Delikızıntürküsü resimlerini bizlerle paylaşabilir misin lütfen?
Bu fotoğraf ameliyatımın 12-13. gününde falan çekildi.
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delikızıntürküsü resimlerini bizlerle paylaşabilir misin lütfen?
arkadaslar bende 2009subat ayinda plastik cerrahi opr.dr.kemal karacaya ameliyat oldum burundaki tum kemik dagilmisti sekil bozuklugu vardi ayrica nefes alamiyordum 6 tanede burnumda et vardi 4 saat suren bir ameliyat sonucu ciktim.iyiki doktorumu bulmusum.daha once ozel bir hastaneye gittim doktor tomografi sonuclarina bakinca 3 kez ameliyat yapacagini soylemisti.iyi ki daha fazla arastirmisim. cok memnunum:13:
Arkadaşlar bu biraz da şans işi belki bilemiyorum.
Ben 19.11.2009'da Osmangazi Ünv. Prof. Dr. Cemal Cingi'ye ameliyat oldum.
Öncelikle şunu söyliyim, onun hakkında duyduğum iyi yorumlardan sonra kendisine facebooktan mesaj attım, aynı akşam cevap ve randevu bilgilerimi verdi.
Gittiğimde benimle 30-40 dk. kadar görüştü.
Ne istediğimi öğrendi.
Benim zaten çok göze batmayan çok hafif kemerli bir burnum vardı, bunun düzeltilmesini istedim sadece.
Fotoshopta yaptığı çizimdeki burun baya kalkıktı.
Ben doğal durmayan bir burun istemediğimi çok kalkık olmamasını söyleyip değiştirdim.
Sonra muayenemi yaptı.
Ameliyat günü tam bana anestezi verecekleri zaman kendisine yine hatırlattım kalkık istemediğimi.
Ameliyattan sonra hiç morluğum olmadı.
Aynı akşam taburcu oldum.
2 gün sonra tamponlar alındı.
Ameliyatın sanırım haftasında alçım alındı ve ince bir bandaj yapıştırıldı.
3 gün bu bandaj durdu.
Bu işlemlerin tamamını Cemal Bey kendisi yaptı, asistanları değil.
Neticede tam istediğim gibi, son derece doğal, estetik operasyon geçirildiği belli olmayan bir burnum oldu.
Ben şahsen son derece memnun kaldm.
Sürekli görüştüğüm insanlar bile bende bir değişiklik olduğunu, güzelleştiğimi söyleyip durdukları halde sebebini anlayamadılar :))
Sözün özü Cemal Bey'den memnun kalmayan arkadaşım büyük talihsizlik yaşamış gerçekten, üzüldüm, geçmiş olsun...