Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
arkadaslar bir süre sonra burun ameliyatı olmak istiyorum bu konuda eskisehirde iyi bir doktor tavsiye edermisiniz

Eskişehir de Burun estetiği ile ilgili ben de araştırma yapıyorum. Edindiğim kadarıyla OGÜ Tıp Fak. K.B.B. öğretim üyesi Prof Dr.Cemal Cingi bu konuda en çok tavsiye edilen doktor. Birde Anadolu Ünv.Hast.(Mavi Hastane) plastik cerrahisi ismini bilmiyorum ama hastanede tek doktor ona da 2 tane tanıdığım arkadaş burun estetiği ameliyatı oldu ikiside başarılı geçti.
:1hug::1hug:
Sizler bu mesajları bırakalı 2 ayı geçmiş bu arada ameliyat olduysanız ya da yeni bilgiler edindiyseniz. Paylaşırsanız sevinirim.

arkadaslar bende araştırıyorum eskişehirde eğer ameliyat olduysanız sonuçlarını yazabilirmisnz? bende cemal cingiyi duydum nasıldır acaba

kızlar ben bekir oksay'a ameliyat oldum.çok memnunum.devlet hastanesinde görev yapıyor.korktuğum gibi bi ameliyat dildi açıkçası.

geç gördüm özürdilerim.ben 2006 800 tl ye 2 taksit devlet hastanesinde olmuştum.aslında fiyat konusunda çok esnek davrandı.şimdiki fiyatları nasıldır bilemem ama yardımcı olur çok tatlı bi insan.peki eskişehirde meme protez yapan bi doktor tanıyo musunz off benim hayatım estetik oldu ya

ben gayet memnunun valla ama sigara içme dediği halde daha sargılıyken içmeye başladım o yüzden nefes almada biraz sorunlar oldu.genel olarak şekli falan hayatla barıştırdı yani.sizede çok geçmiş olsun daha mutlu bi insansınız artık

bekir oksay 3 senedir fiyatlarını değiştirmemişmii arkadaşlarr bn eskişehirde yaşamıyorumm ama 800 tl ise ihtiyaç kredisi çekip estetiği bekir oksaya olucamm..o nedenlee ısrarla soruyorumm gerçektenn 800 tl mıı..yani boşuna şimdii burdan kalkıp eskişehire gitmeyimm di mi ama:) bilgi verirseniz sevinirimm...

bekir oksay 3 senedir fiyatlarını değiştirmemişmii arkadaşlarr bn eskişehirde yaşamıyorumm ama 800 tl ise ihtiyaç kredisi çekip estetiği bekir oksaya olucamm..o nedenlee ısrarla soruyorumm gerçektenn 800 tl mıı..yani boşuna şimdii burdan kalkıp eskişehire gitmeyimm di mi ama:) bilgi verirseniz sevinirimm...

peki eskişehire gitmeden nasıl randevu alabilirimm?????eskişehirde değilim çünküü

canımm lütfenacill yardımcıı ol eskişehire gitmeden nasıl randevu alabilirim?randevuyu alsam bile randevudan ne kadar sonra yapar ameliyatııı???geçmş olsunn sanada canımmm...

cnmm şimdii gördüümm çok sağoll çok teşekkür ederimmm yardımın içinnnn...

bekir aksoya ameliyat olanlar tecrübelerinizi, resim vs nizi paylaşabilirmisiniz lütfen tereddütteyim onda mı ameliyat olsam sizce yoksa istanbula mı gitsem

arkadaslar bekir oksay ya da cemal cıngıya ameliyat olmuş olup da resimleri olanlar yok mu resim koyabilir misiniz

Arkadaşlar bu hoca devlet hastanesindemi yapıyor bu kdr uygunsa hemen gidip görüşelim mail falan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…