Bir araba mevzusundan hatırlıyorum sizi boşandınız mı ?Eskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
Merhaba, devlet okulu hangi bölgede iyi bilemem. Ama belediyenin çocuklara yönelik ciddi bir yatırımı var. Çeşitli ücretsiz atölyeler, çocuk tiyatrolar var. Saatlik alan çocuk bakım evleri var. Ama artık ucuz bir şehir değil. Özellikle son depremlerden sonra istanbuldan çok göç aldı. Kiralık ev sıkıntısı var .Eskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
Louder sen Ankara’da değil misin neden Eskişehir’e taşınmayı düşünüyorsunBen de oralara taşınmayı düşünüyorum sık sık. Konuyu takipteyim.Khomyuk yardımcı olur muhtemelen, oraları biliyor diye biliyorum
Artık çok kalabalık. Kiralık evler de çok arttı. Özelllikle istanbuldan çok göç aldı. Bir arkadaşım tam bir ay ev aradı zor zar buldu. Eski evler 6 bin civarında başlıyor: yeniler 10 bin bandından. Öyle eskisi gibi ucuz da değilEskişehir efsane bir yer. Emsallerine göre kira olarakta daha uygundur. Küçük ama her türlü sosyal imkan var her kesimden insan var kimse sizi rahatsız etmez ulaşım sıkıntısı yaşamazsınız her yere yürüme mesafesinde bazı Anadolu şehirleri gibi "boşanmış kadin" olarak hissetmezsiniz kendinizi. Bunun dışında zaten Türkiye'nin neresine giderseniz gidin gençlik spor Bakanlığı'nın, halk eğitimlerin çocuklar için ücretsiz kursları oluyor. Kocaeli de hayat nasıldır bilmem ama pahalı bir şehir tavsiye etmem.
Ailemden kaçmak içinLouder sen Ankara’da değil misin neden Eskişehir’e taşınmayı düşünüyorsun
Sosyal olarak zorlanmassin medeni acik goruslu insanlar tabikii kiralar semtine gore .Eskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
anklarada rahat değil mi çocuk büyütme konusunda. eskişehir çok soğuk geliyor bana hep.
anklarada rahat değil mi çocuk büyütme konusunda. eskişehir çok soğuk geliyor bana hep.
Vişnelik süner mahallesinde 12-15 bin altında kira var mı? Eskişehirin en pahalı muhiti oralarDoğma büyüme Eskişehirli olarak diyebilirim ki çok doğru bi karar olur sizin için.İmkanları oldukça fazladır ne büyük şehir kaosu vardır ne de küçük şehir sıkıcılığı.Tam orta karar yani.vişnelik ve sümer mahallelerine bakmanızı tavsiye ederim okul açısından çocuğum yok bilemiyorum ama bu bölgenin
Ankara da sıcacık sayılmaz ya, ben kışı seviyorum zaten. Ailem burada oldukça uzun vadede Ankara hayal benim için. En mantıklı gelen il de Eskişehir nedenseLouder evet bu bir gerçek. Eskişehir yazın bile geceleri serin olur. Ceketsiz çıkamazsın, temmuzda dahi cam açık uyuyamazsın. Kışın yüzün acır soğuktan. Keskin bir soğuğu vardır ayaz derler.
Üniversiteyi Eskişehir’de okudum. İngilizce öğretmeniyim, orada staj yaptım. Özel okula nerede olursanız olun vermeyin zaten, eğitimin içinde biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Eskişehir’e tayin almak zordur öğretmenlikte, hizmet puanı yüksek, dolayısıyla tecrübeli öğretmenler olur. Tepebaşı ilçesinde okudum ve çalıştım ben, Atatürk bulvarı tarafında çok iyi okullar var. Vişnelik tarafındaki okullar çok çok iyi, mevki olarak kiralar yüksek. Bağlar’da bir okulda staj yaptım bir dönem, kesinlikle çok iyiydi gittiğim okul. Erkek arkadaşım da benim gibi İngilizce öğretmeni, o da Batıkent’te staj yaptı. O da çok memnundu okulundan, okuldaki öğretmenlerden. Emek mahallesi çok uygun bir yer ancak Eskişehir’in sayılı kötü mahalleleri arasındadır. Zafer mahallesi, Tunalı tarafları yine maddi durumu düşük, madde kullanımının yüksek olduğu mahalleler. Bağlar tarafları, Şirintepe, Sütlüce, Büyükdere mahalleleri de öğrenci ağırlıklı yerler. Kiralar uygun olsa da çocuklulara pek önermem buraları.Eskişehire tayin olmayı düşünüyorum. Yaklaşık 15 bin civarı bir maaşım var. Benim için çocuğumun iyi bir eğitim alması ve güzel bir ortamda büyümesi önemli. Eskişehiri bu yönde değerlendirebilir misiniz? Özel okula veremem tabi bu maaşla. Devlet okulu olarak en iyi diyebileceğimiz okullar hangi ilçede? Kiralar ne düzeyde? Yaşanılabilir bir şehir mi? Çocuklar için yüzme piyano gibi kurs imkânları oluyo4 mu? Boşanmış bir kadın tek başına yaşamakta zorlanır mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Eskişehir yerine Kocaeli de alternatif olarak duruyor onu da değerlendirebilirsiniz fikri olan varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?