• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de gerçek görünümlü yapma el çiçeği nereden alınır?

spider85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
49
0
96
selam arkadaşlar, Eskişehir'de gerçek görünümlü yapma gelin el buketleri nereden alınır acaba yer önerebilecek var mı?

eskişehirde bulamazsanız google'da "gelinbuketlerim yapay ve canlı facebook" diye arama yapın, facebook üstünden harika buketler satan bir bayana ulaşırsınız, ondan da ısmarlayabilirsiniz. ancak buketleri 70 lira oluyor. istanbulda tanıdığınız varsa, eminönünde huzur çiçek var, mısır çarşısının arkasındaki kapıdan çıkınca o sokakta kalıyor, ondan da 25-40 lira arası güzel buketler aldırabilirsiniz...

Sağol canım, facebooktan sipariş verdim hemen, çok güzel gözüküyorlar umarım gelince de beğenirim..

Sağol canım, facebooktan sipariş verdim hemen, çok güzel gözüküyorlar umarım gelince de beğenirim..

bu siteden birkaç bayanın oradan aldığını biliyorum, fotoğraftakilerden farklı olduğunu söyleyen olmadı. umarım düğününe yetiştirir. 1 ayı buluyor teslimatı.

Back