Eskişehirde çocuk büyütmek ve geçim

Vişnelik süner mahallesinde 12-15 bin altında kira var mı? Eskişehirin en pahalı muhiti oralar
Kira pahalı ama ulaşım kolay ve okulları gerçekten çok iyi o iki mahallenin. Arkadaşlarımla staj yaptık oralarda. Konu sahibi çocuğunun yaşını belirtmemiş ama ortaokul ve daha büyükse kendi gidip gelebilir okula.

Eskişehir'le Kocaeli kıyaslanamaz bile. Eskişehir' e gidin mutlaka. Aydın, çağdaş insanlarla dolu bir şehir. Artık her yer pahalı. Gittiğiniz yerlerde bütçenize uygun ev bulursunuz. Yolunu açık olsun.

İstanbul'dan bildiriyorum. 50 yıllık hasarlı eve 7 bin TL istiyor ev sahibim. Halinize şükredin

Sümer, Vişnelik Mahallesi'nde kirada 15 binle yaşamak çok zor.
Ama akarbasi da şuan en az Vişnelik kadar pahalı kiralarda.
Benim kiraları uygun gördüğüm yer bizim taraflar Çankaya mahallesi,Yenikent,ihlamurkent civarı.
Ömür kiralar konusunda iyi benim eşimin orada dükkanı var ama ben mahalleyi ve insanlarını pek bilmiyorum.
Okul konusunda ilkokul düzeyinde Gökmeydan,akarbasi, Vişnelik iyidir.
Ortaokul yine Çarşı merkezi taraflar iyi çocuk ya servisle ya otobüsle gidecek o civardan ev olmazsa.
Nemesis söylemiş gerçekten çok fazla mülteci var.
Sütlüce komple dolu ayrıca dede mahallesi ve emek civarı çok.
Şirintepe civarında hırsızlık çok fazla oluyor.
Biraz kalite ve yüksek kesimin olduğu Batıkent de kiralar çok fazla ve çarşı merkeze uzak.

Vişnelik süner mahallesinde 12-15 bin altında kira var mı? Eskişehirin en pahalı muhiti oralar
Bu kiralarla insanlar nasıl yaşayacak yaa..allah hereksin yardımcısı olsun

Aynen hissim bu. Her hafta Eskişehir’e taşınalım konusu açılıyor. Buralar doldu artık gelmeyin ya

Geçen sene oğlum merkezde en iyi bağımsız anaokulundaydı. Şiddetten, ceza köşesine görmediği şey yoktu. Öğretmeni de torpilliydi. Direkt görevlendirme tecrübesizler merkezde eğitim veriyor. Ayrıca devlette mültecisinden, on kardeşle büyüdüğü için şiddeti normalleştirmiş çocuklarına kadar bin türlü insanla muhatap olduk.
Bu sene özele verdim çocuk çiçek gibi açtı şefkatle öğretmenin özel ilgisiyle. Çünkü okulda devletteki gibi ceza yok, kötü davranışı çemberde sohbet ederek öğretiyorlar.
Ve çocukların ailesi belli statüden geldiği için vuran ısıran bir tane çocuk olmadı. Şiddet devlet okulundaki kadar yok.
Yani içine girince olay bambaşka

Evim millizaferin dibi. Adalete 2 sokak. 2 sinide hic dusunmedim bile kizim icin. O cocuklarin bahcede ettigi gun yuzu gormemis kufurleri ben hayatimda bir yetiskinden duymadim.

Evim millizaferin dibi. Adalete 2 sokak. 2 sinide hic dusunmedim bile kizim icin. O cocuklarin bahcede ettigi gun yuzu gormemis kufurleri ben hayatimda bir yetiskinden duymadim.
Ki ilkokulda da adalet en iyisi diyorlar.
Ben de mail büyükerman anaokulunda yaşadım bahsettiğim sorunları. Eskişehirin iyi anaokulu derler güya

Ki ilkokulda da adalet en iyisi diyorlar.
Ben de mail büyükerman anaokulunda yaşadım bahsettiğim sorunları. Eskişehirin iyi anaokulu derler güya
Artik hepsi multeci yuvasi. Cunku valilik gelen multecileri kirmizitopraka yerlestirdi. O ercan sokakta turkce tek tabela kalmadı. Ki ben orada oturuyordum rahatsiz ettikleri icin tasindim.

Bn kocaelide yaşıyorum, gzl şehir fakat maddi olarak bu ülkede nereye gidersen git patatesin fiyatı aynıEskişehire bayılıyorum. Kardeşim ünüversite okuduğunda gitmiştim. Ama yaşayabilirmiyim bilemiyorum çok sağuk bir memleket olduğunu söyleyebilirim. Kocaeli de başiskele taraflarını öneririm.

Ben şartlar ne olursa olsun öğretmenine asgari ücret ve daha azını layık gören kurumları öneremem burada. Fazlasıyla işin içindeyim, devlete nasıl atanıldığını da atanamayanların nasıl üç kuruşa kaç saat çalıştırıldığını da iyi biliyorum. İyi olduğunu söylediğim okulların hepsinde en az bir dönem çalıştık ben ve yakın arkadaşlarım, dediğiniz durumları gözlemlemedik. Asla davranış sorunu yoktu çocuklarda. Ceza verildiğini hiç görmedim, ceza verilecek davranışlara hiç şahit olmadık çünkü. Ancak tabi 2018’de staj yaptık, annem Eskişehirli her sene birkaç gün gidip kalıyoruz. Bu kadar mülteci yoktu, son zamanlarda bir artış olmuş anlaşılan. Çok üzüldüm Eskişehir’in durumuna da, çocuğunuzla yaşadıklarınıza da.

İyi okullarda asgari ücret verilmiyor. Benim arkadaşım okulun avukatı içerden biliyorum. Dediğiniz şartlar yok

Dün öğretmen bir arkadaşla konuştum..devlette lise öğretmeni.. 13 bin alıyormuş..

İyi okullarda asgari ücret verilmiyor. Benim arkadaşım okulun avukatı içerden biliyorum. Dediğiniz şartlar yok
İsmen sayılı okullar ayrı elbette. Konu sahibinin bütçesinde böyle bir okul mümkün görünmüyor takdir edersiniz ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…