Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar eskişehire yeni geldim sayılır. eskişehirde kimler var neler yapar acaba?
Merhaba! ben de yeni geldim sayılır, nasıl keyifler alışabildin mi eskişehire =)
Merhaba :) nasılsınız
merhaba ben 1buçuk sene oldu alışmaya çalışıyorum siz nerden geldinizMerhaba! ben de yeni geldim sayılır, nasıl keyifler alışabildin mi eskişehire =)
Merhaba :) nasılsınız
iyiyim =) teşekkürler siz nasılsınız
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
siz buralımısınız ben şehirdışından geldim eskişehir merkezdeyim sizler neler yapıyorsunuzÇok teşekkürler, iyiyim. Tanışalım mı :)
siz buralımısınız ben şehirdışından geldim eskişehir merkezdeyim sizler neler yapıyorsunuz
Benim annem eskişehirli, babam ankaralı. Aslen ankaralıyım ama eskişehiri çok severdim, eşim tayinini buraya istedi. Nerden geldiniz?
ben izmirliyim iş dolayısıyla geldik buraya izmirden sonra alışması zaman aldı ama küçük şirin bir yer
Ben de ankaradan geldim, ankarayı hiç sevmiyorum, burası daha samimi değil miBen 6 aydır buradayım. Ankara'dan geldim tabii oraya göre küçük bir şehir ama kendine göre güzellikleri olan bir şehir, yine de alışmak zaman alıyor. Alışanlar da ayrılmak istemiyor![]()
Bende eskişehirliyim:)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda herkes bana alışınca gidemessin diyorlar :)
evet yaa ben de herkesten aynı şeyi duyuyorum =) inşallah bir gün tam anlamıyla böyle hissederim![]()