eskişehir de ki falcılar

nerde cnm bu osmanlı kafe kaç liraya bakıyo bildi mi

Canım adalarda migrosu geçince solda. İnternetten de bakabilirsin, numarası da var. 17.50 ye bakıyo. Salı carsamba izinli elif. Diğer günlerde sabah 10.30 11.00 gibi gelip 30 kişiye bakıyo sadece. Elife baktır ama mutlaka. Ben çok beğeniyorum. Çok iyi gerçekten. Gidersen yaz bizlerede merak ederiz :)

Boncuk teyzeye gideniniz var mi mango kafe :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mango kafe nerede.birde gerçekten teyzemi? yaşı büyükmü?

Kanatlinin onundeki caddeden sağa doğru ilerleyin öz sütü falan geçin o yol üstünde solda görecek siniz evet teyze :))
Bakla, su ve khve bakıyor ama önerilen sudur :)
Ben baktirdigimda çok memnun kaldım esk. De başka bildiginiz var mı :)

ben elifi biliyorum.ona gitmiştim.araştırıyorum bakalım.bulursam sanada haber ederim.su veya kahve falına kaç liraya bakıyor bu teyze?

Adalardaki harabe cafede bay varmis ismi aydindi sanirim renli gozluymus. Arkadasimin 10yasinda dusupte dizinde iz kaldigini falan bilmis. He ben gitmedim gitmem de ama herseyi bildi diyorlar :)
Ve gelecek hakkinda cok net konusuyormus....

Son düzenleme:
Boncuk teyzeye gideniniz var mi mango kafe :)

Ana hala boncuk teyze var mı? 10 yıl önce öğrenciydim orada bir kere boncuk teyzeye gitmiştik yurt müdürümle birlikte bi şey tutturamamıştı.Boşa para hepsiiiii...FLcıların kendilerine hayrı yok bize mi olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adalardaki harabe cafede bay varmis ismi aydindi sanirim renli gozluymus. Arkadasimin 10yasinda dusupte dizinde iz kaldigini falan bilmis. He ben gitmedim gitmem de ama herseyi bildi diyorlar :)

Aydın ne kdara bakıyor

Boncuk teyze hala var bn 2 kwz baktirdim ilki orta hlliydi ama 2.snde inanlmz tutturdu
Su falı 10 tl khvede sanırım 12 ama su öneriliyor

Aaa esmila biz burada da karşılaşmışıź

Arkadaşlar Kadriye hanımın telefon numarasını bileniniz varsa özelden bana mesaj atabilir mi?

Merhaba arkadaslar. Bende falci arayanlardanim. Ama Güldene baktirdim kahve fali altinda yildiz falina bakıyor memnun kalmadim.mustafa dediğiniz eğer ayni kişi ise sapık bildiginiz. Ama Kadriyeyi ve aydini tanimuyorum.kadriye dediginiz sultanderede oturan belediyede calisiyo omu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…