- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
kadriyenin numarasını paylaşın kızlar...lütfeenn(
Kizlar aytacin ve kadriyenin numarasini ozelden atabilir misinz?
eskişehirdeki falcılardan elifi tek geçiyorum.osmanlı cafedeydi.harika fal bakıyor.
eskişehirdeki falcılardan elifi tek geçiyorum.osmanlı cafedeydi.harika fal bakıyor.
Gaussmat, universitede okurken zuzuya bende fal baktirmistim zaten zuzu fal baktirdigim ilk ve son kisi oldu. Ne dediyse suanda ayni seyleri yasamaktayim ,sizden ricam kendisine nasil ulasabiliriz telefon numarasini paylasabilirmisiniz?yok canim "benim baktigimfal degil yuzyuze gelmem lazim yasam kocuyum gelecegi bilemem demisti bana"
Gaussmat, universitede okurken zuzuya bende fal baktirmistim zaten zuzu fal baktirdigim ilk ve son kisi oldu. Ne dediyse suanda ayni seyleri yasamaktayim ,sizden ricam kendisine nasil ulasabiliriz telefon numarasini paylasabilirmisiniz?
kızlar faceden zuzuyla konuştum oy kullanmaya gelcekmiş eskişehire fizyonomi bakıyorum dedi yüz okuma sanatı 100 tl dedi kişi toplarsın toplu bakarım dedi belki çok kişi olursak indirim yapar bana ulasın kızlar
canım iletişim biliglerini bana özelden verirsen ulaşırım sana
Naptın canım görüşebildin mi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm çok pardon geç oldu baya kendisi fal asla bakmıyomuş ondan bende haber vermedim cnm.yüzümüzü okuyup napcak bilmiyorum tam olarak.ama fal falan bakmıyo kesinlikle ne yazık ki bide çok para istiyo normlde 200mişde 100 olmuş öle dedi
oda eskişehir olduğundan