereklimi koyayımmı?? :sm_cool: k.i.b cevabını bekliyorum
bide emzirme sütyeni bi işe yaramıyor kızlar
en iyisi atlet tarzı sütyenler
bide ben çok göğüs pedi lkullandım hala da kullanıyorum bolca alın bence
bide emzirme sütyeni bi işe yaramıyor kızlar
en iyisi atlet tarzı sütyenler
bide ben çok göğüs pedi lkullandım hala da kullanıyorum bolca alın bence
merhaba eskişehirdeki güzel anneler ve anne adayları hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alıp uzun hayırlı bir ömür geçirirsiniz melekleriniz ve eşinizle benim daha bebeğim yok olması için hangi dr a gideceğimi kestiremiyorum nezih erdöl ü duydunuzmu bi öneriniz varmı bana acaba kızlar şimdiden teşekkür ederim
canm evet çok sık giremiyorum emzirmekle uğraşıyorum:) süt canavarım sürekli emmek istiyor:)))ŞEKERCİK doğum yaptığın için sık giremiyorsun sanırım tavsiyelerin için teşekkürler.ya ben merak ediyorum doğumun nasıl oldu sabahattin bey de girdi mi doğuma?
canım teşekkür ederim senin yazdıklarınla valizimi tekrar düzenledim çok sağol allah oğluşuna uzun ömür versin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım ....
canm evet çok sık giremiyorum emzirmekle uğraşıyorum:) süt canavarım sürekli emmek istiyor:)))
doğum normal oldu epidural de almadım cnm, benm gece nişan geldi, sebahattin beyi aradım ağrın varmı dedi ama benim o an heyecandan ağrım filan uçtu gitti şu an yok dedim olursa beni mutlaka ara sabah da gel dedi ben gece boyu ağrı çektim ama dr u aramadım azdı ağrım çünkü ama sabah iyice şiddetlendi bide suyum geldi dru arama gereği görmeden direk hast.ye gittim dr hemen geldi muayene etti beni doğumhaneye aldılar dr da hemen hazırlanıp geldi iki ebe bir hastabkıcı (bayan) sebahattin bey vardı doğumda, sonra çocuk dr u da geldi, sebahttin bey çok yardımcı oldu sağolsun ben çok korkuyorum dedikçe korkma kızım bak az kaldı anne oluyosun dedi beni çok motive etti yoruldm dedim dinlendirdi, sürekli konuştu benle, güldük muhabbet ettik doğumum çok rahat oldu ebeler de çok iyiniyetli ve yardımssever davrandılar, ellerindn geleni de yaptılar, sonrasında da odamda da çok iyi davrandılar biz hast.de daha sonra sarılık nedeniyle bi daha yattık o zaman sebahattin bey bebeği ziyarete bile geldi nasılsınız dedi bu bile bence çok büyük bişey. sözün özü doğuma dr da giriyor, ama ben hast.ye son evrede yetişebildiğim için hngi aşamada girdiğini bilemiyorum bide yol gittik çünkü:)
sağol cnım darısı başınıza inş siz de kolayca kurtulursunuz ben 9 ay boyunca sürekli doğumum çok kolay olacak dedim motive ettim kendimi ve doğumum da bence kolay oldu gözümde büyütmedim normal olccak dedim son günlerde sezeryan de olsa kolay olcak dedim çünkü son anda bile değişiyor doğum şekli. siz de sürekli öyle düşünün
ben hala sürekli göğüs pedi tüketiyorum büyük bir hızla bolca alın pedlerden hijyen açısından da çok önemli her emzirmede değiştiriyorum ben
bebek de 2 saatte bir emiyor:)
canm evet çok sık giremiyorum emzirmekle uğraşıyorum:) süt canavarım sürekli emmek istiyor:)))
doğum normal oldu epidural de almadım cnm, benm gece nişan geldi, sebahattin beyi aradım ağrın varmı dedi ama benim o an heyecandan ağrım filan uçtu gitti şu an yok dedim olursa beni mutlaka ara sabah da gel dedi ben gece boyu ağrı çektim ama dr u aramadım azdı ağrım çünkü ama sabah iyice şiddetlendi bide suyum geldi dru arama gereği görmeden direk hast.ye gittim dr hemen geldi muayene etti beni doğumhaneye aldılar dr da hemen hazırlanıp geldi iki ebe bir hastabkıcı (bayan) sebahattin bey vardı doğumda, sonra çocuk dr u da geldi, sebahttin bey çok yardımcı oldu sağolsun ben çok korkuyorum dedikçe korkma kızım bak az kaldı anne oluyosun dedi beni çok motive etti yoruldm dedim dinlendirdi, sürekli konuştu benle, güldük muhabbet ettik doğumum çok rahat oldu ebeler de çok iyiniyetli ve yardımssever davrandılar, ellerindn geleni de yaptılar, sonrasında da odamda da çok iyi davrandılar biz hast.de daha sonra sarılık nedeniyle bi daha yattık o zaman sebahattin bey bebeği ziyarete bile geldi nasılsınız dedi bu bile bence çok büyük bişey. sözün özü doğuma dr da giriyor, ama ben hast.ye son evrede yetişebildiğim için hngi aşamada girdiğini bilemiyorum bide yol gittik çünkü:)
ay canım okurken ben heyecanlandım ne güzel geçmiş doğumun çok sevindim darısı başımıza.sebahattin beyi de bir kez daha tebrik ettim iyi ki onun hastasıyız.bu arada seni de cesaretin için kutluyorum normal doğum yapmışsın.keşke ben de öyle cesaretli olabilsem.bebişini de öp bizim için.