• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

Eklentiler

• $profil.jpg
    $profil.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 455
Son düzenleme:
bütün yazılanları okudum. gördüğüm kadarıyla dewlet hastanesinin doktoru kemal karaca ya ameliyat olan yok buna çok sewindim. ben 2 sene önce oldum we burnmda ip unuttular hemde 2 defa. hala burnmda we acı weriyo zaman zaman. kesinlikle ii araştırılmalı
şimdiden geçmiş olsun olacaklara

:smiley-cool:

Bende ameliyat olucam. Burnumda kemik var nefes almamı engelliyor olmusken estetikde yaptırmak istiyorum.Eskişehirde tavsiye edeb,leceginiz doktorlar var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

bayanssulusmile Sonunda gittim ve Bekir hocama burun sekli ve nefes alma problemi dolayisiyla ameliyat oldum, ve sonucundan cok memnunum, Eskisehirde degil bence Turkiyede bir numara, tamponsuz agrisiz bir ameliyatti ve seklide guzel oldu ellerine saglik hocamin.hihoyyyt Ailem benim icin randevu almislardi 2agustosta ve aslinda 10 agustos ameliyata girecektim ama sagolsun yardimcisi Ozlem hanim daha once bir tarih bulup 4 agustosta ameliyat oldum. Hocama cok sey sormadim sadece tampon kullanip kullanmiyacagindan haric. Daha once yaptigi kisilerin resimlerini bile sormadan ona sonsuz bir guvenle allahtan sonra kendimi hocama teslim ettim ve sonucundan memnunum, ( tabiki uzun arastirmalarimdan dolayi hocami sectim o ayri, resimlerimi cekip nasil yapacagini anlatti) simdilik daha cok yeni ve sislikler var,morluklar cok az kaldi bir cizgi gibi bir kac gune onlarda kayip olur, burnumun ucu daha havada gibi, ama gunden gune iniyor, nefes almakta hic zorlanmadim sag tarafta nefes alma sorunumda kalkti bu arada, ustundeki hump (kemer) gitti, zaten burun ucum guzeldi ve buna dokunmadik, tek bir yerde dikis var onuda kendim goruyorum sanirsam. 10 gun alciyla dolastim ve alci ciktiginda hic soklara falan girmedim allaha sukur, sanki hep boyleymis gibiydi bi yabancilik olmadi :) Sagdece sag tarafta bi kikirdak gibi bisey var ve dusecekti dusmedi onuda seneye izine gittigimde bir lokal anestezi ile alacagiz insallah ve ogune kadar tam yerine oturmus olur zaten. Rinoplasti cok buyuk bir olay ve yuzun tam ortasinda, iyice doktorunuzu arastirip bilmeden sakin ameliyata girismeyin derim, benim gorusume gore bir kbb uzmani bir genel plastik cerrahinden cok daha basarili burun estetigi konusunda. rinoplasti dusunen arkadaslara simdiden bol cesaretler diliyorum.:lepi:

Asya03 peki eski ve yeni burnunun resimleri bizlerle paylaşabilir misin en azından bizlere fikir vermesi açısından iyi olur....:)

yaa millett hep burun estetiği ile ilgili bilgiler var burda. eskişehirde göğüs büyütme yaptıran yok mu????
güzelim şehrim günden güne gelişirken, iyi estetik cerrahlarının da olduğunu düşünüyorum. ama burda yazdığınız gibi bazen tek bir konuda çok daha fazla talep alıyorlar ve o tarafta daha çok el becerisi gelişiyor. bana da işinin ehli bir göğüs büyütmede uzmanlaşmış bir cerrah lazm... umarım birileri bişiler yazar :((

bu siteye özellikle yaşadıklarımı anlatmak için üye oldum.. ben 3 gün önce Yakup Karabağlı'ya ameliyat oldum. Hatta olmadan önce buradaki yazılanları okuyunca açıkcası çok ürkmüştüm ama şu an gerçekten inanamıyorum yazılanlara.. Kesinlikle verdiğim parayı kuruşuna kadar helal ediyorum. Hayatımda böyle bir doktoru bırakın böyle bir insan tanımadım. Ameliyathanede koridorda beklerken içeriye sedyemi bile kendisi getirdi. Ameliyattan çıktıktan sonra ne bir morluk ne bir şişlik ne ağrı ne sızı asla olmadı. Dün tamponlarım çıktı inanın gözümden akan yaşı bile kendisi sildi. Böyle bir doktordan ve böyle mükemmel bir kişilikten nasıl olur da memnun kalmayalari olur inanın çok şaşırdım. Büyük talihsizlik umarım durumundan memnun olmayan herkes acil şifa bulur ama kesinlikle Yakup Karabağlı'yı ısrarla tavsiye ediyorum...

eskişehirde karın germe ameliyatı olanlar özellikler yakup beye olanlar lütfen paylaşın acillllll bekliyorum cevapsz kalmasın lütfennnnnnnnnnnnn

canım abimin eşi ask. tıpta palstik ve estetik cerrahide uzmanlığını yapıyor
duyduğum kadarıyla başarılı operasyonlar yapıolar

Arkadaslar, var mi yenilerde Eskisehirde burun estetigi olan , Bekir Oksay ya da bir baska doktordan ? Ozellikle tavsiye edeceginiz biri var mi ?

arkadaslar bende 2009subat ayinda plastik cerrahi opr.dr.kemal karacaya ameliyat oldum burundaki tum kemik dagilmisti sekil bozuklugu vardi ayrica nefes alamiyordum 6 tanede burnumda et vardi 4 saat suren bir ameliyat sonucu ciktim.iyiki doktorumu bulmusum.daha once ozel bir hastaneye gittim doktor tomografi sonuclarina bakinca 3 kez ameliyat yapacagini soylemisti.iyi ki daha fazla arastirmisim. cok memnunum:13:

arkadaslar bende 2009subat ayinda plastik cerrahi opr.dr.kemal karacaya ameliyat oldum burundaki tum kemik dagilmisti sekil bozuklugu vardi ayrica nefes alamiyordum 6 tanede burnumda et vardi 4 saat suren bir ameliyat sonucu ciktim.iyiki doktorumu bulmusum.daha once ozel bir hastaneye gittim doktor tomografi sonuclarina bakinca 3 kez ameliyat yapacagini soylemisti.iyi ki daha fazla arastirmisim. cok memnunum:13:

Sagol canim cevabin icin, cok sevindim operasyonun basarili olmasina, Kemal Bey hangi hastanede calisiyor? Biraz bilgi verebilir misin?

Merhaba,
Ben de burun ameliyati olmak istiyorum. Saglik acisindan bi sikintim bulunmamakta fakat ince bir kemer ezelden beri gozumu rahatsiz ediyor ve yan profilden gorunusumu hic begenmiyorum! 12 sayfanin tamamini okudum ve acikcasi ne yapicagima karar veremedim... Eskisehir'de son sinif ogrencisiyim bu sene mezun olunca okul oncesi ogretmenligine baslayacagim... Fiyat benim icin cok onemli cunku ailemden gizli sekilde gerceklestirecegim bunu. 800 lira yazilmis 2 yil once fakat sonra 1500 olmus... Bilgisi ,fikri olan arkadaslara rica ediyorum fiyat konusunda beni aydinlatabilirler mi acaba?
Tesekkurler

Arkadaşlar bu biraz da şans işi belki bilemiyorum.
Ben 19.11.2009'da Osmangazi Ünv. Prof. Dr. Cemal Cingi'ye ameliyat oldum.
Öncelikle şunu söyliyim, onun hakkında duyduğum iyi yorumlardan sonra kendisine facebooktan mesaj attım, aynı akşam cevap ve randevu bilgilerimi verdi.
Gittiğimde benimle 30-40 dk. kadar görüştü.
Ne istediğimi öğrendi.
Benim zaten çok göze batmayan çok hafif kemerli bir burnum vardı, bunun düzeltilmesini istedim sadece.
Fotoshopta yaptığı çizimdeki burun baya kalkıktı.
Ben doğal durmayan bir burun istemediğimi çok kalkık olmamasını söyleyip değiştirdim.
Sonra muayenemi yaptı.
Ameliyat günü tam bana anestezi verecekleri zaman kendisine yine hatırlattım kalkık istemediğimi.
Ameliyattan sonra hiç morluğum olmadı.
Aynı akşam taburcu oldum.
2 gün sonra tamponlar alındı.
Ameliyatın sanırım haftasında alçım alındı ve ince bir bandaj yapıştırıldı.
3 gün bu bandaj durdu.
Bu işlemlerin tamamını Cemal Bey kendisi yaptı, asistanları değil.
Neticede tam istediğim gibi, son derece doğal, estetik operasyon geçirildiği belli olmayan bir burnum oldu.
Ben şahsen son derece memnun kaldm.
Sürekli görüştüğüm insanlar bile bende bir değişiklik olduğunu, güzelleştiğimi söyleyip durdukları halde sebebini anlayamadılar :))
Sözün özü Cemal Bey'den memnun kalmayan arkadaşım büyük talihsizlik yaşamış gerçekten, üzüldüm, geçmiş olsun...

ucreti ne kadar oldu acaba?

Merhaba hanımlar 23 yaşındayım bende septum deviasyonu ve belirgin yamuklukta burnum olduğu için eskişehirde burun estetiği yapan bir doktora gidip görüşmeye karar verdim septum deviasyonu sorunumun olduğunu biliyorum bazen burnumda akıntı oluyor aniden genelde dışarıya çıkınca yanımda mendil taşırım, başımda bazen ağrılar oluyor zonklamalar, burnumun sağ tarafındaki delikten solu kapattığımda iyi nefes alamıyorum ve bir de burnumda ön profilden bakıldığında bariz bir yamukluk var fazla değil ama bariz düz bakışta çok belli bunu sorun, stres ediyorum ama benim isteğim burnum büyültülsün küçültülsün veya ucu kaldırılsın gibi bir istek değil sadece düzgün bir burun, bakıldığında yüzüme uygun, simetrik ve yakışan bir burun istiyorum. Burnumda şekil bozukluğu doğuştan değil çocuklukta oluştu birkaç kez yüzüme sert bir şekilde darbe aldım birisi; ergenlik çağında gözlük kullanıyordum arkadaşlarla voleybol oynarken yüzüme sert bir şekilde top geldi hatta gözlüğümün çerçevesi kırılmıştı o darbe esnasında burnumda bir sarsılma ve yerinden oynama hissettim bu durumda biraz sebebiyet verdi yamulmasına ama bunun dışında birkaç kez daha aldım darbe....... yaptığım araştırmalar sonucu eskişehirde başarılı rinoplasti uygulayan KBB'cı ve çok hastası olan burun ameliyatları ile ünlü olan iki doktor olduğunu karar verdim birisi; Dr. Cemal CİNGİ diğeri Op.Dr. Bekir OKSAY başka alternatif yok galiba. bekir beyde karar verip randevu aldık görüşmek için gittik röntgen beyin tomografisi sonucu burunum yamuk olduğu bunlada kanıtlandı ayrıca röntgenle burnumun sağ kısımında et olduğunu ve bunun sağlık açısından sorun çıkardığını söyledi bekir bey, doktor burun yamukluğumu neden sorun ettiğimi falan sordu bende anlattım burunum düzelmesini ve septum deviasyonu ile estetik ameliyatın birlikte yapılmasını talep ettim bekir bey bana burun eti ameliyatı ve septoplastiyi lokal anestezi ile kolay olarak yaparım ama rinoplasti zor ve risklidir her yaştan hastaya yapmayı tercih etmem, sorunlar oluşabilir, memnun kalmazsın ve burnun düzelmeyebilir belkide gibi konuşmalar yaptı. kendisi burun estetiği dışında başarılı bir KBB doktoru olabilir ama genelde başarılı burun estetik sonuçları ile karşılaşılmamış konuşmalarından anladığım kadarı ile kendine güvenen burun estetiğinde uzmanlaşmış bir doktor değil zaten tavırları da tereddütlü, çekingen ve bekir beyin konuşmalarından; yaptığım burun estetikleri sonucu burnundan şikayetçi olanlarda vardı gibi bir durumlar anladım ayrıca bana yaşımın burun estetiği için küçük olduğunu belirtmesi tuhaftı 23 yaşındayım hiç estetik olmadım 20-21 yaşında başarılı burun estetiği geçiren insanlar var; sanatçılar, oyuncular, mankenler... var örnek verilebilecek ben bu yaştaki kişilere uygun bulmuyorum sen yaşından dolayı olgun ve kendinden emin düşünemiyorsun bu yüzden 2 yıl sonra belki yapabilirim 25 yaşlarında gibi konuşmalar yaptı kendisine göre insanlar 20'li yaşların başında kendilerini mutsuz eden unsurlarının bıraktığı hisler konusunda mantıklı düşünemiyor galiba..... yaklaşımı sıcak ve iyi, dürüst bir doktorda olabilir ama tedavi, ameliyat gibi durumlarda doktorlarda olması gereken başka unsurlarda önemli başarılı bir sonuç için. Bekir beyin burun estetiği konusunda bazen başarısız işler çıkaran bir doktor olduğuna inandım yani sonuçta bu konuda uzman olan biri kendinden emin ve güven verici tavır sergiler eğer neredeyse hep memnun kalan hastalar geçiyorsa elinden..... diğer alternatif Dr. Cemal CİNGİ kendisi ile görüşmedim ve nasıl biri bilmiyorum acaba kendisine estetik olan memnun kalan varmı yaptığı estetikler konusunda duyumlarınız var mı hanımlar ??? kendisine gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım umarım o başarılı bir doktordur sadece burnum düzelsin ve et sorunu halledilsin sağlıklı güzel düzgün bir burnum olsun istiyorum bunu hayal ediyorum para çok önemli değil istediğim sonucu aldıktan sonra 2.000 TL veririm burun yüzde önemli bir eleman yüzün merkezi hem sağlık hem de görünüş (insanın karakterini ve ruh halini en iyi simgeleyen bir parça) Ankarada çok başarılı doktorlar varmış ama oraya gitmek kalmak uğraşmak zor ve tanıdık kimsede yok.

benimde yamuk olmayan yerim yok göğüs burun çene :27:
yaz geliyor önce göğüsten başlıyim diyorum ama eskişehirde çok önerilen doktor görmedim??
burun için Dr bekir oksay' a gideyim diyorum eşimin arkadaşı gsm numarasıyla ulaştım gel konuşalım dedi ama beni yusuf yusuflar bastı çok çirkin değil çokta güzel değil :26:
teknoloji değişti eskiden kadınlar depresyondayken saçlarının rengini falan değiştirirmiş bende burnuma göğsüme çeneme dalayım diyorum :27: :66: eşim ''iyice sapıttın'' diyor ama ısrarıma dayanamayaraktan pazartesi götürcek gelişmeleri yazarım.. Sevgiler :86:

Eskişehir'de kime olmalıyım bu ameliyatı?
Burnum küçükken kırıldı hem sağa kırıldığı için içeride eğrilik var nefes alamıyorum hemde aşağı kırılmada oldugu için üstünde tam kafatasına bağlantıda kemer oluştu.SSK da KBB ci "Cüneyt Aksay" ameliyat yapmıştı ama hala nefes alamıyorum!Üstelik tıkalı burnumdan dolayı Kulak zarlarım çöktü!işitme kaybımda var!Kime olayımda kurtulayım kızlar yardım edin yani..

kızlar bekir beyle görüşen yada yada başka bi doktorla görüşen varmı eskişehirden burun estetiği ile ilgili.
tecrübesi olanlar paylaşırlarsa gerçekten çok iyi olur...

Back