- 15 Mart 2015
- 9
- 1
- 86
- 37
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, doktorunuzun ismi nedir ?Canim dudak dolgusu yaptirmadim ama botox ve isik dolgusu yaptirdim normalinde doktorum Ankarada ama sık sık Eskisehire gidip geldigini biliyorum. Bence bir gorus derim belki konusursan Eskisehire geldiginde yapar sana
Merhabalar, uzun zamandır burnumu yaptırmayı düşünüyorum fakat sağlığımdan da olmal istemiyorum. İyi bir doktor tavsiye edecek ve de fiyatlar şuanda nasıl bilgilendirebilecek birileri var mıdır?
Merhabalar,
Uzun süredir bu konuya bakan yok ancak bana fikir vermenizi bekliyorum arkadaslar.
Burun estetigi olmak istiyorum. Yaklasik 3 - 4 aydir doktor arastirip duruyorum. Bir türlü emin olamadim.
Öncelikle ben yurtdisinda yasiyorum. Bu yüzden görüsecegim doktorun bana simdiden bir randevu vermesini istiyorum. Türkiye'ye agustos gibi gidecegim. Eskisehir'de ameliyat olmak istiyorum cünkü orada kaliyorum. Istanbul da olmayi istiyordum ancak orada kalacagim bir yer yok. Fiyatlar da yüksek. Birkac doktorla konustum. Eminim orasi cok daha iyi ama imkanlar el vermiyor.
Bekir Oksay'a gitmek istedim ilk basta ama yaptigi burunlari görememem, olumlu/olumsuz yorumlarla karsilasmam beni ikilem de birakti. Hicbir sosyal agda hesabi yok.
Melih Demirbüken ile konustum ama beni pek kale almadi. Randevuyu simdiden veremeyecegini söyledi.
Bana önerebileceginiz bir doktor var mi ?
Adini duydugum doktorlar var tipki Mehmet Sezgin, Ömer Bilac, Hüseyin Gercek gibi ....
Fikir verir misiniz?
Simdiden tesekkür ederim.
Eskisehirde hic doktor tanimiyorum gercekten benim doktorum Ankarada Eskisehirde calistigi icin daha once yazmistim o yuzden sanirim bana bu konuda mesaj gelmis yardimci olmak isterdim yinde istersen konus sen ozel durumu soyle belki senin icin yardimci olurlar. Dr. Kubilay Özdil kendisi gercekten çok ilgili ve işinde cok basarili bir doktordur.
Önerin için teşekkür ederim. Bahsettigin doktor şuan Ankara'da olmalı öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?