• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirli arkadaşlar nerelerdesiniz???

badefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.291
393
198
37
merhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim sayılır. eskişehirde kimler var neler yapar acaba?

Merhaba eskişehirli arkadaşlar, lütfen tanışalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz buralımısınız ben şehirdışından geldim eskişehir merkezdeyim sizler neler yapıyorsunuz

Benim annem eskişehirli, babam ankaralı. Aslen ankaralıyım ama eskişehiri çok severdim, eşim tayinini buraya istedi. Nerden geldiniz?

Ben 6 aydır buradayım. Ankara'dan geldim tabii oraya göre küçük bir şehir ama kendine göre güzellikleri olan bir şehir, yine de alışmak zaman alıyor. Alışanlar da ayrılmak istemiyor:1:

Benim annem eskişehirli, babam ankaralı. Aslen ankaralıyım ama eskişehiri çok severdim, eşim tayinini buraya istedi. Nerden geldiniz?

ben izmirliyim iş dolayısıyla geldik buraya izmirden sonra alışması zaman aldı ama küçük şirin bir yer

Ben 6 aydır buradayım. Ankara'dan geldim tabii oraya göre küçük bir şehir ama kendine göre güzellikleri olan bir şehir, yine de alışmak zaman alıyor. Alışanlar da ayrılmak istemiyor:1:
Ben de ankaradan geldim, ankarayı hiç sevmiyorum, burası daha samimi değil mi:71::71: her yer düz ayak

Back