• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirli arkadaşlar nerelerdesiniz???

evlilik nedeniyle buraya yerleştim, sağlık sektöründe çalışıyorum, şehiri tanımaya çalışıyorum boş zamanlarda :34:
siz neler yapıyorsunuz..

Ben ingilizce öğretmeniyim ama hep dış ticarette çalıştım, 30 yaşıma geldim şimdi de devlete atanmaya çalışıyorum öğretmen olarak :( eskişehirde yapacak birşey bulamıyorum parklar vb dışında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim sayılır. eskişehirde kimler var neler yapar acaba?

merhaba eskişehirimize hoşgeldiniz :) eskişehir yaşamayı bilen biri için mükemmel bir il operadan tiyatroya kültür parklarına kadar hareketli, canlı öğrenci kenti siz iş sebebiylemi geldiniz

merhaba eskişehirimize hoşgeldiniz :) eskişehir yaşamayı bilen biri için mükemmel bir il operadan tiyatroya kültür parklarına kadar hareketli, canlı öğrenci kenti siz iş sebebiylemi geldiniz
evet iş sebebi ile geldim 1 buçuk senedir buradayım...sizler neler yapıyorsunuz aktivite olarak

Günaydinnn :)

evet iş sebebi ile geldim 1 buçuk senedir buradayım...sizler neler yapıyorsunuz aktivite olarak

günaydınnn nasılsın..
ben ilk zamanlarda hobi kursları araştırdım epey bi ama çok kafama göre birşey bulamadım. Yemek kursuna gitmek istiyorum ama çikolata ya da pasta kursları var hep, hala istediğim gibi bir yer bulamadım. Spora başladım değişiklik olsun diye. Başka neler yapılabilir hala kafa yormaktayım:44:

günaydınnn nasılsın..
Ben ilk zamanlarda hobi kursları araştırdım epey bi ama çok kafama göre birşey bulamadım. Yemek kursuna gitmek istiyorum ama çikolata ya da pasta kursları var hep, hala istediğim gibi bir yer bulamadım. Spora başladım değişiklik olsun diye. Başka neler yapılabilir hala kafa yormaktayım:44:
kurslara bende baktım ama aklıma yatan hiçbirşey bulamadım...canım sıkıldığında bir doktorları turluyorum geliyorum:1::1:yapacak hiçbirşey bulamadım anlayacağınız

kurslara bende baktım ama aklıma yatan hiçbirşey bulamadım...canım sıkıldığında bir doktorları turluyorum geliyorum:1::1:yapacak hiçbirşey bulamadım anlayacağınız

:1: evet aslında büyün şehirler böyle, ankaradayken de çoğu zaman bu şehirde yapacak birşey yok diye sıkıldığımı hatırlıyorum.. evlimisin buarada.

:1: Evet aslında büyün şehirler böyle, ankaradayken de çoğu zaman bu şehirde yapacak birşey yok diye sıkıldığımı hatırlıyorum.. Evlimisin buarada.
evet canım evliyim 2 senelik izmirde ruhum daraldığında bir kordona gidip arkadaşlarla tavla attım mı yetiyordu burada onu da yapamıyorum bazen iş arkadaşları ile bowling ya da kahve içmeye gidiyoruz o kadar

evet canım evliyim 2 senelik izmirde ruhum daraldığında bir kordona gidip arkadaşlarla tavla attım mı yetiyordu burada onu da yapamıyorum bazen iş arkadaşları ile bowling ya da kahve içmeye gidiyoruz o kadar

evet haklısın deniz olunca memleketin havası değişiyor bi anda, olsun burda da porsukla idare ediyoruz işte =) benim sıkıntılı olan durum kendi işimle uğraştığım için burdan bir çevre oluşturma kısmı da zor oluyor, çok kişinin çalıştığı kalabalık bir yer değil burası. Her yer kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra güzel çünkü..

evet haklısın deniz olunca memleketin havası değişiyor bi anda, olsun burda da porsukla idare ediyoruz işte =) benim sıkıntılı olan durum kendi işimle uğraştığım için burdan bir çevre oluşturma kısmı da zor oluyor, çok kişinin çalıştığı kalabalık bir yer değil burası. Her yer kafa dengi arkadaşlar olduktan sonra güzel çünkü..

sorması ayıp ne işindesiniz siz

günaydınnn nasılsın..
ben ilk zamanlarda hobi kursları araştırdım epey bi ama çok kafama göre birşey bulamadım. Yemek kursuna gitmek istiyorum ama çikolata ya da pasta kursları var hep, hala istediğim gibi bir yer bulamadım. Spora başladım değişiklik olsun diye. Başka neler yapılabilir hala kafa yormaktayım:44:

Merhaba, çikolata ve pasta kurslarını nerde buldunuz acaba?

Merhaba, çikolata ve pasta kurslarını nerde buldunuz acaba?

Merhaba.. o zaman araştırdığımda mamül pastanesinin çikolata pasta kursu vardı bir de hobi kursları diye google da yazıp arattığınız zaman aktiffelsefe diye bir yer çıkacak orada çikolata kursları da var hala devam ediyor sanırım.

Merhaba.. o zaman araştırdığımda mamül pastanesinin çikolata pasta kursu vardı bir de hobi kursları diye google da yazıp arattığınız zaman aktiffelsefe diye bir yer çıkacak orada çikolata kursları da var hala devam ediyor sanırım.

eskişehir kurs merkeziymiş adı.

Çok teşekkür ediyorum, orayı biliyorum. Abacıların, vakit bulunca soracağım.

Benim çok arkadaşım yok, eğer eskişehirli hanımlar olarak kaynaşırsak bir kitap kulübü oluşturmak istiyorum. Ne dersiniz?

Çok teşekkür ediyorum, orayı biliyorum. Abacıların, vakit bulunca soracağım.

Benim çok arkadaşım yok, eğer eskişehirli hanımlar olarak kaynaşırsak bir kitap kulübü oluşturmak istiyorum. Ne dersiniz

Bence olabilir, nasıl bir kitap kulübü düşündünüz

Back