eskişehir de ki falcılar

kadriyenin numarasını paylaşın kızlar...lütfeenn(

Kadriye evinde mi bakıyor kaç tlye bakıyor pahalı mı, tarot mu bakıyor kahve mi,
çok soru sordum yahu bir de numarasını bana da mesajla gönderebilir misiniz çok merak eden arkadaşlarım ve ben topluca gidebiliriz belki ya da buradan birkaç kişiyle de gidebilirim

arkadaşlar bana eskişehirde falcıların numarasına gitmiş olduklarnızın gönderebilrmisiniz hiç bi yer bilmiyorum kimseyide tanıyorum varmı bildiğiniz falcıda diyemiyorum....lütfen....kadriye esma bahsedilenler bunlar bana yazın lütfen...

Dilek hanımın numarasını bana da mail atar mısınız lütfen.emine4300@hotmail.com.
Şimdiden çok teşekkür ederim

yok canim "benim baktigimfal degil yuzyuze gelmem lazim yasam kocuyum gelecegi bilemem demisti bana"
Gaussmat, universitede okurken zuzuya bende fal baktirmistim zaten zuzu fal baktirdigim ilk ve son kisi oldu. Ne dediyse suanda ayni seyleri yasamaktayim ,sizden ricam kendisine nasil ulasabiliriz telefon numarasini paylasabilirmisiniz?

Gaussmat, universitede okurken zuzuya bende fal baktirmistim zaten zuzu fal baktirdigim ilk ve son kisi oldu. Ne dediyse suanda ayni seyleri yasamaktayim ,sizden ricam kendisine nasil ulasabiliriz telefon numarasini paylasabilirmisiniz?

numarasını bilemem de zuhal kılıç olarak facete arat oradan konuştum ama madem fal bakmıyo ne diye o parayı alıyo bilemedim.

kızlar faceden zuzuyla konuştum oy kullanmaya gelcekmiş eskişehire fizyonomi bakıyorum dedi yüz okuma sanatı 100 tl dedi kişi toplarsın toplu bakarım dedi belki çok kişi olursak indirim yapar bana ulasın kızlar

Mrb canım ne kadar indirirki. Bide bu yüz okuma nedir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani şunu demek istiyorum bakıp benim kişiliğim hakkında yorum yapacaksa gerek yok bence. Ama fal gibi geleceğe dair yorumlar yapıyor mu acaba. Emin olamadım canım. Neler biliyosun yüz okuma hakkında.

Canım haber bekliyorum :)

Naptın canım görüşebildin mi.

cnm çok pardon geç oldu baya kendisi fal asla bakmıyomuş ondan bende haber vermedim cnm.yüzümüzü okuyup napcak bilmiyorum tam olarak.ama fal falan bakmıyo kesinlikle ne yazık ki bide çok para istiyo normlde 200mişde 100 olmuş öle dedi
oda eskişehir olduğundan

Bence de boşver iyi yapmıssın baktırmadıgına. Osmanlı kafede elif i tavsiye ederim ben sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…