• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehirde çocuk büyütmek ve geçim

Eskisehir soğuk falan değil, kim uyduruyorsa yalan söylüyor
Bir senedir yaşıyorum doğru dürüst mont giydiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmez
Havası tuhaf , dengesiz , ne olacağı belirsiz , aşırı saçma ama kesinlikle soğuk değil
Geldiğim günden beri bunu duyuyorum , geçen sene martta tasindigimda herkes ay sen bi kışı gör deyip durdu, kış geldi geçti soğuk falan gormedim
Milana ama geçen sene kış pek de olmadı. Sen bu seneyi bekle 😂😂

Bir senedir yaşıyorum doğru dürüst mont giydiğim gün sayısı bir elin parmağını geçmez
Havası tuhaf , dengesiz , ne olacağı belirsiz , aşırı saçma ama kesinlikle soğuk değil
Geldiğim günden beri bunu duyuyorum , geçen sene martta tasindigimda herkes ay sen bi kışı gör deyip durdu, kış geldi geçti soğuk falan gormedim
Şehre baharlar getirdiniz sevgili Milana :)

Nereden geldiniz de sıcak buldunuz Eskişehir'i 🤔
Ama doğru bu sene kış olmadı geçen senelere göre sıcaktı.

Kis mevsiminde kullandigim mont millet marka. Fransadan aldim. Dagcilar kisin evereste tirmanirken kullaniyormus. Eksi 25 dereceye kadar soguk hissettirmiyor.

Dogru soyle bak ben kisin dagci montuyla gezerken gobegi acik tisort ve şort ile gezebilen o kiz senmisin yoksa :D

Bu sene tüm türkiyede kis olmadigi gibi eskisehirdede kis olmadi bir sene once burada olsaydiniz bahsettigimizi anlardiniz sadece bu sene icin yorum yapmayin bence

İzmir'den gelen komşum var asla kombi falan açmazlar sürekli cam kapı açık sıcak memleketten gelince Eskişehir soğuk gelmiyor demek ki 🤭
Hayir ege daha soğuk da o yüzden
Egede deniz var , nemli rutubetli hava insanin iliklerine işler, İzmiri bilemem ama bodrum kışın kısa da sürse bi soğuk yapar oturur ağlar insan , eskisehir oyle değil, nedense burdaki insanlar soğuk deyip duruyor gerçekten soğuk görmemişler herhalde diyorum ben de

Kis mevsiminde kullandigim mont millet marka. Fransadan aldim. Dagcilar kisin evereste tirmanirken kullaniyormus. Eksi 25 dereceye kadar soguk hissettirmiyor.

Dogru soyle bak ben kisin dagci montuyla gezerken gobegi acik tisort ve şort ile gezebilen o kiz senmisin yoksa :KK70:
Ahhaa evet o benim aynen 😅
Buranın yerlisinin soğuk algısı gerçekten çok farklı , bi kere anneden çocuğa geçen birsey olduğuna yüzde yüz eminim , anneler hava soğuk deyip çocukları aşırı giydiriyorlar , çocukların soğuğa direnci yok , o çocuk büyüyünce kendisi de sürekli üşüyor
Valla benim bulabildiğim tek mantık bu oldu , benim oğlum tshirt üstüne ince mont giyerken arkadaşı geliyor bi bakıyorum icinde kapkalin kazak üstünde dağ montu , anlayabilmem mümkün değil benim bunu

Ahhaa evet o benim aynen 😅
Buranın yerlisinin soğuk algısı gerçekten çok farklı , bi kere anneden çocuğa geçen birsey olduğuna yüzde yüz eminim , anneler hava soğuk deyip çocukları aşırı giydiriyorlar , çocukların soğuğa direnci yok , o çocuk büyüyünce kendisi de sürekli üşüyor
Valla benim bulabildiğim tek mantık bu oldu , benim oğlum tshirt üstüne ince mont giyerken arkadaşı geliyor bi bakıyorum icinde kapkalin kazak üstünde dağ montu , anlayabilmem mümkün değil benim bunu
O kesin dogru. Kat kay giydirildigim icin ben hala üşüyorum.kizimi giydirmedim hic o ben kadar usumuyor.

Ama eskisehir gercekten soguk bir sehir. Bu kis yagis ve soguk fazla olmadi. Gerci ulke genelinde asiri soguk olmadi ama gecen kis telef olmustuk mesela.

O kesin dogru. Kat kay giydirildigim icin ben hala üşüyorum.kizimi giydirmedim hic o ben kadar usumuyor.

Ama eskisehir gercekten soguk bir sehir. Bu kis yagis ve soguk fazla olmadi. Gerci ulke genelinde asiri soguk olmadi ama gecen kis telef olmustuk mesela.

O zaman inşallah önümüzdeki kış kavuşuruz o soğuğa 😁

Back
X