• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirli arkadaşlar nerelerdesiniz???

Arkadaşlar merhaba bende eskişehirliyim yaklaşık 9 yıldır il dışında yaşıyorum û yüzden eskişehirden baya uzak kaldım hafta sonu nisanım var ve kuaföre ihtiyacım var gittiğiniz önerebileceğiniz bir kuaför var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba bende eskişehirliyim yaklaşık 9 yıldır il dışında yaşıyorum û yüzden eskişehirden baya uzak kaldım hafta sonu nisanım var ve kuaföre ihtiyacım var gittiğiniz önerebileceğiniz bir kuaför var mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, ben 2 sene önce gelin saçımı ve makyajımı Espark-Mehmet Tatlı Kuaför'de yaptırmıştım, memnun da kaldım.

evet tatlım ogü tıp fakültesi üreme sağlığı merkezi, bir yıl olmadıysada bir yıl oldu deyiverirsin bir şey olmaz.
ben oraya gidiyorum ve inanki doktorundan hemşiresine,sekreterine,hizmetlisine orası apayrı bir bölüm, çok memnunum herkezden.:KK76::KK76:
merhaba bende ogü de hikmet hassa hocayla aşılama yaptıracağım süreci , kaçıncı günde ne işlem yapılıyor ? yazar mısın. teşekkürler

Back