Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

merhaba arkadaşım gecmiş olsun şimdi nasılsın nefes alabiliyor musun?şilikler nası?bende 2 şubatta mehmet sezgine ameliyat oldum ama sende tecrube fazla anlatır msıısn?bu arada benimde 3 kırık ve burun içi eğriliğim vardı

canım suan 39. gunum burnum baya ındı arkadaslarım hergecen gun daha guzelleştıgını soyluyorlar acıkcası ben o kadar farkedemıyorum burun temizligine gelince kulak pamugunu oksıjenlı suya batırarak temızledım ben burnumu pıhtılar uctaysa burnuma zarar vermıcek sekılde cımbızla aldım

bu arada morlukların gectımı ben arnıca krem ve bıberıye yagı kullandım onlar sayesınde hemen gectı morluk ve sıslıkler

bu arada morlukların gectımı ben arnıca krem ve bıberıye yagı kullandım onlar sayesınde hemen gectı morluk ve sıslıkler

selam kızlar bugun 44. gunum estetık oldugumdan haberi olmayan arkadaslarım sende bi degişiklik var cok guzel olmus dıyolar ama ben soyleyınce soka gırıyolar yanı burnum cok dogal olmus herkez cok bgeniyorve kimse estetik oldugunu anlamıyor bu super beni goren 4 arkadasım estetık olmaya karar verdı Bekir bey cok başarılı bir doktor

Eklentiler

• $IMG_1521.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 219
  • $IMG_1731.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 245
  • $IMG_1621.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 244
  • $IMG_1620.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 247
merhaba herkese bu konuyu ben acmıstım ama konu almış yürümüş bu arada ben hala ameliyat olamadım.bu konuyu actıktan sonra ahmile kaldım bebekti dogumdu bebekti derken ancak kendime gelebilidim,simdi burdaki yazıları okudum ve bekir beye ameliyat olmaya karar verdim ama cok korkuyorum burnumda egrilik var hem içte hem dısta ama bıktım artık egri burunla yasamaktan ,bekir beyle en kısa zamanda görüşecem inşallah.

teşekkür ediyorum fotoğrafları yüklemişsiniz.öncesinde nasıldı acaba burnunuz,egrilik falan mı vardı?12.günde morlugunuz falan kalmamış,ben ameliyat olsam 1 hafta sonra işe dönebilirmiyim ki?

Selamlar ameliyat olalı 2 ay olacak Mehmet Sezgin hocama oldum harikayım
fotoğraflarımı koymak isterdim ama diğer konulara koyduğum için banlandım

benimde eğrilik kırık vs. sorunlu bir burnum vardı ama bekir bey hepsinin üstesinden geldi çok memnun kaldım tavsiye ediyorum

teşekkür ediyorum fotoğrafları yüklemişsiniz.öncesinde nasıldı acaba burnunuz,egrilik falan mı vardı?12.günde morlugunuz falan kalmamış,ben ameliyat olsam 1 hafta sonra işe dönebilirmiyim ki?

kemik egriligi vardı 2 kez burnum kırılmıştı ondan kaynaklı bi egrilik,sinüzit ve et de vardı 11 gun işe donersen daha iyi olur burnun10. gun acılıyo ama morarma cılt yapısına gore degişiyo belki hiç morlugun olmaz yada daha uzun surede gecer morluklar bilemeyiz
Ameliyattan sonra 5. gun kontrole gıttıgımde morluklarım kalmamıştı nerdeyse orda kontrole baska bir bayan daha gelmişti onun 6. gunuydu baya mordu ama hiçbirsey surmemiş ben surekli biberiye yagı sabah aksam gunde 3 kezde ödem ve morluk kremi surdüm morluklara cabucak gecti sende öyle yapabilirsin ama cok şişti yüzüm balon gibi ama 10 gun hepsi ındı bugun benim de hala burnumda odem var dokununca anlaşiliyor zaten

bekir oksayın operasyonları ile ilgili duyduğum güzel haberler için mutlu oldum açıkçası çünkü uzun zamandır bende bekir oksayın ve cemal cinginin riinoplasti ameliyatlarının sonuçlarını insanların memnuniyetini merak ediyordum benimde burun kemeri ile ilgi şikayetim var en kısa zamanda ameliyat düşünüyorum ve burun ameliyetlarından korkuyordum ama yazılanları okudukça cesaretlendim :) birde ameliyat sonrası şiddetli ağrı gibi durumlar söz konusumu merak ediyorum
korkmam için sebep varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…