eskişehir de ki falcılar

Bende elif e baktırdım ama kısa sürdü bişey anlamadım. Dilek nerde acaba tlf yazarmısınız.lütfeen.

Kızlar fal batırmaktan korkmuyor musunuz ya bazılarının dediği oluyor şu ama kötü bişi deyince oluyormuş yani gitmesen olmıcak

merhabalar kızlar. Eskişehirde tarot falı bakıyorum ve bu konuda gerçekten iyiyimdir denerseniz göreceksiniz eminim. ulaşmak isteyen olur ise mesaj ile ulaşabilirler. Hoşçakalınn

Kızlar bu arada elifin verdiği tarihler geçti hemen yorumumu yapayım geçmişi biliyor bence anlık durumu da biliyor gelecekle ilgili söylediği şeyler bazı konularda çıkıyor bazıları çıkmıyor. Çıkmasını çok istediğim bir şey vardı ve yaklaşık beş aydır her seferinde aynı tarihi verip aynı şeyleri söylüyordu ama olmadı ha baya tutarlı bakıyo orası ayrı

Falcılardan daha etkili ve gerçek yıldız haritasına bakanlar tutturuyor.çok falcı gezdim ama hepsi hikaye anlattı.bir arkadaşım yıldız haritasına baktırdığını ve yüzde yüz tuttuğunu söyledi.inanmayarak bende denedim.gerçekten süperdi...şuana kadar dedikleri çıktı.ihtiyacı olanlara iletişim bilgilerini verebilirim.

Ben bursadayımda,eskişehirde yıldıznameye bakan mustafa beyi duydum.50 tl ye tlfdanda bakıyomuş.duyan,giden,bilgisi olan varmı.ona göre baktırayım bende.

ben şimdi kadriye hanımın eşiyle konuştum antalyadaymış cuma dönücekmiş.Son zamanlarda baktıran oldu mu kararsızım baktırmakta.

Kadriye hanımın numarasını bilen birileri var mı acaba ya da yıldızname bakan reklam yapmayan birileri...

Kızlar baktırmayın her yere ya..herkes tutturamıyor.boşuna inanmayın böyle şeylere..kötü Şeyler çekersiniz başınıza Allah korusun..

Kadriye hanım ve mustafa beyle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ikisinden birine baktırmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…