ben şimdiden öyle hissediyorumneler yapıyorsunuz
evlilik nedeniyle buraya yerleştim, sağlık sektöründe çalışıyorum, şehiri tanımaya çalışıyorum boş zamanlarda

siz neler yapıyorsunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şimdiden öyle hissediyorumneler yapıyorsunuz
evlilik nedeniyle buraya yerleştim, sağlık sektöründe çalışıyorum, şehiri tanımaya çalışıyorum boş zamanlarda
siz neler yapıyorsunuz..
merhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim sayılır. eskişehirde kimler var neler yapar acaba?
merhaba eskişehirimize hoşgeldiniz :) eskişehir yaşamayı bilen biri için mükemmel bir il operadan tiyatroya kültür parklarına kadar hareketli, canlı öğrenci kenti siz iş sebebiylemi geldiniz
evet iş sebebi ile geldim 1 buçuk senedir buradayım...sizler neler yapıyorsunuz aktivite olarakmerhaba eskişehirimize hoşgeldiniz :) eskişehir yaşamayı bilen biri için mükemmel bir il operadan tiyatroya kültür parklarına kadar hareketli, canlı öğrenci kenti siz iş sebebiylemi geldiniz
evet iş sebebi ile geldim 1 buçuk senedir buradayım...sizler neler yapıyorsunuz aktivite olarak
kurslara bende baktım ama aklıma yatan hiçbirşey bulamadım...canım sıkıldığında bir doktorları turluyorum geliyorumgünaydınnn nasılsın..
Ben ilk zamanlarda hobi kursları araştırdım epey bi ama çok kafama göre birşey bulamadım. Yemek kursuna gitmek istiyorum ama çikolata ya da pasta kursları var hep, hala istediğim gibi bir yer bulamadım. Spora başladım değişiklik olsun diye. Başka neler yapılabilir hala kafa yormaktayım:44:
kurslara bende baktım ama aklıma yatan hiçbirşey bulamadım...canım sıkıldığında bir doktorları turluyorum geliyorumyapacak hiçbirşey bulamadım anlayacağınız
evet canım evliyim 2 senelik izmirde ruhum daraldığında bir kordona gidip arkadaşlarla tavla attım mı yetiyordu burada onu da yapamıyorum bazen iş arkadaşları ile bowling ya da kahve içmeye gidiyoruz o kadarEvet aslında büyün şehirler böyle, ankaradayken de çoğu zaman bu şehirde yapacak birşey yok diye sıkıldığımı hatırlıyorum.. Evlimisin buarada.
evet canım evliyim 2 senelik izmirde ruhum daraldığında bir kordona gidip arkadaşlarla tavla attım mı yetiyordu burada onu da yapamıyorum bazen iş arkadaşları ile bowling ya da kahve içmeye gidiyoruz o kadar
evet haklısın deniz olunca memleketin havası değişiyor bi anda, olsun burda da porsukla idare ediyoruz işte =) benim sıkıntılı olan durum kendi işimle uğraştığım için burdan bir çevre oluşturma kısmı da zor oluyor, çok kişinin çalıştığı kalabalık bir yer değil burası. Her yer kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra güzel çünkü..
sorması ayıp ne işindesiniz siz
evet devletteyim bensağlık sektöründe çalışıyorum ben ofisim var. Siz devlette mi çalışyorsunuz.
günaydınnn nasılsın..
ben ilk zamanlarda hobi kursları araştırdım epey bi ama çok kafama göre birşey bulamadım. Yemek kursuna gitmek istiyorum ama çikolata ya da pasta kursları var hep, hala istediğim gibi bir yer bulamadım. Spora başladım değişiklik olsun diye. Başka neler yapılabilir hala kafa yormaktayım:44:
Merhaba, çikolata ve pasta kurslarını nerde buldunuz acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba.. o zaman araştırdığımda mamül pastanesinin çikolata pasta kursu vardı bir de hobi kursları diye google da yazıp arattığınız zaman aktiffelsefe diye bir yer çıkacak orada çikolata kursları da var hala devam ediyor sanırım.
Merhaba.. o zaman araştırdığımda mamül pastanesinin çikolata pasta kursu vardı bir de hobi kursları diye google da yazıp arattığınız zaman aktiffelsefe diye bir yer çıkacak orada çikolata kursları da var hala devam ediyor sanırım.
Çok teşekkür ediyorum, orayı biliyorum. Abacıların, vakit bulunca soracağım.
Benim çok arkadaşım yok, eğer eskişehirli hanımlar olarak kaynaşırsak bir kitap kulübü oluşturmak istiyorum. Ne dersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi