Eskişehirde çocuk büyütmek ve geçim

Bu bahsettiğim 7 bin olan kiralık evlerde en az 40-50 yıllık maalesef.
Yeni 5-10 yıllık evler 10 binden başlıyor.
annemlerin batikentte evi var kiraci 1,5 bine oturuyor :d daha iki sene önce verdiler dedim çok ucuza vermişsin diye.

merhaba bahsettiğiniz spor salonu nerede acaba

Yok mamuca yokundakileri demiyorum. Şehir kolejinin yanında yeni yapılıyor vadişehirde. Tilia avm nin sırasındakilerde toki. Onları söylüyorum.

Yok mamuca yokundakileri demiyorum. Şehir kolejinin yanında yeni yapılıyor vadişehirde. Tilia avm nin sırasındakilerde toki. Onları söylüyorum.
TOKİ'nin yaptığı değil onlar anladım
Ama onların fiyatı çok yüksek ortalama geçim standardı olan aileler için baya pahalı gelir.

annemlerin batikentte evi var kiraci 1,5 bine oturuyor :d daha iki sene önce verdiler dedim çok ucuza vermişsin diye.
2 sene önce fiyatlar normaldi migim.
Gerçi eski kiracı dinlemiyor ev sahipleri zam yapıyor ama yeni kiralar yüksek.

TOKİ'nin yaptığı değil onlar anladım
Ama onların fiyatı çok yüksek ortalama geçim standardı olan aileler için baya pahalı gelir.
Yok yahu toki yazıyor. Daha 2 hafta önce arkadaş baktı anlaştı ama sonra satacak adam vazgeçti 2+1 950 bine. Eski onlar 15 yıl kadar var sanırım.

Yok yahu toki yazıyor. Daha 2 hafta önce arkadaş baktı anlaştı ama sonra satacak adam vazgeçti 2+1 950 bine. Eski onlar 15 yıl kadar var sanırım.
Tamam anladım şimdi
Bir ilerisinde ihlamurkent deki tokiler depreme karşı daha dayanıklı diye biliyorum ama fiyatları 1.100.000 gördüm.
Bu bahsettiğiniz tokiler in az ilerisinde yeni siteler yapıldı 2.5 milyondu yılbaşından önce.
Bende hemen üst tarafta oturuyorum oraya çok yakınım.
Geçen hafta imar iskan bloklarında (40 yilliklar)kiralık ev sordum 70 metrekare yer 4.5 bin dediler ama tutulmuş

Arkadaş şehir kolejine yürüme mesafesinde bi siteden aldı yeni 1.kat 2.8 milyon. Siteler pahalı ziyadesiyle.

Eskisehir de yaşıyorum.kiralar konusunda çok fikrim yok. 1+1 ler 4.5-5 ten başlıyor. Tek bildiğim bu.
Eğitim olarak ilkokul olarak müşerref inal okulu en iyiler arasındadır. Ortatogrwtim konusunda çok bilgim yok.
Cocuklar için ücretsiz calismalari mevcut belediyenin
Sosyal belediyecilik anlayışı hakimdir.memnun kalırsınız.
Opera, tiyatro, ulaşım oldukça kolay.
Sadece kalabalık oldu. Bazen ben bile tahammül edemiyorum. Hamileyken insanlar yer bile vermiyordu tramvayda
Umarım siz de seversiniz

Aynı eskisehir değil galiba bahsettiğimiz şehir.
Yürüyerek 20 dakika da gitmek şöyle dursun arabayla da gidilmiyor.
Belki 5 sene önce evet ama şuan en az 1 saat.
Eskisehir'e turist olarak geldim ve merkezde 1 otelde kaldim, Gitmek gormek istedigim her yere de genellikle 20/30 dakika yurudum ya da kolaylikla taksilere ulasabildim.

Istanbul'da bir yerlere ulasamamaya , taksi bulamamaya o kadar aliskiniz ki, farkli bir sehirde 1 saat de yurusek , 30 dakika aracla da gitsek gayet normal ve katlanilabilir geliyor bize.

Anaa turist olarak gitmeye kızmıyolar mı?

Biraz daha yazılırsa tası tarağı toplayıp geleceğim Eskişehir’e.
Zaten uzak da sayılmam 1,5 saat.
Ve anladım ki çok daha insani yaşam şartları var.
Güzelleyip güzelleyip doldu taştı gelmeyin diyorsunuz.
Neden olmasın

Anaa turist olarak gitmeye kızmıyolar mı?
Yaptik bir hata, umarim kizmazlar

saka 1 yana, keske istanbul da kendi vatandaslarimdan egitimli guzel insanlardan goc alsaydi,

metrolara afganlardan, suriyelilerden binemiyoruz turkce konusan bulduk mu gurbette karsilasan turkler gibi hissediyoruz

Eskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bir senedir yaşıyorum doğru dürüst mont giydiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmez
Havası tuhaf , dengesiz , ne olacağı belirsiz , aşırı saçma ama kesinlikle soğuk değil
Geldiğim günden beri bunu duyuyorum , geçen sene martta tasindigimda herkes ay sen bi kışı gör deyip durdu, kış geldi geçti soğuk falan gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…