- 29 Mayıs 2014
- 563
- 58
- 43
- 43
Bebek konusu bizde de gündemde![]()
hayırlısı olur inşallah

biz bir buçuk yıldır uğraşıyoruz.. Kısmet bakalım bu ay aşılama yapılacak:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek konusu bizde de gündemde![]()
hayırlısı olur inşallah
inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsınız![]()
Kitap kulübü konusunu okudun mu, sen ne düşünürsün katılır mısın?
yeni gördüm yazdığını, kusura bakma. Çok uzun çalışıyorum ve iş dışında da çok fazla programım oluyor, zaman bulabileceğimi sanmıyorum. Kitap okumaya bayılıyorum, elime her ne geçerse okurum. Fakat zaman olarak size uyum sağlayamam gibi. Birde şimdi yaz geliyor, aktiviteler 2 katına çıkar, sizlerde zaman bulamazsınız gibi sankibelki yaz bitimi tekrar düşünülebilir :128:
evet kış ayları bu aktivite için daha uygun olabilir.Cumartesi de çalışıyormusun..benim de iş yerinde yoğunluk olmasa da beklemem gerekiyor akşama kadar.
evet maalesef cumarteside çalışıyorum, hemde tam gün![]()
Buaralar kadın doğumun yollarını eskittim ama malesef bu ay yumurta oluşmamışsen ne yaptın aşılama işini oldun mu?
sende üreme merkezine git bence.kadın doğum bu konuda çok yetersiz,benim 1 yılım boşa geçti kadın doğum yollarındaBuaralar kadın doğumun yollarını eskittim ama malesef bu ay yumurta oluşmamışsen ne yaptın aşılama işini oldun mu?
sende üreme merkezine git bence.kadın doğum bu konuda çok yetersiz,benim 1 yılım boşa geçti kadın doğum yollarında
evet tatlım ogü tıp fakültesi üreme sağlığı merkezi, bir yıl olmadıysada bir yıl oldu deyiverirsin bir şey olmaz.bana bir sene deneyin olmazsa tedavi dedi ama bir yandan da pko olduğumu ve yumurtlamanın az olduğunu söyledi bilmiyorum kafam karıştı, üreme merkezi nerde eskişehirde mi
inşallah hayırlısı ile istediğin gibi olur canım herşey, dua edicem sana mutlaka..
hayırlısı olur inşallah
ben ilk olarak ogü ile başladım, ilk aşılamam yapılacak. neler yaşarım bilmiyorum. tüm personelden çok memnunum.Merhaba canım benim 2 aşılamam var acıbadem hulusi de olmadı tüp için geçen yaz orada fatihe gittim olmadı dondurulmuşlar vardı şubatta yaptırdık olmadı bazı sorunlarda yaşadım orayla şimdi bu yaz dinlenicem sonbahara yine aşılama denemek istiyorum sen nerede yaptıracaksın ümit hastanesini duydum bir çok kişiden. Mesela bir arkadaşla aynı zamanda Hulusi'de iki kere aşılama yaptırdık onunla da bu siteden tanışmıştık gerçi yüz yüze gelmedik hiçte, onunda tutmamıştı sonra o ümite gitmiş tutmuş doğmuştur bile çoktan. Bende orada şansımı denemek istiyorum tekrar tüp yaptırmadan önce yoksa İst. gidicem bir merkezle görüştüm tüp için. Hayırlısı olsun hakkında.
Merhaba canım benim 2 aşılamam var acıbadem hulusi de olmadı tüp için geçen yaz orada fatihe gittim olmadı dondurulmuşlar vardı şubatta yaptırdık olmadı bazı sorunlarda yaşadım orayla şimdi bu yaz dinlenicem sonbahara yine aşılama denemek istiyorum sen nerede yaptıracaksın ümit hastanesini duydum bir çok kişiden. Mesela bir arkadaşla aynı zamanda Hulusi'de iki kere aşılama yaptırdık onunla da bu siteden tanışmıştık gerçi yüz yüze gelmedik hiçte, onunda tutmamıştı sonra o ümite gitmiş tutmuş doğmuştur bile çoktan. Bende orada şansımı denemek istiyorum tekrar tüp yaptırmadan önce yoksa İst. gidicem bir merkezle görüştüm tüp için. Hayırlısı olsun hakkında.
ÜSM içinde yer alan Tüp Bebek Ünitesi Türkiyedeki mevcut Tıp Fakülteleri İçinde 7. olarak açılmış bir kuruluştur.
Bilimsel gereksinimleri son teknoloji ile karşılanmış ve bütünlüğü modern bir mimari ile donatılmış olan bu merkez 15 yılı aşan deneyim ve bilgi birikimi içinde Eskişehirde tek merkez olarak faaliyet göstermekte ve
ÜSM Eskişehir dışında çevre illere de konusu ile ilgili hizmet vermektedir.
dediğim gibi ben yeni başladım buraya, 3-4 ay kadar oldu,hiçbir sıkıntı yaşamadım,çok memnun kaldım.hep sabah saatleri gidiyorum belki o yüzden yoğunluğa rastlamadım,çok ilgililer,inanılmaz anlayışlılar, senin yerine düşünüyor,konuşuyorlar.hiç şikayetim yok, ama süreç böyle devam eder mi bilemiyorum tabi ki.Ben Hacettepe'de akademisyen olarak çalışmış biri olarak nedense üniversite hastanelerinde belki de yoğunluktan dolayı çok memnun kalınmadığını düşünüyorum bu nedenle hiç gitmek aklıma gelmedi üniversite hastanesine. Ama burası farklı demekki, yoğunluk yok mu saatlerce bekletmiyorlar mı
Merhaba canım benim 2 aşılamam var acıbadem hulusi de olmadı tüp için geçen yaz orada fatihe gittim olmadı dondurulmuşlar vardı şubatta yaptırdık olmadı bazı sorunlarda yaşadım orayla şimdi bu yaz dinlenicem sonbahara yine aşılama denemek istiyorum sen nerede yaptıracaksın ümit hastanesini duydum bir çok kişiden. Mesela bir arkadaşla aynı zamanda Hulusi'de iki kere aşılama yaptırdık onunla da bu siteden tanışmıştık gerçi yüz yüze gelmedik hiçte, onunda tutmamıştı sonra o ümite gitmiş tutmuş doğmuştur bile çoktan. Bende orada şansımı denemek istiyorum tekrar tüp yaptırmadan önce yoksa İst. gidicem bir merkezle görüştüm tüp için. Hayırlısı olsun hakkında.