Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Merhaba.. Ben Bursa' da yaşıyorum. Eskişehir Devlet Hastane sinde estetik ameliyatı olanlar yardım etsin bana lütfen. Benim için fiyat önemli ve oraya kadar şu an gidemiyorum. Fiyatlar şu an da uygun mu bana söylerseniz çok sevinirim :)

bekir bey e ameliyat olma bedeli 800 tl arkadaşlar bende önümüzdeki günlerde olucam...

Merhaba.. Ben Bursa' da yaşıyorum. Eskişehir Devlet Hastane sinde estetik ameliyat olduysan yardımcı ol lütfen :) Benim için fiyat önemli ve oraya kadar şu an gidemiyorum. Fiyatlar şu an da uygun mu bana söylersen çok sevinirim :)

Merhaba.. Ben Bursa' da yaşıyorum. Benim için fiyat önemli ve oraya kadar şu an gidemiyorum. Fiyatlar şu an da uygun mu? bana söylersen çok sevinirim :)

Merhaba , ben dün Bekir Oksay'a muayene oldum. Gerçekten ilgili bir doktor. Fotoğrafımı çekti ve tasarım yaptı, ilkini kendi de beğenmedi yapay oldu gözümü rahatsız etti, dedi ve bu çok hoşuma gitti. Demek doğallıktan yana dedim. Öncesinde okuduğum yorumlar da hep iyiydi. Ameliyat ücreti de gayet uygun 2000tl, bayramdan sonra olmayı düşünüyorum, benimle yaşayan bu burnu hiç beğenemeyeceğimi anladım gerçekten, güzel burunlara hayran olmaktansa iyi bir doktor seçmeli ve bu işi halletmeliyim diyorum:92:

Arkadaşlar...
Artık yazabilirim.Ümit hastanesinde bekir oksaya ameliyat oldum nefes alma problemim ve burnumda küçüklüğümde düşmeden kalma şekil bozukluğu vardı. ameliyat olalı yaklaşık 3bucuk-4ay oldu.nefes alamadığım için boğazlarım sürekli kötü oluyordu. ameliyattan beri hasta olmadım boğazlarımdan.insanların yandan bana bakması hoşuma gider oldu:) elimle dokununca ufak tefek var ama hiç belli değil ben sadece içindeki ve üstündeki kemikleri aldırdım burnumu kaldırtmadım zaten ucu kalkık bir burnum vardı.şuna dümdüz ve ucu hafif kalkık süper bir burnum var. 6aya kadar daha düzgün olucağı söylendi.sadece 1hafta hafif morarma ve şişme oldu.sonra tabi hemen düzelmedi ilk zamanlar daha belli oluyodu şuan benimle bütünleşmiş durumda.bekir bey işte senin düşmeden önceki burnun bu dedi:) çok memnunum rahatsız olanlar profilden bakamayanlar hiç zaman kaybetmeyin bence:) fiyatı 2000tl

Arkadaşlar...
Artık yazabilirim.Ümit hastanesinde bekir oksaya ameliyat oldum nefes alma problemim ve burnumda küçüklüğümde düşmeden kalma şekil bozukluğu vardı. ameliyat olalı yaklaşık 3bucuk-4ay oldu.nefes alamadığım için boğazlarım sürekli kötü oluyordu. ameliyattan beri hasta olmadım boğazlarımdan.insanların yandan bana bakması hoşuma gider oldu:) elimle dokununca ufak tefek var ama hiç belli değil ben sadece içindeki ve üstündeki kemikleri aldırdım burnumu kaldırtmadım zaten ucu kalkık bir burnum vardı.şuna dümdüz ve ucu hafif kalkık süper bir burnum var. 6aya kadar daha düzgün olucağı söylendi.sadece 1hafta hafif morarma ve şişme oldu.sonra tabi hemen düzelmedi ilk zamanlar daha belli oluyodu şuan benimle bütünleşmiş durumda.bekir bey işte senin düşmeden önceki burnun bu dedi:) çok memnunum rahatsız olanlar profilden bakamayanlar hiç zaman kaybetmeyin bence:) fiyatı 2000tl

gulsah87 bende estetik burun ameliyatı olmak istiyorum bekir oksaya acaba ameliyat sonrası resimlerin varmı paylaşırmısın bende yaz tatilinde olucam sanırım bi de sargı falan varmıydı içtenmi yapıyo ameliyatı?lütfen cevap at çok endişeliyim.(

gulsah üste yazdım yorumu bilgilendirirsen sevinirim

Güncel Güncel!!
BEkir Oksay'mı? Cemal Cingi'mi ? Hiçbirimi?
Ankarayada gidip olabilirim.. ama kimse yokki..
burnundan estetik olan bi arkadaşım Mehmeh Sezgin Sakarya has. de olmuş memnun ama eski usul yapmış ağrıdan ölmüş yardımmmm

tskkrlr tatlm...bende orada olabilirm

arkadaşlar eskişehir tıp fakültesi hastanesinde bu ayın 23 ünde prof. dr. cengiz çetin e burun estetiği olacağım cengiz beye daha önce ameliay olan yada etrafında cengiz beye ameliyat olmuş biri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana doktordan memnun kalıp kalmadıkları konusunda lütfen

merhabalar,
burda yorumları görünce yazmak istedim.ben geçen hafta bekir beye muayene oldum.küçükken düşmeden kaynaklı kırık ve yamukluk vardı aynı zamandada estetik istedim tabi.1 saate yakın konuştuk,resimlerimi çekti.kaba taslak bir şekil belirledik.aslında içime sindi ama şekil konusunda kararsız kaldım.haftaya cumartesi ameliyat günü bile aldım ama hala kararsızım.bekir beye ameliyat olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?en azından nasıl memnun musunuz bunu yazarsanız sevinirim.sonuçta burun insanın en önemli organlarından biri bütün bir ömür yüzünüzün tam ortasında duracak.bu yüzden insan en iyisi olsun istiyor..

canım ameliyat olduktan sonra bizimle paylaşırmısın memnunmusun ?

Meraba bende BEKİR BEYE 12 ocak 2012 de ameliyat oldum.Kendısı cok ılgılı ve basarılı bir doktor amelıyat için istanbuldan eskişehire gittim burnumdan cok memnun kaldım sıslıgım ve morlugum oldu ama 5 gun sonunda morluklarım 10 gun sonundada yuzumdeki sıslıklarım gecti burnumdaki şişlikler ne zaman gecer bılmıyorum ama su halı bile guzel merak ettıkleriniz olursa yazarım

merhaba kızlar bende 28 ocak 2012 de ameliyatımı oldum bekir beye size anlatayım aşamalarını..ameliyattan bir gün önce gidip kan verdim testler için tabi o gece heyecandan ve korkudan uyuyamadım ertesi sabah 8.30 da gittik herşey o kadar kolay oldu ki..direk odaya aldılar ameliyat giysisini giydirdiler ameliyathaneye götürdüler tabi bu arada damar yolu açtılar.ben heyecandan ölmek üzereydim.ameliyathaneye girdiğimde bekir bey beni bekliyodu onu görünce daha bi heyecanlandım benm çok heyecanlandığımı gören anestezi doktoru hiç oyalamadan direk narkozu verdi sonrası kopuk zaten uyandığımda ne ağrı ne sızı hiçbişi yoktu.burnumda 4 yerden kırık varmış eğrilik vs. zor bi ameliyat oldu dedi doktorum ama başarılı geçti dedi .burnumda tampon yoktu üzerinde plastik bir alçı vardı deliklerinden hafif kan geliyodu geldikçe siliyoduk tabi.odaya aldılar beni saat başı 10 dak. buz tuttu refakatçim.size bu konuda bi tavsiyem oluck ameliyattan önce eczaneden jel buz alın hemşireye verin dolaba koysun hastanede kalıp buzlardan veriyorlar hem ağır hemde can yakıyor koymasıda zor tutmasıda jel buzlar daha rahat oluyor yüzün şeklini alıyor.annemle ablam yanmda kaldı özel oda tuttuk çok rahattı ameliyat günü hiç ağrım sızım morluğum olmadı gayet normal bi suratım vardı ki kırarak yapılmış bi burun olmasına rağmen çok başarılı bence.ertesi sabah doktorum geldi odasına götürüp burnumun içinde kuruyan kanları temizleyip eve yolladı zaten o kadar rahat bi hastane ki ücreti de o zaman ödedik 2000 tl yi 8 taksit yaptırdık kredi kartına aylık 250 tl. düşüyor buda hiçbişeyy bence 2. gün morluklarım oldu gözaltlarım şişti dudağım hissisdi su içerken bardak tutmuyodu o derece ama yinede böyle bi ameliyat içn yine iyiyim diyordum :) konuşuyodum gülüyodum ağrı kesici bile içmedim :)) 2. gün buz uygulamasına dewam ediyorsunuz ilk 2 gün başınız yüksek uyuyorsunuz ben ilk 1 hafta uyudum :)kanamalar hafifce dewam etti ilk 4 gün sonra kesildi tabi burun içinde kuruyan kanlar en zor kısmydı sprey sıkıp yumuşatıp cımbızla temizlemeye çalıştım ben bugün 12. günüm dün bandajım çıktı çok memnunum gerçekten suratım değişti bi burun insanı bu kadar mı değiştirir diyorum bekir bey gerçekten çok başarılı bi doktor herkese tavsiye ediyorum burun ameliyatında uzmanlaşmış artık rinoplasti yapmadığı günler günde 12 ameliyata girdiğini duydum gerçekten işinde çok başarılı disiplinli ve ilgili bi doktor..başka sorunuz varsa cevap verebilirim

canım sana bişey soracam burun şişliği 1 ayın sonunda inince değişiyo mu?ucu suan çok şiş burnumun böyle kalmaz dimi?bide bandaj alındıktan sonra burnunu nasıl temizledin?doktor ılık suyu burnuma çekmemi söyledi ama ben yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…