Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Mart ayında ben de Bekir Bey'e ameliyat oluyorum; tabi son anda korkup caymazsam :) ameliyat olduktan sonra düşünenlere yardımcı olmaya çalışacağım. Kararsız olanlar yaptırmadan önce benim ameliyat sonucumu da beklesinler derim ben.

merhaba gladthat.mart ayında bekir beye ameliyat olacagım yazmışsın,ne zaman oluyorsun acaba?bende bekir beyi düşünüyorum ama yakın zamanda olamm söz konusu degil.senin ameliyat sonucunuda görmek isterim.inşallah çok güzel olur..

Burnum daha sarılı. Soruyorum etraftakilere küçülmüş mü diye; çoğu bir fark göremiyor. Boşamı yaptırdım demeye başladım yahu. Sargılar çıksın, daha net yorumlar yapabilirm diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun,inşaALLAH istediğiniz gibi olmuştur..
Bende Eskişehir'de plastik cerrah arıyorum..Bir arkadaşım Acıbadem Hastanesinde Tamer Şakrar'ı önerdi..Ona ameliyat olan var mı? ya da başka doktor tavsiyeleri olan arkadaşlarımız varsa yazarsa memnun olurum..

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım istediğim gibi olmuştur. Benim burnum bayağı büyüktü. Kemerli, yamuk, ucu düşük. Ben sadece kemerin alınmasını, biraz da kaldırılmasını istedim. Özellikle ufacık burnum olmasın diye tembihledim. Orta boy, yüzüme yakışan bir burun istedim anlayacağınız. Bugün burnumun şişlikleri indi. Bariz fark var eskisine göre. İyi olacak gibi. Tabi sargılar gitmeden peşin konuşmak istemiyorum.

Yalnızca şimdiden şunları söyleyebilirim. Bekir Oksay tamponsuz ameliyat yapıyor; bu demek oluyor ki ameliyat sonrası işlemlerde acı hissetmeyeceksiniz. Ağrı ise hiç olmuyor. Kendisi ise çok nazik. Canınızı acıtmamak için kontrolleri bile çok dikkatli yapıyor. Bir de paso ameliyatta adam. Estetik yaptığı günler sadece tek ameliyat yapıyor. Diğer günler 5-6 belki de daha fazla kişiyi ameliyat ediyor. Hastası o kadar çok ki.

Evet, özel ümit hastanesinde görev yapıyor. KBBci ama estetikte yapıyor. Estetik isterseniz gittiğinizde resminizi çekiyor. Bilgisayarda tasarımına karar veriyorsunuz ve isterseniz ameliyat gününü veriyor. Ameliyattan bir gün önce tetkikler için gidiyorsunuz. Anestezi uzmanı ile görüşüyorsunuz. Anestezi uzmanı sizin anesteziye uygun olup olmadığına karar veriyor. Sonuç olumlu olursa ertesi gün ameliyat oluyorsunuz. Ameliyat ortalama 2 saat sürüyor. Yalnız ameliyat olmadan önce unutmayın anestezi risktir. Eğer burnunuzda ciddi bir sorun yoksa o riski almaya değmez bence. Tabi bu benim kişisel fikrim. Yanlış anlaşılmak istemem.

:)) Yok estağfurullah yanlış anlar mıyım..tabiki fikrinizi belirteceksiniz. Çok teşekkür ederim,peki bir kaç şey daha soruyorum müsadenizle..özelde olduğu için maliyeti ne kadar oldu?...ve önceki yazdıklarımda sormuştum başka bir estetik uzmanı tanıyor musunuz?

Ameliyattan önce bir sürü evrak imzalatıyorlar. İyice okuyun diyorlar. Anestezi kabul evrağını okurken 1000de 1dende az ölüm riski vardır diye okuyunca o an caysam mı diye düşünmedim değil :) Mehmet Sezgine Ve Cemal Cingiye ameliyat olup memnun olan arkadaşlarımız var. Ama ben bu doktorları şahsen tanımıyorum. Nerede görev yaparlar, naparlar bilmiyorum. Ben hiç doktor araştırmadım; direk Bekir Beye gittim.İlk randevuda bana güven verince hemen ameliyat tarihini aldım. Fiyat 2.000 tl.

merhaba begümn..acıbadem de bi doktoru arkadaşım tavsiye etti yazmışsın.acıbademde ne kadar acaba burun ameliyatıın maliye bilgin var mı?

canım burun ameliyatının en zor kısmı bekleme kısmıdır.bende şubat ayında oldum 1.5 ay oldu ve burnumla bütünleştim o kadar doğal oldu ki aynaya bakmayı seviyorum artık :) sabret göreceksn ii olacak bekir bey gerçekten cok ii bi cerrah

teşekkür ederim canım. eski fotolara bakınca bayağı fark olduğu anlaşılıyor. Bir de sargılar çıksın bakalım; heyecanla bekliyorum. senin fotolarını görmüştüm ben; seninki gerçekten çok güzel olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…