• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirli arkadaşlar nerelerdesiniz???

Bence olabilir, nasıl bir kitap kulübü düşündünüz

Ben böyle bir fikri yurtdışındaki arkadaşlarımdan gördüm. Çok hoşuma gitti. Diyelim 4 kişiyiz, herkes 1 kişi daha getirebilir veya getirmeyebilir. Biraz kalabalık olunca ve insanlar birbirlerini tanımayınca daha iyi oluyormuş. Bir mekanda toplanılıyor. Veya evlerde toplanılıyor. Çay kahve kek eşlik ediyor veya mekanda ne yerseniz işte. Bir kitap belirleniyor. 15 günde veya ayda 1 toplanılıyor. Herkes o kitabı okumak zorunda, okumayana ufak tefek ceza var. Toplanıldığı zaman kitap hakkında bilgi alışverişi, altı çizilen paylaşılmak istenen vb şeyler fikir alışverişleri yapılıyor. Herkes eleştiriyor. Bu tür bir klüp hem kitap okumaya sevk ediyor, hem ortam oluyor, hem değişiklik, yeni kişiler tanıma, boş muhabbeti engelleme vb bir çok faydası var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben böyle bir fikri yurtdışındaki arkadaşlarımdan gördüm. Çok hoşuma gitti. Diyelim 4 kişiyiz, herkes 1 kişi daha getirebilir veya getirmeyebilir. Biraz kalabalık olunca ve insanlar birbirlerini tanımayınca daha iyi oluyormuş. Bir mekanda toplanılıyor. Veya evlerde toplanılıyor. Çay kahve kek eşlik ediyor veya mekanda ne yerseniz işte. Bir kitap belirleniyor. 15 günde veya ayda 1 toplanılıyor. Herkes o kitabı okumak zorunda, okumayana ufak tefek ceza var. Toplanıldığı zaman kitap hakkında bilgi alışverişi, altı çizilen paylaşılmak istenen vb şeyler fikir alışverişleri yapılıyor. Herkes eleştiriyor. Bu tür bir klüp hem kitap okumaya sevk ediyor, hem ortam oluyor, hem değişiklik, yeni kişiler tanıma, boş muhabbeti engelleme vb bir çok faydası var.

Buradaki arkadaşlar da katılırsa bence de güzel bir fikirmiş. İsterseniz topicde yazan diğer arkadaşlara da alıntı yaparak mesajı yazın ki görüp dönüş yapsınlar =)

Hayır yok, alıntı yapıp yazmadım çünkü, hemen işe koyuluyorum.

merhaba ben 1buçuk sene oldu alışmaya çalışıyorum siz nerden geldiniz

Merhaba, topikin ileriki sayfalarında yazmıştım, kitap kulübü gibi bişi kuralım diyorum. Ne dersiniz?---->>>

Diyelim 4 kişiyiz, herkes 1 kişi daha getirebilir veya getirmeyebilir. Biraz kalabalık olunca ve insanlar birbirlerini tanımayınca daha iyi oluyormuş. Bir mekanda toplanılıyor. Veya evlerde toplanılıyor. Çay kahve kek eşlik ediyor veya mekanda ne yerseniz işte. Bir kitap belirleniyor. 15 günde veya ayda 1 toplanılıyor. Herkes o kitabı okumak zorunda, okumayana ufak tefek ceza var. Toplanıldığı zaman kitap hakkında bilgi alışverişi, altı çizilen paylaşılmak istenen vb şeyler fikir alışverişleri yapılıyor. Herkes eleştiriyor. Bu tür bir klüp hem kitap okumaya sevk ediyor, hem ortam oluyor, hem değişiklik, yeni kişiler tanıma, boş muhabbeti engelleme vb bir çok faydası var.

Bende eskişehirliyim:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/Merhaba, topikin ileriki sayfalarında yazmıştım, kitap kulübü gibi bişi kuralım diyorum. Ne dersiniz?---->>>

Diyelim 4 kişiyiz, herkes 1 kişi daha getirebilir veya getirmeyebilir. Biraz kalabalık olunca ve insanlar birbirlerini tanımayınca daha iyi oluyormuş. Bir mekanda toplanılıyor. Veya evlerde toplanılıyor. Çay kahve kek eşlik ediyor veya mekanda ne yerseniz işte. Bir kitap belirleniyor. 15 günde veya ayda 1 toplanılıyor. Herkes o kitabı okumak zorunda, okumayana ufak tefek ceza var. Toplanıldığı zaman kitap hakkında bilgi alışverişi, altı çizilen paylaşılmak istenen vb şeyler fikir alışverişleri yapılıyor. Herkes eleştiriyor. Bu tür bir klüp hem kitap okumaya sevk ediyor, hem ortam oluyor, hem değişiklik, yeni kişiler tanıma, boş muhabbeti engelleme vb bir çok faydası var.

merhaba, topikin ileriki sayfalarında yazmıştım, kitap kulübü gibi bişi kuralım diyorum. Ne dersiniz?---->>>

diyelim 4 kişiyiz, herkes 1 kişi daha getirebilir veya getirmeyebilir. Biraz kalabalık olunca ve insanlar birbirlerini tanımayınca daha iyi oluyormuş. Bir mekanda toplanılıyor. Veya evlerde toplanılıyor. çay kahve kek eşlik ediyor veya mekanda ne yerseniz işte. Bir kitap belirleniyor. 15 günde veya ayda 1 toplanılıyor. Herkes o kitabı okumak zorunda, okumayana ufak tefek ceza var. Toplanıldığı zaman kitap hakkında bilgi alışverişi, altı çizilen paylaşılmak istenen vb şeyler fikir alışverişleri yapılıyor. Herkes eleştiriyor. Bu tür bir klüp hem kitap okumaya sevk ediyor, hem ortam oluyor, hem değişiklik, yeni kişiler tanıma, boş muhabbeti engelleme vb bir çok faydası var.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında çok çok güzel bir fikir ama benim şuan vaktim yok malesef 5 te işten çıkıyorum yemek falan derken dershaneye gidiyorum saat 10.30 gibi çıkıyrum ölü gibi oluyorum...gözlerim mahvoluyor çok isterdim çok eğlenceli bir etkinlik ama sanırım şuanlık benim katılabiliceğim birşey değil :(

sen de misafir olarak katılırsın :34:
evet o olur çünkü dediğim gibi bütün gün bilgisayar başındayım iş çıkışı dershane kitap okumaya hiç vaktim kalmıyor ama eylülden sonra inşallah etkinlik devam ederse başlarım sizle hemde benim için güzel olur

evet o olur çünkü dediğim gibi bütün gün bilgisayar başındayım iş çıkışı dershane kitap okumaya hiç vaktim kalmıyor ama eylülden sonra inşallah etkinlik devam ederse başlarım sizle hemde benim için güzel olur

Evet çok yoğunmuşsun kolay gelsin canım =) biz de bir kaç kişiden daha cevap bekliyoruz ona göre bişeyler yapıcaz bakalım inşallah

evet çok yoğunmuşsun kolay gelsin canım =) biz de bir kaç kişiden daha cevap bekliyoruz ona göre bişeyler yapıcaz bakalım inşallah

tamam canım bende misafir olarak katılabilirim aranıza bana da haber verin :)

Eskişehir'den selamlaaar,

kk yeni üye oldum, bir kaç gün oldu.. Eskişehir diye arama yaptırınca konuyu gördüm,koştum geldim aranıza :32:

Eskişehir'den selamlaaar,

kk yeni üye oldum, bir kaç gün oldu.. Eskişehir diye arama yaptırınca konuyu gördüm,koştum geldim aranıza :32:

Hoşgeldin:) eskisehirlimisin yoksa bizim gibi sonradan gelenlerden misin sende:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo sen artık eskişehirli sayılırsın 4 yıl olmuş :34: benim 6 ay oldu daha..hergün biraz daha alışıyorum ama yine de zaman alacak gibi görünüyor:44:

doğma büyüme İstanbul'da olduğum için buraya alışmam çok kolay oldu, koca şehir, İstanbul'un bir ilçesi kadar zaten :55:
bekar olsam burada yaşayamazdım belki, ama evli bir insan için yeterli eğlence var. Tek sıkıntı tüm ailemin İstanbul'da olması :19: Merkezde oturuyorum, sakarya caddesinde, duymuşsundur muhtemelen. Çarşıya,adalara,barlar sokağına heryere 5-10 dk :32:
sen nereden geldin? Eskişehir'de nerede oturuyorsun?

doğma büyüme İstanbul'da olduğum için buraya alışmam çok kolay oldu, koca şehir, İstanbul'un bir ilçesi kadar zaten :55:
bekar olsam burada yaşayamazdım belki, ama evli bir insan için yeterli eğlence var. Tek sıkıntı tüm ailemin İstanbul'da olması :19: Merkezde oturuyorum, sakarya caddesinde, duymuşsundur muhtemelen. Çarşıya,adalara,barlar sokağına heryere 5-10 dk :32:
sen nereden geldin? Eskişehir'de nerede oturuyorsun?

ben ankaradan geldim, eskişehir çok küçük yapacak şeyler sınırlı gibi geliyor, sen istanbuldan sonra iyi alışmışsın =) ailem ankarada bide 30 yıllık arkadaş çevrem de orada kaldı tabi =( şeker mahallesinde oturuyorum ben, yine merkeze yakın sayılır, işe gidip gelmek de sorun olmuyor. Eskişehirin en güzel yanı mesafelerin kısa olması sanırım:1:

ben ankaradan geldim, eskişehir çok küçük yapacak şeyler sınırlı gibi geliyor, sen istanbuldan sonra iyi alışmışsın =) ailem ankarada bide 30 yıllık arkadaş çevrem de orada kaldı tabi =( şeker mahallesinde oturuyorum ben, yine merkeze yakın sayılır, işe gidip gelmek de sorun olmuyor. Eskişehirin en güzel yanı mesafelerin kısa olması sanırım:1:

evet şeker mahallesi bize yakın operanın arka tarafı oluyor tahminimce, ben muhasebeciyim, işyerimde sakarya caddesinde, 6-7 dk sürüyor sabah gitmem, ama dönüşte arkadaşlarla yürüyünce 15-20 dk :) 32 yaşındayım, bu ara bebek telaşemiz var,çalışıyoruz :emir_bebek: yapacak şeyler sınırlı demişsin ama bence öyle değil, çok modern bir şehir burası, aradığın herşeyi bulabiliyorsun, ki deniz olmayan bir yerden gelmişsin muhakkak zamanla alışırsın :34: sen neden buradasın peki? iş gereği mi?

evet şeker mahallesi bize yakın operanın arka tarafı oluyor tahminimce, ben muhasebeciyim, işyerimde sakarya caddesinde, 6-7 dk sürüyor sabah gitmem, ama dönüşte arkadaşlarla yürüyünce 15-20 dk :) 32 yaşındayım, bu ara bebek telaşemiz var,çalışıyoruz :emir_bebek: yapacak şeyler sınırlı demişsin ama bence öyle değil, çok modern bir şehir burası, aradığın herşeyi bulabiliyorsun, ki deniz olmayan bir yerden gelmişsin muhakkak zamanla alışırsın :34: sen neden buradasın peki? iş gereği mi?

ben 2 yıllık evliyim eşim eskişehirli onun iş gereği burada olması gerekiyordu, geçen seneyi ankarada yaşayarak burada çalışarak geçirdi ama çok zor olduğu için bu sene benim işi de buraya transfer ederek tamamen yerleştik. İlk geldiğim zamanlara göre daha iyiyim ama bir anda hem ev hem iş hem de şehir değişince çok zorlandım. Birine alışsam diğeri patlak veriyordu. İnşallah zamanla daha iyi adapte olacağım diye bekliyorum bakalım. Bebek konusu bizde de gündemde :16:

Back